הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך ייעוץ לגבי התוכנית אימונים.

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
טוב אני בתקופת מסה עכשיו, עליתי כבר 5 קילו (לוקח אבקות ותזונה נכונה) התוכנית אימונים שלי היא FBW עכשיו השאלה שלי היא כול כמה זמן אתה מייעצים לי להעלות במשקלים ? כול אימון שני ? יום אחרון של השבוע ? עד עכשיו עליתי כול אימון שני 2.5 קילו, זה סבבה? התוכנית אימונים:

אימון Aשריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
3​
8​
חזה
3​
8​
גב
3​
10​
כתפיים
3​
6​
יד אחורית
1​
10​
יד קידמית
1​
12​
בטן
כפיפת גו במכונה ייעודית​
1​
12​

עוד שאלה קטנה אני חייב שתענו עלייה בבקשה, נגיד ועבר חודש מאז שהתחלתי את התוכנית אני אמור לעבור לתוכנית FBW עם יותר תרגילים לכול שריר (כמו שיש בפורטל FBW אימוני A1 A2)או פשוט לעבור ל AB?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עזרה \ ייעוץ מישהו ? 32 צפיות?

תעשה SS זה מה שיש לי להציע לך.

מספיק כבר להגיד לכל אחד שלא עושה SS "תעשה SS אחי !!!" - תתחילו לענות בצורה עניינית לשאלה. מותר בסוף להביא גם דעה אישית ולהמליץ על SS או כל תוכנית אחרת אבל לתגובה שלא עונה על השאלה אין זכות קיום.

לשאלתך:

1. מכוון שאתה בתחילת התוכנית אז לדעתי כל פעם שמצליחים את כל הסטים והחזרות יש להעלות משקל באימון הבא.
2. כמה משקל ? זה משתנה בין תרגיל לתרגיל כי יש תרגילים שפוטנציאל ההתקדמות בהם נמוך בהרבה.
3. לפי וינגייט אז כן - אתה אמור לעבור לתוכנית AB כי אתה כבר לא מתאמן מתחיל 🤡. בפועל - לא מחייב... מה שחובה תמיד זה להתקדם.

• פותח/ת השרשור

אין דעה אני מבין,תודה.
סמוך עליי אני יראה גם תוצאות בלי ה SS.

מספיק כבר להגיד לכל אחד שלא עושה SS "תעשה SS אחי !!!" - תתחילו לענות בצורה עניינית לשאלה. מותר בסוף להביא גם דעה אישית ולהמליץ על SS או כל תוכנית אחרת אבל לתגובה שלא עונה על השאלה אין זכות קיום.

לשאלתך:

1. מכוון שאתה בתחילת התוכנית אז לדעתי כל פעם שמצליחים את כל הסטים והחזרות יש להעלות משקל באימון הבא.
2. כמה משקל ? זה משתנה בין תרגיל לתרגיל כי יש תרגילים שפוטנציאל ההתקדמות בהם נמוך בהרבה.
3. לפי וינגייט אז כן - אתה אמור לעבור לתוכנית AB כי אתה כבר לא מתאמן מתחיל 🤡. בפועל - לא מחייב... מה שחובה תמיד זה להתקדם.

תודה רבה על התשובה אחי, ועוד משהו קטן שאני פשוט לא מבין, אני חייב לשלב בתוכנית אימונים שלי את התרגיל דדליפט כמו שכולם מציעים \ מחייבים למרות שאני עובד על הגב עם מתח + תוספת משקל ?
זה בסדר אם יש לי בסך הכול רק 2 תרגילים מורכבים בתוכנית (סקוואט שאני כבר מתקדם איתו יפה יחסית לזה שאני מתחיל 50 קילו , ובנץ' פרס דוחק 40 קילו שחיף כזה חחח(; ) ?

מתח ופרס אלו תרגילים מורכבים. ודדליפט זה לא "תרגיל גב" אלא משיכה שכל הגוף עובד בה.

לגבי אם חובה - כן, חובה.

• פותח/ת השרשור
מתח ופרס אלו תרגילים מורכבים. ודדליפט זה לא "תרגיל גב" אלא משיכה שכל הגוף עובד בה.

לגבי אם חובה - כן, חובה.

אהה הבנתי, ואיך אני ישלב את זה בתוכנית אימונים אחרי איזה תרגיל ? מספר החזרות והסטים 8X3?
תודה על העזרה גבר.

• פותח/ת השרשור

לגבי אם חובה - כן, חובה.

ועוד משהו, זה לא ייפגע בתוכנית? כי מוסיפים תרגיל שבכלל לא אמור להיות

רק יעזור.
מה שחשוב שתעשה את זה בצורה הכי נכונה שאפשר.(זה מהתרגילים שאם לא עושים נכון בסופו של דבר יובילו לפציעות)
תצלם את עצמך עושה את התרגיל ותשווה לסרטונים כדי שתדע מה לשפר.

• פותח/ת השרשור
רק יעזור.
מה שחשוב שתעשה את זה בצורה הכי נכונה שאפשר.(זה מהתרגילים שאם לא עושים נכון בסופו של דבר יובילו לפציעות)
תצלם את עצמך עושה את התרגיל ותשווה לסרטונים כדי שתדע מה לשפר.

זה למה אני גם לא עושה דדליפט-בגלל הפציעות, אני מעדיף לעשות תרגילים פחות אפקטיבים אבל יותר בטוחים
ואם לדוגמא אני בסוף אעשה דדליפט , מספר החזרות יהיו 8 ומספר הסטים יהיו 3 ?
והאם כדאי לי לעשות דדליפט בתחילת אימון או לשלב אותו איפשהו באמצע?

Back
למעלה תחתית