ייעוץ ZONE DIET + STARTING STRENGTH

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
כפי שאתם יודעים בזון דיאט רוב הפחמימות מגיעות מירקות ומפירקות ומתעסקים עם בלוקים ולא קלוריות, עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לשלב באיזושהי צורה את זה עם תכנית של עלייה במסה.

אם תיתן לי קישור למשהו ספציפי אני אשמח.

קבל -
MEBB
http://www.performancemenu.com/articles/index.php?show=shorty&shortyID=39

CFSB
http://journal.crossfit.com/2009/02/crossfit-strength-bias.tpl

gant grimes hybrid
http://www.performancemenu.com/forum/showthread.php?t=2560

השני בתשלום אבל אני ממליץ לך בחום להשקיע 25$ ולהירשם לקרוספיט ג'ורנל. זה כלום כסף לעומת עושר הידע שיש שם.

בזה הגנטיקה שלי חרא, אבל גנטיקה תלוי גם בתזונה, אימונים ועוד גורמים.
אל תתחיל את ה"הגנטיקה שלי חרא"
תעשה SS, תראה איך אתה עולה במסה כמו ילד גדול ולא בהרבה שריר

אתה פשוט בא מרקע של קרוספיט ששם עושים הרבה סטים, ועושים הרבה חזרות, וזה בטח נראה לך דפוק לעשות 9 סטים באימון לא כולל חימום ל5 חזרות... אבל תעשה ותאמין לי, אתה תגדל כמו גדול.
ואולי בחודש הראשון זה משעמם, כי אתה מתחיל את המשקלים מ0, וזה נראה לך דפוק לעלות לאט לאט, אבל תאמין לי תעלה לאט לאט וזה רק יקדם אותך 😃

בהצחלה D:

• פותח/ת השרשור
נראה לי לבד גם אפשר להכין משהו שיראה ככה פחות או יותר.

יום ראשון - אימון SS + אימון "טבאטה" ספרינט ( 20 שניות מהר + 10 שניות מנוחה * 8 סבבים)

יום שני - אימון קרוספיט

יום שלישי - אימון SS + אימון הספק למשך 15 דקות כמה שיותר סבבים של 5 מתח + 10 מקבילים + 15 בטן

יום רביעי -מנוחה

יום חמישי - אימון SS + אימון "טבאטה" קפיצות (20 שניות מהר + 10 שניות מנוחה * 8 שבבים)

יום שישי - אימון קרוספיט

יום שבת - מנוחה

עוד פעם השטויות של הגנטיקה.................

roei אם אתה חושב שאתה תתאושש מהתכנון הזה שעשית אתה טועה וטועה בגדול, או שפשוט לא תצליח לשים משקל על המוט, שזאת האפשרות השניה.

אני מסכים עם קולדפייר. קל מאוד לבנות תוכנית שיש בה גם קרוספיט וגם כח. קשה מאוד לאזן אותה כך שתתקדם ולא תיתקע. בשביל להתקדם במסה צריך לא מעט מנוחה. צריך לאכול הרבה ולא לשרוף את כל מה שאתה אוכל באימוני סיבולת שגם דופקים את המנוחה.
תנסה. קל מאוד לבדוק התקדמות כי אם המטרה היא מסה אז המשקל לא משקר. אם אתה עולה במשקל ואתה מסוגל לעמוד באימונים אז הצלחת.
ממה שאני ראיתי, התוכנית שמשלבות משתמשות בהרבה פחות נפח באימוני הכח מאשר SS. ב- CFSB הם עושים תרגיל אחד ביום (או סקוואט או דדליפט או פרס) ביחד עם אימון קרוספיט קצר וכבד. תקרא מה שעשו אנשים לפניך, הם בדקו את זה על עשרות מתאמנים - שווה להקשיב.

• פותח/ת השרשור
כן זה עמוס מדי כמו שחשבתי .. אני חושב שאם הולכים כבר על מסה אני צריך להוריד משמעותית באירובי , אולי לשלב 2 אימוני קרוס פיט בשבוע יהיה מספיק.

• פותח/ת השרשור
^
בדיוק,למה את מתעקש לדחוף את הקרוספיט הזה?

מאז שהתחלתי את הקרוסיפיט הכושר שלי השתפר בצורה אדירה באימונים הראשונים הייתי גמור עכשיו כל אימון אני מסיים בהרגשה טובה לא מרגיש מת.
אני רואה שינוי לטובה בגוף, שיפור לטובה בכוח אז אני לא רוצה לזרוק סתם משהו שמועיל לי.

