הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחיר טוב לאולסטרס

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
קראתי פה על מישהו שקנה את הנעל ב 50 שקל שזה מחיר מצחיק..
מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שמוכרים את הנעל במידה 47 במחיר טוב?
תודה לעוזרים..😃

אני אישית קניתי את הדגם הגבוהה ב100 כולל משלוח עד הבית מהאינטרנט מאתר שנקרא משהו עם דיפו בסוף
....depot אם אני לא טועה

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאתה נזכר ונותן לי ?
אבא שלי אמר לי שהם עולות 200 שקל ופשוט אני דיי קצר בכסף עכשיו...

• פותח/ת השרשור
חחחחח בשבילי לקנות נעליים זה סרט אחי מסתובב ב3 חנויות וגם ככה אני בקושי מוצא, ואני עוד בן 14.5 😣

חחחחח בשבילי לקנות נעליים זה סרט אחי מסתובב ב3 חנויות וגם ככה אני בקושי מוצא, ואני עוד בן 14.5 😣
אני שונא אנשים כמוך.
למרות שאני בגודל ממוצע, תמיד יש אנשים כמוך שגורמים לי להרגיש כמו גמד!

יש לי שאלה , אתם קונים אותם בשביל הסקוואטים חח ? סתם מסקרן אותי.

• פותח/ת השרשור
זה קריטי ? יש לי גם אולסאר וגם נעלי קטרגל עם פקקים נורא נורא קטנים , קריטי במה מהם אני אשתמש ?
אתה צריך סוליה שטוחה וקשיחה, אולסטאר זאת לא הנעל היחידה אבל היא יחסית זולה ובגלל זה קונים אותה..

אני יודע שיש מלא חנויות שיש להם מחירי חיסול קולקציות וכאלה ויש המון נעליים שגם מאוד יפות וגם סוליה דומה לזאת של האולסטאר קניתי בסנטר נירא לי בKROKER ב150 אחלה של נעליים.

• פותח/ת השרשור
קיצור תודה אחי היום הלכתי לספורט דיפו ולא היה במידה שלי הם הזמינו לי ויגיע לי במשך השבוע ..

מה עם נעליי כדורסל? גם בעלת סולייה שטוחה ורחבה מאוד! וגם גבוהה ושומרת על הקרסול.. עלות יקרה אבל... מתחיל מ 350-400..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית