הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה פשוטה

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
יש לי שאלה פשוטה ואני אשמח אם תענו תשובה חלקה וברורה - כל תשובה תתקבל בברכה.

השאלה היא - אם אני לא עושה ספורט אירובי אלא רק אוכל לפי תפריט ואני במאזן קלורי שלילי [שורף יותר מאשר אני אוכל] ועושה תרגילי בטן אינטנסיביים,
אחוזי השומן ירדו והקוביות יבלטו?

אם לא הבנתם משהו או ששכחתי פרט כלשהו, תגיבו ואני אתקן/אענה.

תודה מראש!

יש לי שאלה פשוטה ואני אשמח אם תענו תשובה חלקה וברורה - כל תשובה תתקבל בברכה.

השאלה היא - אם אני לא עושה ספורט אירובי אלא רק אוכל לפי תפריט ואני במאזן קלורי שלילי [שורף יותר מאשר אני אוכל] ועושה תרגילי בטן אינטנסיביים,
אחוזי השומן ירדו והקוביות יבלטו?

אם לא הבנתם משהו או ששכחתי פרט כלשהו, תגיבו ואני אתקן/אענה.

תודה מראש!

בגדול,כל עוד אתה במאזן קלורי שלילי אתה תרד במשקל.
כמובן שנכנסים משתנים כמו התפריט שלך (האם מכיל מספיק חלבון,שומן,בכמה קלוריות אתה בגירעון וכו'), אימונים אחרים שאתה מבצע מלבד אירובי וכו'

תראה אתה כן תרד באחוז שומן וגם במשקל רק מתפריט עם גירעון קלורי וללא אירובי או ספורט כלל
צרך להשיג קוביות בבטן תלוי בכמה פרמטרים כמו : מסה בבטן, גנטיקה , אחוז שומן , למשל לכאלה גם מותניים ואגן רחבים יהיה יותר קשה להשיג קוביות אז ככה שאם לא תעשה אימוני משקולות ותהייה חסר מסה בבטן סביר להניח שתראה כמו ניצול שואה ולא עם גוף יפה .

• פותח/ת השרשור
בגדול,כל עוד אתה במאזן קלורי שלילי אתה תרד במשקל.
כמובן שנכנסים משתנים כמו התפריט שלך (האם מכיל מספיק חלבון,שומן,בכמה קלוריות אתה בגירעון וכו'), אימונים אחרים שאתה מבצע מלבד אירובי וכו'

תראה אתה כן תרד באחוז שומן וגם במשקל רק מתפריט עם גירעון קלורי וללא אירובי או ספורט כלל
צרך להשיג קוביות בבטן תלוי בכמה פרמטרים כמו : מסה בבטן, גנטיקה , אחוז שומן , למשל לכאלה גם מותניים ואגן רחבים יהיה יותר קשה להשיג קוביות אז ככה שאם לא תעשה אימוני משקולות ותהייה חסר מסה בבטן סביר להניח שתראה כמו ניצול שואה ולא עם גוף יפה .

חוץ מהתפריט והמאזן השלילי אני גם עובד במכון כושר. זה מספיק בשביל להבליט את הקוביות? אני עובד על כל הגוף במשך השבוע

תלוי במסה שלך. אם אתה במאזן קלורי שלילי אתה לא מפתח מסת שריר נוספת, והחד"כ שומר על הקיימת. אם המסה מספיק טובה ואחוז השומן מספיק נמוך, אז כן, יהיו קוביות.

• פותח/ת השרשור
תלוי במסה שלך. אם אתה במאזן קלורי שלילי אתה לא מפתח מסת שריר נוספת, והחד"כ שומר על הקיימת. אם המסה מספיק טובה ואחוז השומן מספיק נמוך, אז כן, יהיו קוביות.

תודה רבה עזרת לי מאוד

Back
למעלה תחתית