הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כתבה על חלבונים ערוץ 2

• פותח/ת השרשור marom
  • פורסם בתאריך

marom

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
0
63
1
לפני שנה פורסמה כתבה בערוץ 2 על אבקות החלבון שהם לא בריאות לגוף, שאין מתאמן שלא מקבל את כמות החלבונים שהוא זקוק לה ביום רגיל ועוד המון המון שטויות הינה הכתבה למי שלא זוכר : http://www.mako.co.il/news-channel2/Weekend-Newscast/Article-f4d53bca09e1d21004.htm

אני הולך לשלוח לערוץ 2 פקס שבוא אני מבקש מהם לעשות תחקיר נוסף שבוא הם יבדקו שוב את כל עניין אבקות החלבון כי "המומחה מוינגייט" פשוט לא יודע על מה הוא מדבר, כל כך הרבה טעויות יש בכתבה הזאת זה פשוט לא נתפס איך נתנו למטומטם הזה לדבר.

סך הכל הכתבה בסדר עד שהגיעו לטימטום המוכר שזה "מזיק לגוף". ריפרפתי עליה עכשיו ובעצם הדבר המרכזי שהם אומרים שם שמתאמן ממוצע לא צריך אבקת חלבון פשוט כי הוא יכול להגיע לכמות הדרושה ללא התוספים. הם אפילו ציינו מה הכמות הדרושה - 2.5 גרם לכל קילוגרם בגוף.

• פותח/ת השרשור
הטמטום הוא שהם כלל לא מזכירים את אותנו בכתבה הם מדברים על אנשים שמתאמנים פעמיים בשבוע אימון של שעה-שעה וחצי עם אירובי ועל מתאמנים כבדים

דני מה שאתר קילוגרם כתב זה לא מקור אמין. כדאי להכין כתבה כזאת צריך מאמרים מחקרים משהו מבוסס ואמין ולא מאתר קילוגרם שלא יודעים מי זה זה שכתב אותו,
אני חושב שצריך לפנות לערוץ 2 שיכינו כתבה חדשה שיבדקו את הנושא לעומק שאפילו יכנסו למעבדות שמכינים בהם את אבקות החלבון ואולי אפילו דיבור עם הFDA..

אתה לא יודע לקרוא?

מקורות:

(1) Jentjens R, Jeukendrup A. Determinants of post-exercise glycogen synthesis during short-term recovery.
Sports Med. 2003;33(2):117-44
.
(2) Evidence that protein requirements have been significantly underestimated .Elango R, Humayun MA, Ball RO, Pencharz PB.
Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2009 Oct 16.
.
(3) Staples AW, Burd NA, West DW, Carbohydrate Does Not Augment Exercise-Induced Protein Accretion versus Protein Alone.
Med Sci Sports Exerc. 2010 Dec 1.
.

(4) Rennie MJ, et al. Branched-chain amino acids as fuels and anabolic signals in human muscle. J Nutr. 2006 Jan;136(1 Suppl):264S-8S. Tipton KD, et al. Stimulation of net muscle protein synthesis by whey protein ingestion before and after exercise. Am J Physiol Endocrinol Metab. 2007 Jan;292(1):E71-6 (5).

(6) Poortmans JR, Dellalieux O. Do regular high protein diets have potential health risks on kidney function in athletes?
Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2000 Mar;10(1):28-38
. D. Joe Millwarda1 c1. Optimal intakes of protein in the human diet (7)
Proc Nutr Soc. 1999 May;58(2):403-13.
Martin WF, Armstrong LE, Rodriguez NR. Dietary protein intake and renal (8)
function
Nutr Metab (Lond). 2005 Sep 20;2:25.
Bilsborough S, Mann N A review of issues of dietary protein intake in humans. (9)
Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2006 Apr;16(2):129-52..

כתבה לא רעה בכלל, אולי חוץ מהקטע שזה יכול לפגוע בבריאות לא מדויק.
תכלס, תעשיית תוספי המזון בנויה על פירסום שיקרי ומנסה לשכנע אנשים שע"י רכישת תוסף זה או אחר הם יגיעו למטרות שלהם יותר מהר. לרוב זה שקר מוחלט. חוץ מזה שכל הפרזנטורים של חברות תוספי המזון הם אנשים שמתשמשים בהורמונים סינטטיים והרי ברור שאי אפשר להגיע לגוף כמו שלהם עם או בלי תוסף מזון זבל שהחברה מוכרת.

הטמטום הוא שהם כלל לא מזכירים את אותנו בכתבה הם מדברים על אנשים שמתאמנים פעמיים בשבוע אימון של שעה-שעה וחצי עם אירובי ועל מתאמנים כבדים

דני מה שאתר קילוגרם כתב זה לא מקור אמין. כדאי להכין כתבה כזאת צריך מאמרים מחקרים משהו מבוסס ואמין ולא מאתר קילוגרם שלא יודעים מי זה זה שכתב אותו,
אני חושב שצריך לפנות לערוץ 2 שיכינו כתבה חדשה שיבדקו את הנושא לעומק שאפילו יכנסו למעבדות שמכינים בהם את אבקות החלבון ואולי אפילו דיבור עם הFDA..
כל מה שכתוב באתר קילוגרם מבוסס על מחקרים שום דבר שם לא הומצא מהראש !

לפני שאתה יוצא בהצהרות כדאי שתקרא שוב את המאמר בקילוגרם ותראה שיש שם מקורות.

בגדול כול מזון שעבר עיבוד כימי \ תעשיתי "לא בריא" באופן יחסי כנ"ל לגבי הכול לא רק תוספי תזונה או כול מזון אחר.
חברות תוספי המזון במיוחד יעשו הכול שתקנה כולל לשקר ולהסתיר דברים שנמצאים בתוספים שמזיקים .

• פותח/ת השרשור
בקיצור אני הולך לשלוח להם פקס שבוא אני רוצה שהם יבדקו שוב את העיניין
אם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי ולפרט להם מה הכתבה שהם פרסמו לא נכונה שידבר איתי בפרטי

בקיצור אני הולך לשלוח להם פקס שבוא אני רוצה שהם יבדקו שוב את העיניין
אם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי ולפרט להם מה הכתבה שהם פרסמו לא נכונה שידבר איתי בפרטי
תגיד הכל בסדר איתך????
רשום לך בפירוש כולל מקורות מה לא נכון במה שהם פרסמו אז מה אתה רוצה?!

בגדול כול מזון שעבר עיבוד כימי \ תעשיתי "לא בריא" באופן יחסי כנ"ל לגבי הכול לא רק תוספי תזונה או כול מזון אחר.
חברות תוספי המזון במיוחד יעשו הכול שתקנה כולל לשקר ולהסתיר דברים שנמצאים בתוספים שמזיקים .
אז אני מבין שאתה שותה חלב ישר מהפרה בלי פיסטור. זה תהליך תעשיתי! אבוי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית