עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעות גדולה.תפחית באוכל עתיר סיבים (כדוגמאת אורז מלא, ש"ש, ירקות), תשתה חלב במקום מים/מיץ, בשר בקר במקום עוף.
תתכנן מראש תפריט, אפילו באופן כללי, ותשב לאכול בזמן גם בלי להיות רעב.
אין כזה דבר אין תאבון, יש כזה דבר לנסות להכריח את עצמך לאכול דברים שאתה לא אוהב
אני אתן לך סתם דוגמא, חזרתי הביתה אתמול וחשבתי שאין לי תאבון לארוחה הרגילה שלי וזה, ואז אמא שלי אמרה לי שהיא קנתה פילה בקר ופתאום נדלקתי. כאילו, תכל'ס זה עניין של גיוון ואטרקציה ופחות כמה אתה חושב שאתה יכול לאכול באמת.תכלאס נכון. לא חושב שבאיזשהו שלב של היום לא משנה כמה אני מפוצץ אני אסרב למוזס או לאיזו לאפה.
הבעיה היא שתמיד מנסים לשלב את העיניין הכספי ואי אפשר לאכול דברים יקרים כל יום.. 😣
כי אתה אוכל אותם כל הזמן. תאכל חודש שלם רק פסטה כל היום [ועשיתי את זה] ודבר איתי.
תאכל מול המחשב.. לא שמים לב איך האוכל עובר מהר (כי לא "מתרכזים" בארוחה עצמה).
ויש עוד דבר שאני אוהב לאכול , יש בו יחסית כמות קלוריות יפה ואפשר לחסל ממנו הרבה... תמרים מיובשים.. הבעיה שזה 18 שקל לקילו
תמרים יותר טעים לי:s49:תשתה מי סוכר, זה מזין באותה מידה:98sf:
כשאתה רעב אתה תאכל יותר:bananen_smilies074:הרחב, פרט והבא דוגמאות?
בוא אני אשתף את האוכל שלי לאתמול -
בוקר בבסיס התחיל עם שקית של וופלות עלית שחור-לבן (1000~ ק') וכוס קפה, כמובן שמעט אחרי נהייתי רעב אז פינקתי עם לחמניה גדולה + ביצה + בצל + זיתים + טונה ויופל'ה. שעתיים אחרי אין לי מושג איך הייתי רעב שוב, אבל רעבים אז אוכלים... לחמניה גדולה עם חומוס + 300-400 גרם סטייק בשר...כאן כבר קצת נרגעתי.
הגעתי הבייתה היה פסטה עם מוקפץ ובשר הודו ואי אפשר להגיד לזה לא אז סיימתי את הסיר (צלחת מפוצצת)... הרגעתי מעט את הקיבה והלכתי לאימון -> שייק + סוכר ענבים + תמרים... ואז ידעתי מראש שאין לי משו' מעניין לאכול בבית אז הבאתי על הדרך לאפה + חומוס + סלט + בצל + צ'יפס + רוטב תורכי + חריף ו2 שיפודי פרגיות...... ואז הייתי מבסוט!!
קקי ולישון :-]