הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כינרת, נהר הירדן ואלה

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אני יודע שהיו פה אשכולות בעבר ומתנצל מראש פשוט אני לא מוצא אותם... פרתי בפורום אולי איזה שעה... לעניין:
כמה חברים רוצים להתארגן לכמה ימים על איזה זולה בכינרת או על נהר הירדן או משהו בבסגנון.. כל פיסת מידע מבעלי ניסיון שווה זהב.
מה אתם הכי ממליצים? מבחינת כינרת, לא כנרת, ירדן או מה... אם יש שם של חניון/חוף מומלץ זה מעולה.
מבחינת אוכלוסייה עדיפות למקום כמה שיותר מבודד.. (אם נשארו כאלה?)..
ובכללי טיפים ועצות יתקבלו בברכה 😃
תודה מראש!

יש לי מקום ממש מבודד בלי אור וכמעט בלי אנשים ככה זה לפחות ביום כיפור
כשאתה נוסע לקריית שמונה בכביש 90 בפנייה לכפר בלום (כביש 977) ממשיכים ישר עד שאתה מגיע לנהר הירדן שם אתה יכול לפנות שמאלה או ימינה בחירה שלך ואתה נוסע לאורך הירדן עד שתמצאו מקום טוב זה לא מקום מוכרז/ חניון מקום טוב להתנתק ולהיות רק עם החברים שלך

לצד גשר אריק יש פנייה לכיוון חווה פרטית של סוסים ופרות, להזהר לא להכנס באחת בטעות בשביל, ושם יש פינה תענוג שממש על שפת הנהר, בפינה בו היא מתעקלת הנהר רחב וחשוף מצמחייה כך שהירח משתקף בחזרה ומאיר מספיק כדי לא להיות תלוי במדורה או פנס...
יש באיזור גם את הזוויתן (בריכות המשושים והמפל) וגם את הג'ילבון (מפל דבורה והג'ילבון).

• פותח/ת השרשור
כשאתה נוסע לקריית שמונה בכביש 90 בפנייה לכפר בלום (כביש 977) ממשיכים ישר עד שאתה מגיע לנהר הירדן שם אתה יכול לפנות שמאלה או ימינה בחירה שלך ואתה נוסע לאורך הירדן עד שתמצאו מקום טוב זה לא מקום מוכרז/ חניון מקום טוב להתנתק ולהיות רק עם החברים שלך

לצד גשר אריק יש פנייה לכיוון חווה פרטית של סוסים ופרות, להזהר לא להכנס באחת בטעות בשביל, ושם יש פינה תענוג שממש על שפת הנהר, בפינה בו היא מתעקלת הנהר רחב וחשוף מצמחייה כך שהירח משתקף בחזרה ומאיר מספיק כדי לא להיות תלוי במדורה או פנס...
יש באיזור גם את הזוויתן (בריכות המשושים והמפל) וגם את הג'ילבון (מפל דבורה והג'ילבון).

תודה רבה לשניכם !! +1 +1

בתור אחד שכל שני וחמישי בירדן, יש לך כלכך הרבה מקומות לאורך.
כנרת לא ממליץ כי כרגע היא מלאה במדוזות והמים מרגישים כמו שתן.
יש מקומות לאורך כל הירדן. כל מה שנותר לך לעשות זה לומר לי כמה שיותר פרטים.
כגון, זרימה חזקה\ חלשה, מים קרים או פושרים( אני מניח שאתה מבין שככל שהולכים צפונה המים קרים, וכן יש הבדל).
יש מקומות עם טרזן וכולי.
מדורה חובה! כמות היתושים בלתי נסבלת.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שכל שני וחמישי בירדן, יש לך כלכך הרבה מקומות לאורך.
כנרת לא ממליץ כי כרגע היא מלאה במדוזות והמים מרגישים כמו שתן.
יש מקומות לאורך כל הירדן. כל מה שנותר לך לעשות זה לומר לי כמה שיותר פרטים.
כגון, זרימה חזקה\ חלשה, מים קרים או פושרים( אני מניח שאתה מבין שככל שהולכים צפונה המים קרים, וכן יש הבדל).
יש מקומות עם טרזן וכולי.
מדורה חובה! כמות היתושים בלתי נסבלת.
כל מה שאמרת זה סבבה חוץ מהמודגש 😳

אתמול חזרתי משמה איזה מקום מדהים

שמעו מי שהיה בירדן אני וכמה חברים גם רוצים לנסוע לשם הבעיה שהמקום שאני הצעתי הוא עם ירדה מעצבנת מהכביש עד לשפת הנהר
השאלה שלי אם יש מקום שאין בו ירידה? משהו עם עצים שיסתירו את השמש ושטח פתוח שהמכונית ממש לידך
יש דבר כזה?

שמעו מי שהיה בירדן אני וכמה חברים גם רוצים לנסוע לשם הבעיה שהמקום שאני הצעתי הוא עם ירדה מעצבנת מהכביש עד לשפת הנהר
השאלה שלי אם יש מקום שאין בו ירידה? משהו עם עצים שיסתירו את השמש ושטח פתוח שהמכונית ממש לידך
יש דבר כזה?
לך לאורך הירדן על יד יסוד המעלה. מלא עצי ברוש ליד, פשוט קופצים ויוצאים. מלא דשא. חוויה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית