הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות רצינית

Morters

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אז התחלתי SS כבר שבוע ואני ממש אוהב את ההתקדמות שלי.
למרות זאת, יש לי הרגשה שאני פוגע בגב שלי, ואני לא אוהב את זה..
לכן אני שוקל לעבור לתוכנית אחרת..

כמובן שהמטרה שלי היא כרגע להעלות מסת שריר.

מה עדיף לי לעשות? All Pros או SS?

"יש לי הרגשה שאני פוגע בגב שלי"... תפרט, סתם אתה חושב ככה או שיש כאבים בגב?

• פותח/ת השרשור
אין לי כאבים, אבל אני שומע כל כך הרבה אנשים שאומרים שמספיק שאתה לא עושה את זה בדיוק כמו שצריך, ואתה מסתכן בפריצות דיסק וכדומה..
ואני ממש לא רוצה לסכן את הגב שלי

עוד משהו -
היום הייתי בחדר כושר בתקווה שמדריך שם ילמד אותי לעשות PC, אבל הם אמרו לי שאני לא צריך את זה, כי זה תרגיל בעיקר לפוואר ליפטרים, ואם אני רוצה לשפר את המסה שלי אני לא צריך לעשות את זה..
האם הם צודקים?
ואם לא, איפה אפשר ללכת ללמוד לעשות את זה נכון?

תודה

כל עוד הטכניקה שלך בסדר (תעלה סרטון ותקבל משוב), אתה אוכל וישן כמו שצריך, ומוסיף/מוריד משקלים לפי התוכנית ולא לפי האגו, הסיכוי שתפצע נמוך מאוד עד אפסי.

אין לי כאבים, אבל אני שומע כל כך הרבה אנשים שאומרים שמספיק שאתה לא עושה את זה בדיוק כמו שצריך, ואתה מסתכן בפריצות דיסק וכדומה..
ואני ממש לא רוצה לסכן את הגב שלי
תודה

זה בסדר אחי גם לי זה קרה ... המאמנים גם הצליחו לשטוף לי את המוח עם פריצות דיסק ... פגיעות ... בית חולים ... כיסא גלגלים.
כול עוד הטכניקה נכונה כלום לא יקרה, אם אתה רוצה לשפר את הטכניקה כמו שההוא מעליי רשם תעלה לפה סרטון , או שפשוט תיקח מוט ותתאמן בלי משקל מול המראה, תראה גם סרטונים ביוטיוב זה גם עוזר הרבה.

• פותח/ת השרשור
יש חדר כושר שיוכלו ללמד אותי שם?

אתה לא חייב לעשות פאוור קלים בss אתה יכול לעשות חתירה או אפילו מתח עם משקל
אתה יכול להעלות סרטוני טכניקה לפורום וייתנו לך הערות מה לשפר
בכללי אם תקשיב רק למה שאחרים אומרים לך בחיים אתה לא תגיע רחוק !!!

חאלס להקשיב למאמנים ליצנים די! תעשה מה שבראש שלך כל עוד הטכניקה שלך נכונה אין לך מה לחשוש!

Back
למעלה תחתית