הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור UBDead
  • פורסם בתאריך

UBDead

משתמש מתחיל
92
0
נק' מוניטין:
-9
92
0
צילמתי ישר אחרי שקמתי בבוקר (שתי התמונות במצב רפוי) 1.88 סמ , 69.3 קג

1iOX01xPzTMWUyt1qMlF5Icf3CNs1979.jpeg

1JLSEnysGghe90HTG4DuRazpV2U9f4779.jpeg

• פותח/ת השרשור
אין לך מאסה בכלל , אני חושב שזה להתעסק בקקה...

צודק !

תתחיל לאכול נורמאלי אחי חסר לך המון בשר אתה מתחת לעשר לפי דעתי אבל זה לא שווה את זה תתחיל לאכול טוב ולהרים כבד

טוב הייתי מאד שמן, עד עכשיו הייתי עסוק רק בחיטוב ולהורדת כל השומן הזה (30 קילו..) ובזמן האחרון אני מתעסק בעיקר בהורדת השומן העיקש.

עכשיו זה החופש הגדול ואני לא רוצה להיות שמן בחופש הגדול, אז כשיתחילו הלימודים אני אתחיל מאסה רצינית (כבר יש לי הכל מוכן: תוכנית,תפריט,תוספים..)

רציתי לדעת כמה אחוזי שומן אני כדי לוודא שאני מתחת ל10%, אני יעשה מאסה רק שאני מתחת ל10%

טוב הייתי מאד שמן, עד עכשיו הייתי עסוק רק בחיטוב ולהורדת כל השומן הזה (30 קילו..) ובזמן האחרון אני מתעסק בעיקר בהורדת השומן העיקש.

עכשיו זה החופש הגדול ואני לא רוצה להיות שמן בחופש הגדול, אז כשיתחילו הלימודים אני אתחיל מאסה רצינית (כבר יש לי הכל מוכן: תוכנית,תפריט,תוספים..)

רציתי לדעת כמה אחוזי שומן אני כדי לוודא שאני מתחת ל10%, אני יעשה מאסה רק שאני מתחת ל10%
כן אתה מתחת ל10 ...אבל איפה לעזאזל אתה רואה שומן עיקש ? אני רואה עצמות , ובחופש אתה לא תהיה שמן אני גם בטוח שאם אתה תתחיל מחר SS עד סוף החופש אתה תהיה עדיין רזה...

הראש עיקש.
אתה ממש רזה אין לך מה לחשוב על חיטוב או א.ש פשוט תתחיל לצבור מאסה גם עם זה ממש לאט.

אין לך שום שומן עיקש. מה שיש לך במותניים (אם אתה מתכוון לזה) זה מבנה גוף, אתה לא תוכל להוריד את זה אלא אם תנסר את עצם האגן.

• פותח/ת השרשור
עדיין יש קצת שומן.. אבל לא נורא
אני נוסע לסבתא שבחו"ל עוד שבועיים... ואם אני לא אעלה איזה 4 קילו (מה שיכול להיות מאד הגיוני... שבועיים אצל סבתא) אני אתחיל מאסה.
תודה על התגובות ואפשר לנעול את הנושא אם ככה נהוג פה

תסתער על המקרר עם פזאצטות וזה .. יעשה לך רק טוב
עכשיו ברצינות ישלך לפחות 15 קילו לעלות לפני שתשקול חיטוב כלשהו ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית