הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון mobility routine - פואם רולר / מתיחות

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,

בתקופה האחרונה אני מרגיש נורא "נוקשה" ביום יום, כולי מכווץ מהאימונים, מרגיש מגבלה בתנועתיות ובנוסף להכל אני עובד בעבודה משרדית (9 שעות ישיבה~)
אני מרגיש שאני חייב לשלב פעם בשבוע mobility באחד מימי המנוחה שלי.

חיפשתי כל מיני full body stretches ביוטיוב ומצאתי לא מעט דברים, מצד שני יש לי פואם רולר - והשאלה היא האם ביצוע פואם רולר שקול לביצוע מתיחות?
כלומר האם זה תורם לגמישות או שזה רק למטרות עיסוי/שחרור של השריר?
מה מומלץ יותר אם המטרה שלי היא פחות להרגיש "נוקשה" כל כך ולשפר את הגמישות שלי?

תודה!

פואם רולר תורם לגמישות, כן.
פואם רולר ישפר את ההרגשה שלך יותר ממתיחות סטטיות. חפש את ה-limber 11 של דהפרנקו ביוטיוב.

• פותח/ת השרשור
פואם רולר תורם לגמישות, כן.
פואם רולר ישפר את ההרגשה שלך יותר ממתיחות סטטיות. חפש את ה-limber 11 של דהפרנקו ביוטיוב.

נראה מעולה, אבל זה קצת סותר את מה שאמרת .. רוב הרוטינה שלו היא ללא פואם רולר למעט ההתחלה

נראה מעולה, אבל זה קצת סותר את מה שאמרת .. רוב הרוטינה שלו היא ללא פואם רולר למעט ההתחלה
חלק פואם רולר, חלק כדור לקרוס וחלק מתיחות אמתיות שיעשו משהו.
מתיחות סטטיות סטנדרטיות יעזרו, אבל לא באופן משמעותי, מניסיון שלי.

2 דברים מאוד פשוטים:
1. רוטינת פואם רולר אחת לשבוע לפחות(אם אין לך אחת תבקש ותקבל)
2. אם אתה יכול להרשות לעצמך אני ממליץ בחום לחפש מעסה טוב שעושה עיסוי רקמות עמוק/רפואי, יש מקומות שאי אפשר להגיע אליהם ו150-250 שקל פעם בחודש וחצי לא יהרגו אף אחד(שווה כל שקל, מניסיון)

2 דברים מאוד פשוטים:
2. אם אתה יכול להרשות לעצמך אני ממליץ בחום לחפש מעסה טוב שעושה עיסוי רקמות עמוק/רפואי, יש מקומות שאי אפשר להגיע אליהם ו150-250 שקל פעם בחודש וחצי לא יהרגו אף אחד(שווה כל שקל, מניסיון)

יש לי פואם רולר והוא עושה עבודה טובה, לא מזמן ניסיתי להשתמש ברמבל רולר וגיליתי שהוא חזק הרבה יותר.
יש הבדל מהותי בין השניים? (באפקט, בהרגשה של אותו הרגע אני מרגיש הבדל גדול).

יש לי פואם רולר והוא עושה עבודה טובה, לא מזמן ניסיתי להשתמש ברמבל רולר וגיליתי שהוא חזק הרבה יותר.
יש הבדל מהותי בין השניים? (באפקט, בהרגשה של אותו הרגע אני מרגיש הבדל גדול).

לטעמי הרולר הרגיל מספיק אם יודעים לעבוד עליו בשילוב של מסאז' אחת לכמה שבועות מאיש מקצוע.
יותר קשה פחות קשה, כל עוד זה רולר הוא עושה את העבודה וזה להתעסק בתפל

• פותח/ת השרשור
חלק פואם רולר, חלק כדור לקרוס וחלק מתיחות אמתיות שיעשו משהו.
מתיחות סטטיות סטנדרטיות יעזרו, אבל לא באופן משמעותי, מניסיון שלי.

2 דברים מאוד פשוטים:

אחלה תודה רבה לכם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית