הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן חדש- צריך תוכנית

QWE1234

משתמש מתחיל
96
1
נק' מוניטין:
1
96
1
בן 15 שוקל 60, 1.70 ס"מ

צריך תוכנית שהיא לא SS (מכמה סיבות אל תשאלו למה...) פשוט בבקשה אם אתם יכולים לתת לי תוכנית לפיתוח גוף שהיא לא SS
היעד שלי זה פיתוח גוף,בעיקר חזה,רגליים,ידיים (וכן אני עושה סקוואט, בנץ ודדליפט)
הסיבה שאני מתחיל להתאמן זה שיש לי מן "שפיץ", כלומר עצם כזאת בחזה אולי אתם יכולים לראות בתמונה,והרופא אמר לי שאני צריך לפתח את החזה כדי שלא יראו את זה אבל אני לא יכול לפתח רק את החזה כי זה יראה לא פרופרציונלי אז צריך לפתח הכל
הנה תמונה שלי LBS 2.png
תודה:)

נערך לאחרונה:
מה היעד שלך?
כוח? גודל?

ואשמח אם כן תפרט את הסיבות, לפי אותן סיבות נדע למה להכווין אותך

אם אתה מתאמן בשביל להעלות את המסה, (בשביל להסתיר את השפיץ), אז אני הייתי לקוח את התוכנית של AllPros -
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=4195843

זו תוכנית שיש עליה המון המלצות, והיא לא מסובכת מדי למתחילים.

הסבר כללי -
אתה מתחיל עם משקל קבוע ומאימון לאימון אתה מעלה רק את החזרות למשך 5 שבועות, ולבסוף אתה מתחיל את התוכנית מהתחלה שאתה מעלה משקל.

זו ההמלצה שלי בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן בשביל להעלות את המסה, (בשביל להסתיר את השפיץ), אז אני הייתי לקוח את התוכנית של AllPros -
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=4195843

זו תוכנית שיש עליה המון המלצות, והיא לא מסובכת מדי למתחילים.

הסבר כללי -
אתה מתחיל עם משקל קבוע ומאימון לאימון אתה מעלה רק את החזרות למשך 5 שבועות, ולבסוף אתה מתחיל את התוכנית מהתחלה שאתה מעלה משקל.

זו ההמלצה שלי בשבילך.
נשמע מעניין ,מה השם של התוכנית? אתה מכיר אנשים ההשתמשו בה?

קוראים לה Simple Beginners Routine.
ואני מכיר אנשים שהשתמשו בה והם מאוד מרוצים.

שים לב שהתוכנית בעיקר היא תוכנית למסה, ופחות לכוח (אתה תתחזק, אבל לא כמו ב-SS).
ואם אתה מסתכל על הטווח הארוך אז יש שאומרים שכדאי להתחיל בתוכנית כוח בשביל לבנות בסיס טוב להמשך, (שוב, תלוי במה אתה מעוניין).

• פותח/ת השרשור
קוראים לה Simple Beginners Routine.
ואני מכיר אנשים שהשתמשו בה והם מאוד מרוצים.

שים לב שהתוכנית בעיקר היא תוכנית למסה, ופחות לכוח (אתה תתחזק, אבל לא כמו ב-SS).
ואם אתה מסתכל על הטווח הארוך אז יש שאומרים שכדאי להתחיל בתוכנית כוח בשביל לבנות בסיס טוב להמשך, (שוב, תלוי במה אתה מעוניין).
אז זה יעשה אותי שמן כמו בSS ??

לא כל-כך ברור לי מה אתה מחפש..
אתה אמרת שאתה רוצה לגדול בשביל להסתיר את השפיץ שיש לך..
אם אתה רוצה להעלות מסת שריר, זו אחלה תוכנית (כמו SS)...

• פותח/ת השרשור
לא כל-כך ברור לי מה אתה מחפש..
אתה אמרת שאתה רוצה לגדול בשביל להסתיר את השפיץ שיש לך..
אם אתה רוצה להעלות מסת שריר, זו אחלה תוכנית (כמו SS)...
עזוב רגע את השפיץ, אני לא רוצה ציצים מדלדלים כאלה... גם אם זה מסת שריר

שמן תהיה אם תאכל אוכל חרא ובכמויות גדולות מידי ביחס למה שאתה צריך. לא בגלל שהרמת דדליפט או סקוואט כבד.

אם איך שאתה נראה בתמונה זה לא תוצאה של דיאטה אלא אתה ככה טבעי, רוב הסיכויים שלא תעלה כמעט בשומן במהלך המסה, לא משנה איזו תוכנית תעשה.
תשמח, זכית בהגרלה הגנטית.

• פותח/ת השרשור
אם איך שאתה נראה בתמונה זה לא תוצאה של דיאטה אלא אתה ככה טבעי, רוב הסיכויים שלא תעלה כמעט בשומן במהלך המסה, לא משנה איזו תוכנית תעשה.
תשמח, זכית בהגרלה הגנטית.
אני לא עושה שום דיאטה,ככה אני לפני תחילת האימונים.
אז אתה אומר שאם אני אעשה תוכנית של מסה ולא אוכל הרבה אז אני לא יהיה שמן ??

כדי לעלות במשקל אתה חייב לאכול יותר ממה שאתה אוכל עכשיו, ואנשים כמוך בד"כ צריכים לאכול מלא כדי לגדול. אבל סביר להניח שחלק גדול מהמשקל שתעלה יהיה שריר ולא שומן.

• פותח/ת השרשור
כדי לעלות במשקל אתה חייב לאכול יותר ממה שאתה אוכל עכשיו, ואנשים כמוך בד"כ צריכים לאכול מלא כדי לגדול. אבל סביר להניח שחלק גדול מהמשקל שתעלה יהיה שריר ולא שומן.
כן אבל אני לא רוצה לעשות מסה ולהיראות ככה, אתה מבין?
אני נחשב שחיף?

נערך לאחרונה:
אם תאכל לפי תפריט מסודר ותתאמן כמו שצריך אתה לא תראה כמו בתמונה

• פותח/ת השרשור
אם תאכל לפי תפריט מסודר ותתאמן כמו שצריך אתה לא תראה כמו בתמונה
אבל כל התמונות של אנשים שסיימו SS שראיתי בפורום נראים כמו בתמונה(לפני חיטוב), אז איך אני אראה בערך ??
יעלמו לי הקוביות??

כל אחד והגנטיקה שלו. יש אנשים שהתחילו מאחוז שומן גבוה. בנוסף יש הרבה אנשים שמגזימים עם האוכל ב-SS כי לא אכפת להם להשמין העיקר להתחזק או כי הם מושפעים מריפטו שאומר לשתות גלון חלב ביום.
במקרה שלך אני לא חושב שתגיע למצב הזה אלא אם ממש תגזים. אבל קח בחשבון שכן תעלה קצת באחוז שומן ואחרי מסה ארוכה יש סיכוי שהקוביות שלך יהיו טיפה מטושטשות, אבל שום דבר שחיטוב של חודש לא יכול לתקן.

• פותח/ת השרשור
כל אחד והגנטיקה שלו. יש אנשים שהתחילו מאחוז שומן גבוה. בנוסף יש הרבה אנשים שמגזימים עם האוכל ב-SS כי לא אכפת להם להשמין העיקר להתחזק או כי הם מושפעים מריפטו שאומר לשתות גלון חלב ביום.
במקרה שלך אני לא חושב שתגיע למצב הזה אלא אם ממש תגזים. אבל קח בחשבון שכן תעלה קצת באחוז שומן ואחרי מסה ארוכה יש סיכוי שהקוביות שלך יהיו טיפה מטושטשות, אבל שום דבר שחיטוב של חודש לא יכול לתקן.
ואם אני יעשה את התוכנית של המסה ולא אגזים בתזונה,אפילו פחות מהתוכנית בקילוגרם אז מה יהיו התוצאות?

Back
למעלה תחתית