הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעת סוכר פשוט וערך גליקוגמי על חיטוב

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
במידה ואני נמצא בגירעון קלורי אבל יוצא לי לצרוך סוכר פשוט פעמיים-שלוש(נס קפה עם 2 כפיות סוכר, אני פשוט מכור) ביום האם זה מהווה איזה שהיא בעיה בחיטוב?
מבחינת רמת סוכר בדם וערך גליקוגמי גבוה.

לא משהו משמעותי , כל עוד זה נכנס לך בערכים והכל טוב אתה יכול לישון בשקט 😃

מדכא טיפה שריפת שומן אבל אם אתה מתעקש על משהו מתוק אז עדיף שהוא יהיה בתחילת הארוחה

• פותח/ת השרשור
מדכא טיפה שריפת שומן אבל אם אתה מתעקש על משהו מתוק אז עדיף שהוא יהיה בתחילת הארוחה
בבוקר ואחה"צ נס קפה ביום בלי אימון. ולפני משמרת לילה גם כן כוס.
בלי קשר לארוחות...

• פותח/ת השרשור
אז להוריד את הסוכר לגמרי? נתקעתי בשבועיים האחרונים אולי זה בגלל זה?

אז להוריד את הסוכר לגמרי? נתקעתי בשבועיים האחרונים אולי זה בגלל זה?

זה לא בגלל זה. היה איזה מחקר שיראה אפילו שאנשים ששמורים על רמת סוכר נמוכה בדם להורך כל תהליך החיטוב יורדים אפילו פחות בשומן מאשר אנשים שיש להם קפיצות של סוכר (כלומר אלו שמרשים לעצמם להתפנק מידי פעם). גם ככה לא תוכל לאכול יותר מידי סוכר בחיטוב בגלל שתמצא את עצמך רעב רוב היום. לכן זה לא בעיה בכלל.

• פותח/ת השרשור
זה לא בגלל זה. היה איזה מחקר שיראה אפילו שאנשים ששמורים על רמת סוכר נמוכה בדם להורך כל תהליך החיטוב יורדים אפילו פחות בשומן מאשר אנשים שיש להם קפיצות של סוכר (כלומר אלו שמרשים לעצמם להתפנק מידי פעם). גם ככה לא תוכל לאכול יותר מידי סוכר בחיטוב בגלל שתמצא את עצמך רעב רוב היום. לכן זה לא בעיה בכלל.

אז אתה אומר שאין קשר בין הקפיצות סוכר לשריפת שומן?
העיקר הקלוריות?

אני אשמח אם תביאו לי סימוכין כי הדעות פה מפוצלות אחד או.ר ככה ושני אחרת

אז אתה אומר שאין קשר בין הקפיצות סוכר לשריפת שומן?
העיקר הקלוריות?

אני אשמח אם תביאו לי סימוכין כי הדעות פה מפוצלות אחד או.ר ככה ושני אחרת

http://www.kilogram.co.il/1556/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9F-%D7%95%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F/

יכול להיות שתצטרך לקרוא יותר מי פעם אחת כדי שישב טוב בראש אחר כך.

• פותח/ת השרשור
מאמר מעייף.
בקיצור זה משתנה מאדם לאדם תלוי ברגישות לאינסולין אני צודק?

בקיצור אני אמשיך לשתות נס קפה עםסוכר 😃 או שאני אקנה סוכרזית

מאמר מעייף.
בקיצור זה משתנה מאדם לאדם תלוי ברגישות לאינסולין אני צודק?

בקיצור אני אמשיך לשתות נס קפה עםסוכר 😃 או שאני אקנה סוכרזית
הנס קפה שלך עם סוכר זה לא ביג דיל זה כמות קטנה שלא משנה הרבה.אין לך מה להתעסק בקקי הזה.

Back
למעלה תחתית