הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתכנית אימון

• פותח/ת השרשור nadavi
  • פורסם בתאריך

nadavi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, עם פתיחת החדכ אני די מבולבל בכל הנוגע לתכנית אימון. בגדול התאמנתי על התרגילים המורכבים לא לפי תכנית מסודרת לפני שלוש שנים בערך, עליתי מ70 קילו בערך ל85 ולמשקלים:
סקוואט 100 3x5
בנץ 80 3x5
פרס 55 4x4
דדליפט 130 לחמישייה
מסיבות כאלה ואחרות הפסקתי עם עבודה מאומצת על התרגילים הבסיסיים, שיניתי את האימונים, הוספתי המון תרגילים, נפח ואירובי, ירדתי במשקלים של התרגילים הבסיסיים, אבל לא המון במסה והצלחתי להוריד המון אחוזי שומן. בקורונה התאמנתי בצורה בסיסית בבית, יש לי בנץ ומוט עם משקל כולל של 50 קילו אז הצלחתי לשמר בערך מסה על אחוזי שומן שהם יחסית נמוכים.
כרגע אני שוקל 77 קילו על 1.80, אחוזי שומן סביבות 11. אני רוצה לציין שלא אימנתי רגליים בכלל בתקופה הזאת למעט אינטרוולים..
השאלות בעצם הם האם אפשר להישאר בסביבות אותו משקל ולרדת באחוזי שומן, ואם התשובה חיובית, באיזו דרך הכי כדאי להתאמן על מנת להגיע למטרה הזאת, כמובן שאני לא מצפה לבנייה של תכנית אימון אלא לקבל רפרנסים. מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה. תודה רבה לעונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית