הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה לפני האימון

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
המדריכים והרבה חבר'ה שמתאמנים המליצו לי לצרוך פחמימות וסוכר לפני האימון. משהו כמו חצי שעה - שעה, כדי לקבל אנרגיה. אני דיי מרוקן מאנרגיה כי הארוחה העיקרית היא שעתיים בערך לפני וגם ללא פחמימות. לפני האימון עד עכשיו לקחתי תפוח או בננה..
בקיצור הם המליצו לי על 2 פרוסות לחם קל עם דבש (מופחת קלוריות). מה דעתכם? יתן אנרגיה? אני דיי תקוע במשקלים ולא מצליח לסיים סטים (רק בימים האחרונים).. זה יעזור איכשהו?

אגב רק כדי להיות רגוע (בכל זאת בחיטוב) הכריך הזה "ישרף" באימון עצמו? 10-12 דקות חימום, אימון כוח במשקלים כבדים, וחצי שעה אירובי קל.

תודה חבר'ה שתהיה שבת שלום.

המדריכים והרבה חבר'ה שמתאמנים המליצו לי לצרוך פחמימות וסוכר לפני האימון. משהו כמו חצי שעה - שעה, כדי לקבל אנרגיה. אני דיי מרוקן מאנרגיה כי הארוחה העיקרית היא שעתיים בערך לפני וגם ללא פחמימות. לפני האימון עד עכשיו לקחתי תפוח או בננה..
בקיצור הם המליצו לי על 2 פרוסות לחם קל עם דבש (מופחת קלוריות). מה דעתכם? יתן אנרגיה? אני דיי תקוע במשקלים ולא מצליח לסיים סטים (רק בימים האחרונים).. זה יעזור איכשהו?

אגב רק כדי להיות רגוע (בכל זאת בחיטוב) הכריך הזה "ישרף" באימון עצמו? 10-12 דקות חימום, אימון כוח במשקלים כבדים, וחצי שעה אירובי קל.

תודה חבר'ה שתהיה שבת שלום.

מה שאתה אוכל לפני אימון זה לא מה שיתן לך את הכוח באימון אלה מה שאתה אוכל בכללי ובמאזן שלך...אני מבין שאתה בחיטוב ואתה באמת דיי תשוש לפי דעתי אם אתה תשוש אתה יכול לנסות כול מיני ממריצים אם לא לפי דעתי בננה\תפוח דיי שווה ערך לשני פרוסות לחם קל ודבש דל קלוריות אולי קצת יותר פחמימה אבל באמת שזה לא הבדל משמעותי.

פחמימה לפני אימון אכן צריכה לתת אנרגיה... אבל פשוט תאכל רגיל, כמה שעות לפני אימון, לא חייב בידיוק לפני.

אני כרגע בחיטוב, לוכח קריאטין וקפאין והאימונים הרבה יותר טובים משהיו במסה... יש לי כוח, יש לי מרץ... ועוד אני עושה חימום ומשקל גוף בהתחלה (איזה 40 דקות) אחרי זה אימון כוח ולפעמים אחרי זה מטקון...
אז תשקול אולי לנסות להשתמש בזה...

לא ממליץ על דבש ולחם לפני אימון בתקופת חיטוב בשביל אנרגיה..
זה מיותר הרי זה לא שאתה תשבור PR'S וחבל על הקלוריות האלו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית