הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Lyle McDonald's Bulking Routine

• פותח/ת השרשור Shaked
  • פורסם בתאריך

Shaked

משתמש מתחיל
178
1
נק' מוניטין:
-9
178
1
קאנטרי באר שבע
כמה מאיתנו ניסו אותה לפני כמה שנים. זו תוכנית גרועה, עם תכנון לקוי של מישהו שמעולם לא עבד באופן מסודר (לייל מעולם לא התאמן נורמלי), שאי אפשר לעלות איתה לא במשקלים (מעבר לשבועיים הראשונים) ולא במשקל גוף. אני לא הייתי שומע לשום דבר שיש ללייל לומר לגבי אימונים.

לא נראת משהו. אבל בלי קשר, להגיד על תוכנית כלשהי, כולל התוכנית הזו, ש"אי אפשר לעלות איתה במשקל גוף" זה שגוי.

• פותח/ת השרשור
אני אנסה ואראה עם מה שאומרים נכון, למרות שבאינטרנט ממה שקראתי התוכנית קיבלה חוות דעת די טובה

לא נראת משהו. אבל בלי קשר, להגיד על תוכנית כלשהי, כולל התוכנית הזו, ש"אי אפשר לעלות איתה במשקל גוף" זה שגוי.

תנסה ותראה. לעלות במשקל גוף רחוק מלהיות רק פונקציה של אוכל.

אתה אומר שאם אני נותן למתאמן ממוצע את התוכנית הזו ואומר לו לאכול 5000 קלוריות הוא לא יעלה איתה במשקל לאורך זמן?
מה גורם לזה בדיוק, ולמה זה לא קורה עם תוכניות בילדינג טיפוסיות או עם SS שראיתי אנשים עולים עם שניהם 20 קילו ויותר?

אם זה היה משהו ששווה בדיקה, יש לי מספיק אנשים בחדר כושר שתוך 80 שניות בערך אני משכנע אותם לעשות את זה לחצי שנה הבאה ולראות בדיוק מה קורה. אבל כרגע זה נראה כמו משהו לא הגיוני בעליל.

• פותח/ת השרשור
נשמע מעניין, אבל עליה במשקל גוף היא כן פונקציה של אוכל לדעתי, אמנם עליה במשקל גוף ובמסת השרירים היא פונקציה של אוכל ואימונים מתאימים.
תקנו אותי אם אני טועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית