ד דניאל אורח 0 0 נק' מוניטין: 0 0 0 0 16/3/09 #1 בס"ד שלום, אני בן 16 ואני שוקל 66.5 ק"ג והגובה שלי 1.67 . אני רוצה לדעת איך לאכול בריא ,האם אני צריך להשמין/לעשות דיאטה ,איזה תוכנית אימונים תתאים לי (ביתית). תודה לעוזרים..
בס"ד שלום, אני בן 16 ואני שוקל 66.5 ק"ג והגובה שלי 1.67 . אני רוצה לדעת איך לאכול בריא ,האם אני צריך להשמין/לעשות דיאטה ,איזה תוכנית אימונים תתאים לי (ביתית). תודה לעוזרים..
D Dark Muse משתמש כבוד 1,300 14 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 1,562 0 1,300 14 16/3/09 #2 לאכול בריא תמיד מומלץ - אם לגדול או להוריד במשקל זה תלוי ברצון שלך. לגבי אימון ביתי - מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה, סקוואט עם משקל גוף או לאנג' עם תוספות למשקל הגוף שלך יכולים להיות נחמדים עד שלב מסויים. מעבר לכך, לא בונים פה תוכניות אימון ולא תפריטי תזונה. אתה מוזמן לקרוא באתר על תוכניות אימון. בהצלחה! Upvote 0 Downvote
לאכול בריא תמיד מומלץ - אם לגדול או להוריד במשקל זה תלוי ברצון שלך. לגבי אימון ביתי - מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה, סקוואט עם משקל גוף או לאנג' עם תוספות למשקל הגוף שלך יכולים להיות נחמדים עד שלב מסויים. מעבר לכך, לא בונים פה תוכניות אימון ולא תפריטי תזונה. אתה מוזמן לקרוא באתר על תוכניות אימון. בהצלחה!