בוא נלך על שאלת השאלות - מה אכפת לך מכושר?
אם התשובה היא "כי כושר זה חשוב" אז אתה צריך להפסיק לעשות קרוספיט ולהתחיל להתאמן בתוכנית שהמטרה שלה מתאימה למה שאתה רוצה.

אתה רוצה להיות "בכושר" או שאתה רוצה להיות חזק?

• פותח/ת השרשור
בוא נלך על שאלת השאלות - מה אכפת לך מכושר?
אם התשובה היא "כי כושר זה חשוב" אז אתה צריך להפסיק לעשות קרוספיט ולהתחיל להתאמן בתוכנית שהמטרה שלה מתאימה למה שאתה רוצה.

אתה רוצה להיות "בכושר" או שאתה רוצה להיות חזק?

אני לא רואה סיבה לא לשלב את שניהם.

למה אתה קורא חוזק? אני יכול להגיד לך שאני חזק ביחס למשקל גוף שלי ולמשקלים שאני עושה

בנצ' שלי 6 RM זה 90-95
סקוואט 6 RM זה 110 ק"ג
דדליפט 3 RM זה 120 ק"ג

וחוץ מזה יש לי סיבולת שריר מעולה וכושר מעולה

אז להגיד שאני חלש זה לא...

אני רוצה גם להישאר בכושר וגם לעלות במסת שריר לא רואה שום ניגוד בזה.

אני לא רואה סיבה לא לשלב את שניהם.

למה אתה קורא חוזק? אני יכול להגיד לך שאני חזק ביחס למשקל גוף שלי ולמשקלים שאני עושה

בנצ' שלי 6 RM זה 90-95
סקוואט 6 RM זה 110 ק"ג
דדליפט 3 RM זה 120 ק"ג

וחוץ מזה יש לי סיבולת שריר מעולה וכושר מעולה

אז להגיד שאני חלש זה לא...

אני רוצה גם להישאר בכושר וגם לעלות במסת שריר לא רואה שום ניגוד בזה.

אלה מספרים של מתחיל. בהחלט לא משהו שאפשר להגדיר כחזק. נעזוב את זה שהם לא הגיוניים בכלל ומשהו פה לא בסדר.

יש ניגוד בדברים האלה. כוח וסיבולת זה לא משהו שמפתחים ביחד. the sun צודק, אתה צריך להחליט מה אתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
אלה מספרים של מתחיל. בהחלט לא משהו שאפשר להגדיר כחזק. נעזוב את זה שהם לא הגיוניים בכלל ומשהו פה לא בסדר.

יש ניגוד בדברים האלה. כוח וסיבולת זה לא משהו שמפתחים ביחד. the sun צודק, אתה צריך להחליט מה אתה רוצה.

מה אני נראה ילד בן 15 שממציא מספרים? מה לא הגיוני מה

תפרט קצת מה לא מסתדר לך במספרים (לא הפרופורציות) מההודעה הקודמת שלו.
הוא כתב שם שהסקוואט שלו 100-110 RM6 ושהדדליפט שלו בסביבות 125 RM2.
פה הוא כתב:
סקוואט 6 RM זה 110 ק"ג
דדליפט 3 RM זה 120 ק"ג

נראה לי בול אותו דבר.

הוא כתב שהוא עשה 125 קילו 7 סטים של 2.
סקוואט 100-110? תחליט כמה. ההבדל די משמעותי.
הסקוואט חזק מדי ביחס לדדליפט. הבנץ' חזק מדי ביחס לסקוואט (אבל טיפוסי).

ואמרתי שזה לא העניין. חבל שאתם מסתכלים על הפרטים השוליים.

• פותח/ת השרשור
תפרט קצת מה לא מסתדר לך במספרים (לא הפרופורציות) מההודעה הקודמת שלו.
הוא כתב שם שהסקוואט שלו 100-110 RM6 ושהדדליפט שלו בסביבות 125 RM2.
פה הוא כתב:
סקוואט 6 RM זה 110 ק"ג
דדליפט 3 RM זה 120 ק"ג

נראה לי בול אותו דבר.

עזוב אחי, הוא רק מחפש מה לא בסדר ולצוד כל טעות קטנה במה שאני אומר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית