הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מראה חטוב לכמה ימים

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
אם אני מתכנן להיות כמה ימים באילת/חו"ל (ולא יום אחד של צילומים וכו') ואני רוצה להראות יותר חטוב..יש טעם לעשות דילול גליקוגן ואז העמסה או רק דילול?
כי כשאני חושב על זה אחרי העמסה( אם אני לא חותך במים )אני כן אראה מלא יותר אבל גם עם נוזלים אז אולי עדיף פשוט להיות מרוקן ויבש יחסית כמו שנראים ממש לפני העמסה?

• פותח/ת השרשור
ההבדל לדעתי לא יהיה עד כדי כך משמעותי וסתם חבל על המאמץ..
דווקא אצלי יש הבדל די משמעותי אם אני על דל פחמימה או לא

דני-שאלתי מתוך סקרנות..זה משנה אם זה בעוד שבוע או חודש?

יומיים - שלוש לפני, תפסיק לאכול פחמימות ותעשה הרבה אירובי, ירדו ממך כל הנוזלים ותקבל את המראה שרצית. בבית מלון תאכל בעיקר בשר \ גבינה \ ירקות. תדאג להכניס חלבון ושומן ותהיה בסדר.

אני עשיתי שבועיים לפני סוף חיטוב דל פחמימה + אימוני ריקון וראיתי תוצאות יפות מבחינת הורדת נוזלים + שריפת שומן
אם נשאר לך שבוע אני מאמין שמה שאני עשיתי לא יהיה לך רלוונטי ומה שאלעד הציע יכול להיות יותר אפקטיבי

אתה לא יכול לעשות משהו שיגרום לך להראות חטוב או יותר חטוב (בצורה משמעותית)
ואל תשחק עם פחמימות, נוזלים, סודיום וכל מיני שטויות של בילדרים
תאכל כמו שאכלת בימים של חיטוב ותשתזף
ואם אתה אוכל קצת פחמימות אתה אולי תראה רזה יותר (בטן שטוחה וכו') אבל אתה תראה "שטוח" יותר ופחות שרירי (אצלי לפחות)

אם זה בעוד חודש שיזוף במכונה.
אם העוד כמה ימים שיזוף בהתזה.
אם אתה לא אתיוםי או תימני שלם אתה אפילו לא מבין עד כמה זה ישנה לך את הגוף.

חוץ מי זה אתה מצפה יותר מידי מי הורדת נוזלים הזאת בעזרת דל פחממה. אם אתה 10-11% שומן יש בזה טעם. אבל מעל זה אתה היחידה שכנרא יראה הבדל אחרי דיאטה כזאת וזה גם אם תצלם את עצמך לפני ואחרי.

לדעתי לפני חופשה זה רק שיזוף. וכמובן לא להגיע ל15+ א"ש אם אתה יודע שיש לך נסיעה כזאת בעוד חודש-חודשיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית