הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה שנתיים מאז שלקחתי את עצמי בידיים..

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
עדיין לא הגעתי לתוצאה הסופית ואני לא מתכוון לעצור כאן, זאת פשוט נקודת ציון של שנתיים מאז שהתחלתי..
פרסמתי את התמונה בקבוצה:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151076941517660&set=p.10151076941517660&type=1&theater

ולמי שאין רצון להכנס דרך הפייסבוק:
שמאל גיל 15.5 חסר מסה 76 קילו בגובה 1.68
ימין קצת יותר מפותח גיל 17.5 74 קילו גובה 1.80
ראוי לציין שלא התאמנתי במכון כושר בכל התקופה הזו אלא התחלתי קצת מאוחר יותר ובכל אופן אני עדיין בתהליך חיטוב כרגע

הימנית ד"א זה לא במצב בוקר או משו. סתם ערב

178009_10151076941517660_78549683_o.jpg

יפה אחי כל הכבוד, החזה שלך ענק ורחב, אני מתאר לעצמי שהוא יראה בן זונה הסוף החיטוב, ממה שרואים בתמונה חסר קצת כתפיים, טרפזים בכל מקרה כל הכבוד על הכח רצון!

• פותח/ת השרשור
יפה אחי כל הכבוד, החזה שלך ענק ורחב, אני מתאר לעצמי שהוא יראה בן זונה הסוף החיטוב, ממה שרואים בתמונה חסר קצת כתפיים, טרפזים בכל מקרה כל הכבוד על הכח רצון!
סופסוף מישהו שרואה שהחזה שלי אכן גדול למרות שהוא לא מחוטב - כמו שאתה רואה בתמונה השמאלית, היה לי מאן בובס ונשאר לי המון עור בחזה אז ויזואלית הוא נראה חרא ולא חטוב בשיט.
כן אני אקטומורף חלק חלש אצלי זה רוחב, כתפיים, טרפזים.. אבל גב דווקא יש בסבבה חחח .. מסה הבאה הכל הולך להתרחב
😃

רואים שיש מסה בחזה ולא שומן, אני לא מבין במה אפשר להתבלבל פה, יש קצת עור בחזה תחתון אבל זה שטויות תמשיך במה שאתה עושה

שינוי ענק אחי,
לפי דעתי תתחיל מאסה איכותית, אין סיבה להמשיך ת'חיטוב אתה נראה אש

• פותח/ת השרשור
אחלה שינוי
תמשיך חזק עד שתגיע לתוצאה שאתה רוצה בחיטוב
בדיוק
רואים שיש מסה בחזה ולא שומן, אני לא מבין במה אפשר להתבלבל פה, יש קצת עור בחזה תחתון אבל זה שטויות תמשיך במה שאתה עושה
האמת שיש שם די הרבה שומן שנותר מהתקופה שהייתי באמת שמן.. אז אני מוריד אותו עכשיו לגמרי כי נשבר לי כבר מזה חח
בהחלט חזה טוב...
תודה
שינוי ענק אחי,
לפי דעתי תתחיל מאסה איכותית, אין סיבה להמשיך ת'חיטוב אתה נראה אש

בדיוק כמו שההוא למעלה אמר- אני צריך להגיע למטרה שהצבתי לעצמי
זה לא שאני לא מרגיש בסדר עם מה שאני עכשיו - אבל אם אני אתחיל מסה עכשיו אני תוך חודש וחצי חודשים אחזור לאחוז שומן שהוא 16+- וחבל.. אז אני אמשוך את החיטוב הזה עוד שבועיים שלושה אני אגיע למקסימום שאני יכול מעצמי, עכשיו הייתי אצל מנתח פלסטי כי חשבתי שיש לי גניקומסטיה אבל זה התברר כטעות ומה שיש לי שם זה שומן, מה גם שאני רואה שהפטמה יורדת בנפיחות שלה ככל שאני יורד יותר נמוך 😃

פטמות נפוחות זה הכי אחי גם אני סבלתי מהבעיה הזאת אבל הנפיחות ירדה וגם תכלס שמתי זין על זה

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית