הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב בעת הרמת משקולות

• פותח/ת השרשור Masivi
  • פורסם בתאריך

Masivi

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
-22
5
0
אני מרים לא משהו מסובך רק 2 משקולות פשוטות מתברגות מתאמן בבית עושה תרגילים פשוטים , כל התרגילים מבוצעים על כיסא ואני יושב זקוף
אני מרגיש כאבים טיפה בגב ובגב התחתון בד"כ , ואני לא מרים בכלל יותר מדי ממה שאני צריך אני כבר יכול לעלות במשקל בעוד 2 קילו כל צד אבל אני לא מעלה ..
יש לי בעיה בריאותית בגב שאוסרת לי להרים חפצים כבדים בתנועות חדות ועוד כל מיני מצבים שהיא גורמת לי לכאבים ..
כמו לדוגמא שאני מרים דברים מהריצפה מתחיל לכאוב לי הגב
אני לא עושה בכלל תרגילים לגב תחתון
אני עושה משהו לא נכון בהרמת משקולות ?

תודה לעוזרים

אני מרים לא משהו מסובך רק 2 משקולות פשוטות מתברגות מתאמן בבית עושה תרגילים פשוטים , כל התרגילים מבוצעים על כיסא ואני יושב זקוף
אני מרגיש כאבים טיפה בגב ובגב התחתון בד"כ , ואני לא מרים בכלל יותר מדי ממה שאני צריך אני כבר יכול לעלות במשקל בעוד 2 קילו כל צד אבל אני לא מעלה ..
יש לי בעיה בריאותית בגב שאוסרת לי להרים חפצים כבדים בתנועות חדות ועוד כל מיני מצבים שהיא גורמת לי לכאבים ..
כמו לדוגמא שאני מרים דברים מהריצפה מתחיל לכאוב לי הגב
אני לא עושה בכלל תרגילים לגב תחתון
אני עושה משהו לא נכון בהרמת משקולות ?

תודה לעוזרים
איזו בעיה יש לך בגב? אתה לא אמור להתאמן בלי להתייעץ עם רופא ספורט כשאתה יודע שיש לך בעיה בריאותית בגב, לכן הייתי מפסיק עד לבירור עם יועץ מקצועי (רופא ספורט, לא אורטופד).

שאני יבין....אתה יודע שיש לך בעיה שמונעת ממך להתאמן ושגורמת לך להכאבים ב"הרמת דברים",ואז שואל למה כואב לך הגב בהרמת משקולות?...
מצטער שיצאתי לא נחמד זה פשוט נראה לי דיי דבילי...

Back
למעלה תחתית