נק' מוניטין:
0
- 2
- 0
שלום,
אני בן 21
שוקל 74-75 בערך
אני מניח ש16%-17% שומן
1.71 מ'
עושה דיאטה שבה אני צורך כ1700-1800 קלוריות מידי יום,
60-75 גרם חלבון ליום - בעיקר מקוטג', גבינות כלשהן, חלב, בולגרית, טונה, לחמים קלים עם דגנים מלאים וויטמינים ויותר חלבון (יחסית ללחמים לבנים או באגטים וכו')
לפעמים סויה וכו',
הBMR שלי הוא ~1800+- בערך, ועם פ"ג יומיומית (לא אירובי ולא אנאירובי אלא ברגיל) 2200~+- בערך... אני בגירעון של 400-500 קל' מידי יום,
חישבתי וזה לא עובר את ה 70 קל' פר קילו שומן ממשקל הגוף - לגירעון מקסימאלי, אני בגירעון בסדר, עם צריכה סבירה של חלבון ובלי אימוני כוח.
האם חובה אימוני כוח בדיאטה כדי שארד מעט מאסת שריר?
האם בלי אימוני כוח אאבד הרבה מאסת שריר? וכמה באחוזים בערך?
ועכשיו שתי שאלות כלליות,
במאזן קלורי חיובי - כמה קלוריות צריכים כדי לבנות 1 ק"ג שריר? והאם הן צריכות להיות מחלבונים\פחמימות?
ובמאזן קלורי שלילי - כמה קלוריות צריכים כדי "לשרוף" 1 ק"ג שריר?
הבנתי שזה משתנה..
תודה רבה רבה
אני בן 21
שוקל 74-75 בערך
אני מניח ש16%-17% שומן
1.71 מ'
עושה דיאטה שבה אני צורך כ1700-1800 קלוריות מידי יום,
60-75 גרם חלבון ליום - בעיקר מקוטג', גבינות כלשהן, חלב, בולגרית, טונה, לחמים קלים עם דגנים מלאים וויטמינים ויותר חלבון (יחסית ללחמים לבנים או באגטים וכו')
לפעמים סויה וכו',
הBMR שלי הוא ~1800+- בערך, ועם פ"ג יומיומית (לא אירובי ולא אנאירובי אלא ברגיל) 2200~+- בערך... אני בגירעון של 400-500 קל' מידי יום,
חישבתי וזה לא עובר את ה 70 קל' פר קילו שומן ממשקל הגוף - לגירעון מקסימאלי, אני בגירעון בסדר, עם צריכה סבירה של חלבון ובלי אימוני כוח.
האם חובה אימוני כוח בדיאטה כדי שארד מעט מאסת שריר?
האם בלי אימוני כוח אאבד הרבה מאסת שריר? וכמה באחוזים בערך?
ועכשיו שתי שאלות כלליות,
במאזן קלורי חיובי - כמה קלוריות צריכים כדי לבנות 1 ק"ג שריר? והאם הן צריכות להיות מחלבונים\פחמימות?
ובמאזן קלורי שלילי - כמה קלוריות צריכים כדי "לשרוף" 1 ק"ג שריר?
הבנתי שזה משתנה..
תודה רבה רבה