הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| חיטוב וכללי

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
במשך החיטוב שלי לא אכלתי שום דבר לא בסדר..
רק בשישי שבת נשברתי אכלתי קצת שטויות אם אני ימשיך לאכול כמו שאכלתי לפני שישי שבת זה לא יפריע נכון?😃

ועוד שאלה בקשר לאימונים..
אני הולך 3 פעמים בשבוע
ראשון, שלישי, חמישי ושישי ושבת לא הולך.. זה בסדר?
אם כן אז זה בסדר גם בתקופת חיטוב ובגם בתקופת מאסה?

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב שיהיה 😃

לעשות קצת צ'יטים זה בסדר ואפילו רצוי.
זה בסדר גמור.
אפשר גם בחיטוב וגם במאסה.

• פותח/ת השרשור
מזה צ'יטים? חחח
ועוד שאלה אחי מומלץ לרוץ על בטן ריקה? כי שמעתי שזה מוריד יותר קלוריות (בנתיים לא עשיתי אני רוצה תשובה מקצועית)
=]

ועוד שאלה אחי מומלץ לרוץ על בטן ריקה? כי שמעתי שזה מוריד יותר קלוריות (בנתיים לא עשיתי אני רוצה תשובה מקצועית)
=]

http://www.kilogram.co.il/2392/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A6%D7%95%D7%9D-%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%9E/

מזה צ'יטים? חחח
=]

ארוחה שהיא לא בתפריט אבל עדיין מומלץ שהיא תהיה במסגרת של כמות הקלוריות הכללית שאתה יכול לאפשר לעצמך.
בדרך כלל מכניסים לארוחת ציט מאכלים "אסורים" כלומר מאכלים טעימים ואשירים בקלוריות שלא מומלץ לאלכול אותם באופן קבוע בכלל ובתקופת חיטוב בעיקר.
לארוחות ציט בהחלט יש מקום בחיטוב, זה עוזר בעיקר מי פחינה מנטלית.

• פותח/ת השרשור
אני לא עשיתי לעצמי תפריט חיטוב אני יעשה רק מאסה..
בחיטוב אני פשוט אוכל פחות מתאמן עם פחות חזרות ומשקלים יותר כבדים.. ורץ
ואני יורד דיי יפה במשקל .. (ואוכל הרבה חלבונים)

אני לא עשיתי לעצמי תפריט חיטוב אני יעשה רק מאסה..
בחיטוב אני פשוט אוכל פחות מתאמן עם פחות חזרות ומשקלים יותר כבדים.. ורץ
ואני יורד דיי יפה במשקל .. (ואוכל הרבה חלבונים)

מאוד ממליץ להשקיע שעה מי זמנך הפנוי ולהכין תפריט לתקופת חיטוב.
"לאכול פחות" יכול להיות סיבה לזה שתוכל קצת מידי שומן מה שיכול להיות קריטי בגרעון קלורי שלילי.
"הרבה חלבונים" גם יכול להיות בפועל לא מספיק כדי לשמור על מסת שריר בתקופת חיטוב.

חוסר בתפריט קבועה יכול להביא למצב בו אתה לא נמצא בגרעון קלורי קבוע מה שגם יכול להעט את ההתקדמות שלך בחיטוב (אפילו אם לא תדע על זה)...

ואם כבר אז תפריט במסה פחות קריטית אפילו מי תפריט החיטוב (במידה ואין לך ממש נטייה להשמנה זה בכלל לא נחוץ הייתי אומר).

• פותח/ת השרשור
חח יש לי נטייה גדולה מאוד להשמנה אחי
ולמה זה כ''כ מומלץ אני לא רץ כ''כ הרבה וירדתי 2 קילו וחצי אפילו יותר בשבוע אני מנזה מרוצה מיזה(:
בקשר לשמירת על מסת השריר המאסת שריר שלי לא כזאת גדולה וגם אם היא תרד קצת באימון במאסה אני אפתח אותה כמו שצריך..😃

חח יש לי נטייה גדולה מאוד להשמנה אחי
ולמה זה כ''כ מומלץ אני לא רץ כ''כ הרבה וירדתי 2 קילו וחצי אפילו יותר בשבוע אני מנזה מרוצה מיזה(:
בקשר לשמירת על מסת השריר המאסת שריר שלי לא כזאת גדולה וגם אם היא תרד קצת באימון במאסה אני אפתח אותה כמו שצריך..😃

אם אתה מרוצה מי התוצאות אין לך סיבה לשנות משהו.

Back
למעלה תחתית