הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בפעם המיליון- שאלה על חלבון

פינק

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני יודעת שיש פה מלא שאלות על חלבון, וגם עיינתי בכמה, בכל זאת הייתי רוצה חידוד לגבי תהייה ספציפית שלי...אפילו אם היא קצת קיטבג..

חזה עוף מול אבקת חלבון:

1.אכילת חזה עוף מיד אחרי האימון יעיל כמו אבקה אחרי אימון. האם יש שוני בין הדברים?

2.לכמה זמן מספיקה ג'ארה כזו של אבקת חלבון? אני מנסה להבין אם זה עדיף לי כלכלית מול חזה עוף...

**בנוסף- אם אני אחליט על אבקת חלבון...המלצה על אבקה ללא לקטוז? במחיר שפוי.

תודה לכם

1. לא, אין הבדל.

2. כתוב, יש בדרך כלל 76 מנות.

כל אבקה ללא לקטוז היא אייזולט 100% ובהן אין ממש מחיר שפוי, רובן מתחילות מ 420-430 שקלים ומעלה.

• פותח/ת השרשור
תודה

נערך לאחרונה:
שים לב שבאבקות כתוב למשל 70 מנות.. אבל כל מנה רק 24 גרם. בכל מקרה הרבה לוקחים דאבל, כ 50 גרם חלבון
ואז זה נגמר לך פי 2 מהר יותר.

ב100 גרם חזה עוף נא יש 23 גרם חלבון. אם את קונה חזה עוף ב-25 ש"ח לקילו יוצא לך 10.8 אגורות לגרם חלבון.
דלי 2.27 ק"ג של אבקת חלבון עולה בסביבות ה-270 ש"ח תלוי מה ואיפה את קונה. בד"כ מכיל 75% חלבון ולכן יוצא משהו 15.8 אגורות לגרם חלבון.

החזה עוף לוקח מבחינה כלכלית (ובד"כ גם אפשר לקנות במבצע ב15/20 ש"ח לקילו)
מצד שני אבקת חלבון היא פתרון נוח כשאין אפשרות לאכול ארוחה מלאה וגם אפשר להתפנק עליה אם היא טעימה.

לגבי הלקטוז, ברוב האבקות יש כמות די קטנה אם בכלל, ובד"כ מוסיפים להן אנזימי עיכול שכוללים לקטאז בין השאר. בכל מקרה אני מכיר כמה אנשים עם רגישות ללקטוז ואבקה לא עשתה להם בעיות.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית