הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לארוחת לצ'יט

מוש השור

משתמש מתחיל
93
0
נק' מוניטין:
-2
93
0
אתמול הזמין אותי חבר לעל האש ובאמת שבד"כ הייתי מוותר אבל בכל את הלכתי תכננתי אולי שיפוד חזה עוף לדפוק
אבל יצא ש..:
3 קציצות של 80 גר' בקר
3 שיפודים של 150 גר' חזה עוף
2 שיפודים של 100 גר' לבבות עוף
שיפוד כבד עוף 200 גר'
שיפוד כנפיים 150 גר'
ואייזה 50 גר טחינה מוכנה

מיותר לציין שאני בחיטוב סופי כבר
השאלה אם זה בא בסוף יום שכמעט הגעתי לערכים היומיים אז זה צ'יט מטורף שיכול למנוע לי התקדמות שבועית?

אתמול הזמין אותי חבר לעל האש ובאמת שבד"כ הייתי מוותר אבל בכל את הלכתי תכננתי אולי שיפוד חזה עוף לדפוק
אבל יצא ש..:
3 קציצות של 80 גר' בקר
3 שיפודים של 150 גר' חזה עוף
2 שיפודים של 100 גר' לבבות עוף
שיפוד כבד עוף 200 גר'
שיפוד כנפיים 150 גר'
ואייזה 50 גר טחינה מוכנה

מיותר לציין שאני בחיטוב סופי כבר
השאלה אם זה בא בסוף יום שכמעט הגעתי לערכים היומיים אז זה צ'יט מטורף שיכול למנוע לי התקדמות שבועית?

לא יקרה כלום מארוחה אחת, מה שגם מה שאכלת לא כל כך נורא, בסך הכל בעיקר בשר לא עם הרבה שומן.

אתה יכול להמשיך כרגיל לא קרה כלום

הצ'יט האחרון שלי הכיל קילו בורקסים, שתי פיתות עם זעתר, חבילת דגני בוקר פיטנס + ליטר וחצי חלב, 4 ביקמקים + 4 מילקשייקים + המון גלידה. תוצאה - 4 קילו על המשקל (מהם לפחות קילו שומן והמון נוזלים) ששלחו אותי שבוע אחורה. מסקנה - תמשיך כרגיל לא קרה כלום + psmf זה מטרלל. שיגמר הקיץ הזה כבר.

זה לא ציט בכלל,גם אני אוכל 700 גרם בשר וטחינה בחיטוב ויורד נהדר.
ארוחה שמורכבת מחלבון ושומן איכותי

לא יקרה כלום מארוחה אחת, מה שגם מה שאכלת לא כל כך נורא, בסך הכל בעיקר בשר לא עם הרבה שומן.

אתה יכול להמשיך כרגיל לא קרה כלום

חחח כול סופ"ש שלי הוא כזה,מה שכן יאמר לזכותך כול הכבוד שנשארתה במעקב אחרי כול מה שהכנסתה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית