עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא ציינת את הגדודים המעורבים? לפי מה שהבנתי הם פועלים כמו כל גדוד ח"יר..אין לך יותר מדיי אפשרויות,הנדסה,שריון,תותחנים,פיקוד העורף.
לפי דעתי הנדסה.
אתה מתכוון לפלסר 7 ו401?תבדוק אם תוכל להיות במסיעות של שריון עם פרופיל כזה, אני כרגע בקורס עם כמה משמה ועושה רושם שזה מקום די טוב.
האמת אני לא כל כך מבין איך זה הולך אבל אם אני לא טועה הפלס"רים זה היח"טיות בעצם של שריון שאתה מגיע אליהם דרך גיבוש לאחר הגיוס לשריון.אתה מתכוון לפלסר 7 ו401?
לצערי כנראה האופציה לפלסר שריון סגורה בפניי (פרופיל 82 מינימום) אבל כנראה שאלך על שריון.. תודה רבה לכולם!תבדוק אם תוכל להיות במסיעות של שריון עם פרופיל כזה, אני כרגע בקורס עם כמה משמה ועושה רושם שזה מקום די טוב.
פלוגת אב"כ של גדודי הנדסה נסגרה.למה לא ציינת את הגדודים המעורבים? לפי מה שהבנתי הם פועלים כמו כל גדוד ח"יר..
בגלל הפרופיל התחום היחיד בהנדסה קרבית שאני יכול זה "לוחם אב"כ",תחום שלא מעניין אותי בכלל,נפסל.
כשישאלו אותך, תבקש 401.אבל כנראה שאלך על שריון
מה ההבדל? 401 משרתים עם מרכבה 4 או שאין קשר?כשישאלו אותך, תבקש 401.
ברורשריונרים יוצאים עם נשק אישי הביתה?
אפשר עוד הסבר? לפי מה שהבנתי מהמון אנשים הגדודים המעורבים זה בעיקרון בולשיט.. על תקן לוחם אבל לא עושים כלום חוץ מלטחון שמירות.אני יגיד לך בתור משוחרר מלפני כמה חודשים עבדתי עם כול היחידות והייתי מדבר עם המון לוחמים קצינים וחיילים סדירים. אני הייתי הולך או על גדוד מעורב או על הנדסה.