הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אתם דוחפים אוכל בתקופת מסה?

• פותח/ת השרשור TOMS99
  • פורסם בתאריך
אין כזה דבר אין תאבון, יש כזה דבר לנסות להכריח את עצמך לאכול דברים שאתה לא אוהב​

תכלאס נכון. לא חושב שבאיזשהו שלב של היום לא משנה כמה אני מפוצץ אני אסרב למוזס או לאיזו לאפה.
הבעיה היא שתמיד מנסים לשלב את העיניין הכספי ואי אפשר לאכול דברים יקרים כל יום.. 😣

תכלאס נכון. לא חושב שבאיזשהו שלב של היום לא משנה כמה אני מפוצץ אני אסרב למוזס או לאיזו לאפה.
הבעיה היא שתמיד מנסים לשלב את העיניין הכספי ואי אפשר לאכול דברים יקרים כל יום.. 😣
אני אתן לך סתם דוגמא, חזרתי הביתה אתמול וחשבתי שאין לי תאבון לארוחה הרגילה שלי וזה, ואז אמא שלי אמרה לי שהיא קנתה פילה בקר ופתאום נדלקתי. כאילו, תכל'ס זה עניין של גיוון ואטרקציה ופחות כמה אתה חושב שאתה יכול לאכול באמת.

ובקשר לכסף יש בזה משהו, אבל אף אחד פה לא קבצן. ובכל מקרה הניסיון האישי שלי לימד אותי שאם זורמים ולא נתקעים על תפריט ספציפי מדי זה די מסתדר בסופו של דבר

נערך לאחרונה:
אתה צודק 100%, יש מצבים שמרוב שאני אוכל פסטה כל היום אני רואה פסטה ואז בא לי להקיא אין לי תאבון בשיט, ואז אני בא מפרק קילו תפוח אדמה מבושל ואומר WTF לא היה לי תיאבון איך זה נכנס???

וואי פאניק אצלי זה בדיוק להיפך, כשיש פסטה אני מפרק אבל אורז או תפוחי אדמה או אפילו סוגים של קורנפלקס אני לא מסוגל לאכול כבר.

כי אתה אוכל אותם כל הזמן. תאכל חודש שלם רק פסטה כל היום [ועשיתי את זה] ודבר איתי.

תלוי ברוטב , היתרון בפסטה שהיא יורדת בקלות , פתיתים גם טוב .
כל השאר חיטה אורז זה סתם הרבה ללעוס ואי אפשר להוריד כמויות גדולות מהר .

אני מכין אוכל שאני ממש אוהב וגם מצויין למטרה (מסה) ואני כל פעם צריך להשתדל לא לאכול יותר מידי.... זה מעצבן כי תמיד יש טעם של עוד...

תאכל מול המחשב.. לא שמים לב איך האוכל עובר מהר (כי לא "מתרכזים" בארוחה עצמה).
ויש עוד דבר שאני אוהב לאכול , יש בו יחסית כמות קלוריות יפה ואפשר לחסל ממנו הרבה... תמרים מיובשים.. הבעיה שזה 18 שקל לקילו

נערך לאחרונה:
דווקא אם יש משהו שאני יכול לאכול בלי גבול זה תפוחי אדמה. אם זה בתנור אפוי כזה קריספי עם בטטות ואז לשם על זה קטשופ ומלח, או אם זה פירה חזק ויציב כזה, אז גם לפזר עליו קטשופ ומלח...
דווקא צ'יפס אני לא אוכל (אין כוח לטגן וזה לא בריא גם ככה) אבל אתם יודעים, אם היו מציעים לי לא הייתי מתנגד בהכרח... במיוחד עם קטשופ ומלח 🙄

הערה חשובה: אם זה לא קטשופ איינץ' אז לא.

תאכל מול המחשב.. לא שמים לב איך האוכל עובר מהר (כי לא "מתרכזים" בארוחה עצמה).
ויש עוד דבר שאני אוהב לאכול , יש בו יחסית כמות קלוריות יפה ואפשר לחסל ממנו הרבה... תמרים מיובשים.. הבעיה שזה 18 שקל לקילו

תשתה מי סוכר, זה מזין באותה מידה:98sf:

לא יודע מה אתכם אבל אני שאני עושה :"העמסת סוכר" חח אז אני מרגיש שיש לי חור בקיבה,ופשוט אני אוכל כאילו אין לי תחתית

"העמסת סוכר" שאני אוכל דברים מפוצצים סוכר(בדרך כלל בחנוכה) נגיד סופגניות ודברים כאלה,ואז אני יכול לדחוף פשוט אוכל בכמות עצומה!!!
אמא שלי חשבה שיש לי סכרת(היא אמרה שיש סכרת אז גם אוכלים בלי בעיה)

בוא אני אשתף את האוכל שלי לאתמול -
בוקר בבסיס התחיל עם שקית של וופלות עלית שחור-לבן (1000~ ק') וכוס קפה, כמובן שמעט אחרי נהייתי רעב אז פינקתי עם לחמניה גדולה + ביצה + בצל + זיתים + טונה ויופל'ה. שעתיים אחרי אין לי מושג איך הייתי רעב שוב, אבל רעבים אז אוכלים... לחמניה גדולה עם חומוס + 300-400 גרם סטייק בשר...כאן כבר קצת נרגעתי.
הגעתי הבייתה היה פסטה עם מוקפץ ובשר הודו ואי אפשר להגיד לזה לא אז סיימתי את הסיר (צלחת מפוצצת)... הרגעתי מעט את הקיבה והלכתי לאימון -> שייק + סוכר ענבים + תמרים... ואז ידעתי מראש שאין לי משו' מעניין לאכול בבית אז הבאתי על הדרך לאפה + חומוס + סלט + בצל + צ'יפס + רוטב תורכי + חריף ו2 שיפודי פרגיות...... ואז הייתי מבסוט!!

קקי ולישון :-]

בוא אני אשתף את האוכל שלי לאתמול -
בוקר בבסיס התחיל עם שקית של וופלות עלית שחור-לבן (1000~ ק') וכוס קפה, כמובן שמעט אחרי נהייתי רעב אז פינקתי עם לחמניה גדולה + ביצה + בצל + זיתים + טונה ויופל'ה. שעתיים אחרי אין לי מושג איך הייתי רעב שוב, אבל רעבים אז אוכלים... לחמניה גדולה עם חומוס + 300-400 גרם סטייק בשר...כאן כבר קצת נרגעתי.
הגעתי הבייתה היה פסטה עם מוקפץ ובשר הודו ואי אפשר להגיד לזה לא אז סיימתי את הסיר (צלחת מפוצצת)... הרגעתי מעט את הקיבה והלכתי לאימון -> שייק + סוכר ענבים + תמרים... ואז ידעתי מראש שאין לי משו' מעניין לאכול בבית אז הבאתי על הדרך לאפה + חומוס + סלט + בצל + צ'יפס + רוטב תורכי + חריף ו2 שיפודי פרגיות...... ואז הייתי מבסוט!!

קקי ולישון :-]

פששש יפה יפה אחי.
איפה אתה משרת? נשמע אחלה תנאים בשביל מסה ;-)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית