הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Front squat וBOR טכניקה לביקורת

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום לכולם,
החלטתי היום לנסות פעם ראשונה Front squat, אשמח לביקורת: הצעות, שיפורים, מה לתקן.
הדבר הכי קריטי שהרגשתי זה שהכף יד שלי עוד שנייה נתלשת.

אשמח גם לביקורת על חתירה.

Front squat:

BOR:

תודה רבה לעוזרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט בסדר, בסה"כ.

נסה לשמור על הזווית בגב, משקל יותר על העקבים ולהחזיק את המרפקים למעלה. נסה לדמיין שאתה עולה עם המרפקים.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט בסדר, בסה"כ.

נסה לשמור על הזווית בגב, משקל יותר על העקבים ולהחזיק את המרפקים למעלה. נסה לדמיין שאתה עולה עם המרפקים.

הבנתי. זה גם מה שחשבתי הבעיה היא שהייתי עסוק בזה שהרגשתי שהיד שלי עוד שנייה נחתכת, לגבי הזווית בגב זה היה טיפה מוזר כי אני רגיל לLB ממש ניסיתי לשמור עליה.
אתה חושב שאחיזה יותר צמודה ולנסות להצמיד יותר את המרפקים יעזור לי להחזיק אותם למעלה ואת החזה יותר בחוץ?

ותודה.

נערך לאחרונה:
אתה צריך להחזיק את המוט באחיזה ברוחב שנוח לך מבחינת גמישות. אני מחזיק ברוחב האחיזה של הפרס.

בפרונט סקוואט לא מתיישבים אחורה, אלא שולחים את הברכיים קדימה. הגוף צריך להיות זקוף כמה שיותר. אם תעשה זווית כמו שאת רגיל מבאק סקוואט אתה תאבד את המוט קדימה.
יש סרטון של ריפ באתר שלו, שהוא מלמד פרונט סקוואט.

• פותח/ת השרשור
בפרונט סקוואט לא מתיישבים אחורה, אלא שולחים את הברכיים קדימה. הגוף צריך להיות זקוף כמה שיותר. אם תעשה זווית כמו שאת רגיל מבאק סקוואט אתה תאבד את המוט קדימה.

1. אני לא כל כך מבין מה זה לשלוח את הברכיים קדימה.
2. יש מצב לקישור לסרטון של ריפ? אני לא מוצא אותו.

תודה על העזרה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה. אני חושב שהבנתי מה זה לשלוח את הברכיים קדימה. יום שלישי אני אעלה סרטון.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט בסדר, בסה"כ.

אחרי כמה פעמים שראיתי את הסרטון + מה שהערתם לי עשיתי היום שוב פרונט.
אם אפשר עוד ביקורת על הסט:

אם הסרטון משום מה 9 דקות ולא 32 שניות אז תעבירו לדקה 7:24.

תודה רבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
החזרה הראשונה בסדר, אבל בכל החזרות שאחריה אתה מפיל את המרפקים וקורס עם הגב.

פרונט סקוואט דורש יותר מאמץ משרירי הבטן מאשר באק סקוואט, אז יכול להיות שהתעייפת (קורה גם לי).

• פותח/ת השרשור
החזרה הראשונה בסדר, אבל בכל החזרות שאחריה אתה מפיל את המרפקים וקורס עם הגב.

פרונט סקוואט דורש יותר מאמץ משרירי הבטן מאשר באק סקוואט, אז יכול להיות שהתעייפת (קורה גם לי).

נשמע הגיוני, כי בסטים לפני שמתי משקלים גבוהים מדי (לפני הסט הזה היה סט עם רק 5 ק"ג פחות ובלי חגורה).
בגדול אתה חושב שהבנתי את התנועה והשוני המעשי מהבק סקוואט ואני יכול להתחיל לעבוד עם התרגיל?

נערך לאחרונה:
נשמע הגיוני, כי בסטים לפני שמתי משקלים גבוהים מדי (לפני הסט הזה היה סט עם רק 5 ק"ג פחות ובלי חגורה).
בגדול אתה חושב שהבנתי את התנועה והשוני המעשי מהבק אוף סט ואני יכול להתחיל לעבוד עם התרגיל?

לעניות דעתי, כן. שלב את התרגיל באימונים והעלה סרטון נוסף בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית