הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקה pre workout

• פותח/ת השרשור global
  • פורסם בתאריך

global

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
-21
90
0
חברים עכשיו בתקופה המסה חשבתי להוסיף קצת אנרגיה נוספת לאימון ורציתי לשאול כמה שאלות בנוגע למוצרים האלו.

1. האם מישהו התנסה במוצר טוב שבאמת גרם לו לאנרגיה במהלך העבודה בחדר כושר?
2. המוצר יתן לי אנרגיה = אני ירים משקלים כבדים יותר זה אומר גדילה מהירה יותר ? כי יש כאלו שכותבים שזה ממש לא ככה ולכן חשוב לי לקבל חוות דעת
3. האם המוצר הזה מתאים לאנשים בעלי נטייה להשמנה?

תודה רבה 😃

1. כל מוצר (מי המובילים בשוק) יתן לך אחלה אנרגיה בשבועות הראשונים עד שלא תתרגל להשפעה שלו. ההמלצה שלי היא ללכת על מוצרים שמכילים מעט מרכיבים אך במינונים פעילים.
לדעתי C4Extreme לא רע בכלל לדוגמה.

2. השפעה של המוצר על כוח מירבי היא זניחה ומורגשת בדרך כלל רק באימונים הראשונים. מה שהמוצר נותן זה בעיקר מרץ, פוקוס = הופך את האימון לחוויה נעימה וכיפית יותר.

3. כמעט כל הפרווארקאוטים הם 5-30 קלוריות למנה (וללא סוכר) כך שאין לך מה לדאוג לגבי זה.

אני התנסתי בפריוורקאאוטים וכדורי קפאין וכ'ו..ואני יכול לומר שלטווח הארוך אני הכי מרוצה מכדורי קפאין

• פותח/ת השרשור
חבר שלי גם המליץ לי מאוד על הכדורי קפאין ואמר שזה עובד אז כנראה שאני אלך על הכדורי קפאין

גם אני ממליץ על פרואלב הרבה יותר עדיפים על 4 אוורפיט ! במבה מה דעתך על אלמקס ניסית ?
לא,ניסיתי רק את סקיפיט שהיה חרא (ברור למה)...אבל לא ניסיתי לשנות את הפרולב שלי

גם אני ממליץ על פרואלב הרבה יותר עדיפים על 4 אוורפיט ! במבה מה דעתך על אלמקס ניסית ?
לא ניסיתי פרולב אבל היה לי אולמאקס. לא הרגשתי בכלל, כרגע אני מתאמן בלי תוספים (כולל קפאין) כי אני מחכה למשלוח.
לא מרגיש הבדל באימון עם הכדורים של אולמאקס או בלי.

אין הבדל בין הכדורים חוץ מהמחיר,קפאין זה קפאין-או שלא?
החברה שאני קניתי אישית זאת חברה שרימתה במינונים ככה שפה יש הבדל..
אבל תראה דיברו על זה הרבה פעמים בפורום ..שפרולב משום מה שונה משאר מוצרי הקפאין בשוק

התנסתי בהרבה pre-workouts כגון ג'ק, White Flood, 1MR ו-N.O EXPLODE, כמו גם בכדורי קפאין שונים - 4EVERFIT, PROLAB ואפילו תיספתי אותם יחד עם ל-טירוזין.
אני יכול להגיד לך בלב שקט שאת הבוסט הכי טוב קיבלתי מהג'ק (בפורמולה הישנה).

הג'ק החדש זבל BTW

נו אז איך אפשר להביא את הג'יק הישן? ואם אי אפשר להשיג אותו כבר אז מה עדיף מכל מה שנשאר. בתור אחד שלומד\עובד. מנסה לשלב בין פוטבול ואימוני כוח אני חייב מוצר פרייווורקאאוט כדי להתקדם.

נו אז איך אפשר להביא את הג'יק הישן? ואם אי אפשר להשיג אותו כבר אז מה עדיף מכל מה שנשאר. בתור אחד שלומד\עובד. מנסה לשלב בין פוטבול ואימוני כוח אני חייב מוצר פרייווורקאאוט כדי להתקדם.
נסה פרולאב עם 1-2 גרם של ל-טירוזין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית