הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי מגנזיום וסידן

• פותח/ת השרשור CaKe
  • פורסם בתאריך

CaKe

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
21
63
0
אהלן,

1. אני כרגע לא מתאמן. לפי מה שהבנתי לרוב האוכלוסייה בארץ יש מחסור במגנזיום,ורק אחוז אחד ממנו נמצא בדם,כך שבדיקת דם אינה מדד מדויק.
אז,האם למרות שאני לא מתאמן כרגע כדאי לקחת מגנזיום וגם סידן (הבנתי שכדאי לקחת גם סידן כי הם מתחרים בקליטה שלהם).

2. האם זה נכון שסידן בכלל לא נספג בגוף?

אני רוצה לקחת גם לפי מה שאמרתי ב1 וגם כי יש לי מין מכשיר בבית (מרכך מים למי שמכיר) שהוא מוציא את הסידן והמגנזיום מהמים כדי שלא יהיה אבנית.

תודה.

אהלן,

1. אני כרגע לא מתאמן. לפי מה שהבנתי לרוב האוכלוסייה בארץ יש מחסור במגנזיום,ורק אחוז אחד ממנו נמצא בדם,כך שבדיקת דם אינה מדד מדויק.
אז,האם למרות שאני לא מתאמן כרגע כדאי לקחת מגנזיום וגם סידן (הבנתי שכדאי לקחת גם סידן כי הם מתחרים בקליטה שלהם).

2. האם זה נכון שסידן בכלל לא נספג בגוף?

אני רוצה לקחת גם לפי מה שאמרתי ב1 וגם כי יש לי מין מכשיר בבית (מרכך מים למי שמכיר) שהוא מוציא את הסידן והמגנזיום מהמים כדי שלא יהיה אבנית.

תודה.
1. הבנת לא נכון. סטטיסטיקה כזו לא קיימת.

2. לא.

אם אתה אוכל לפחות 3 מוצרי חלב ביום ואוכל אגוזים, אין לך מחסור לא בסידן ולא במגנזיום.

• פותח/ת השרשור

2. לא.

אם אתה אוכל לפחות 3 מוצרי חלב ביום ואוכל אגוזים, אין לך מחסור לא בסידן ולא במגנזיום.

קודם כל תודה על התשובה.
הנה התוכנית שראיתי: (עד 5:00).
פרופ' מיכאל שכטר מנהל היחידה למחקרים קליניים,מכון הלב. בית החולים שיבא תל השומר.
למרות שלפי מה שהבנתי בכללי רוב הרופאים לא מבינים בתזונה,אבל הוא דמות די מכובדת. משם כל הנתונים.

אם אתה אומר שלאכול 3 מוצרי חלב ביום ואגוזים בכל מקרה מספיק אז סבבה.

תודה רבה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מגנזיום שווה לסטרואידים. ומגנזיום זה טבעי אבל טסט' לא. איזה יופי של תכנית!

2. לא.

משה אז מי שאוכל אגוזים לא צריך לתסף במגנזיום ובכללי מה שהאיש הזה אמר בתכנית זה נכון ? שספורטאים צריכים לצרוך 700 מג מגנזיום ? אז אם אני מגיע לזה מתזונה אני לא צריך לתסף בכדורים ?

Back
למעלה תחתית