החלטתי לעשות מסה רצינית בSS לאחר שאני מרגיש שאני מבזבז זמן,אני פותח לוג בישביל שאני יכול לעקוב אחרי עצמי ובישביל שאני יכול לקבל הערות ועצות מאחרים.
פרטים:
גובה: ~1.80
משקל: 75
אחוז שומן: אני יעלה תמונות להערכה בקרוב
מתאמן 5 חודשים מתוכם חודש וחצי ביזבוז זמן נוראי,חודש וחצי בערך מסה שהגעתי למשקל 81.5 ממשקל התחלתי 74,ואז חודש וקצת חיטוב בו הגעתי למשל הנוכחי שלי 75.
אני מתכוון לעשות את התוכנית כך:
אימון A:
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
אימון B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
חתירה פנדלי 3X5
פה ושם אני יוסיף קצת בייסיפ ואולי יד אחורית בלי להגזים.
משקלי שיא לכרגע(מודע לכך שהם לא מכובדים):
S: 72KG
BP: 67KG
DL: 62KG (עוד לא התחלתי לעלות משקלים כמו שצריך מכיוון שהתחלתי רק לעבוד על טכניקה)
P: 42KG
PR: 52KG (הכוונה לחתירה בפנדלי,כנ"ל כמו בדדליפט)
לפני תחילת התוכנית אני יעשה מין ריסט של 10% ואז יתחיל לעלות בדדליפט 7.5KG בסקוואט ובחתירה 5GK בבנץ' ובפרס ב2.5KG כל אימון.
בקרוב אני יעלה תמונות שיהיה לי מין תמונות לפני לתוכנית וגם בישביל הערכת אחוז שומן.
בנוסף אני ינסה לעלות כמה שיותר סירטונים בישביל לקבל הערות על טכניקה.
וזהו,שיהיה לי בהצלחה וסליחה על החפירה. אשמח להערות עצות וכו'!
פרטים:
גובה: ~1.80
משקל: 75
אחוז שומן: אני יעלה תמונות להערכה בקרוב
מתאמן 5 חודשים מתוכם חודש וחצי ביזבוז זמן נוראי,חודש וחצי בערך מסה שהגעתי למשקל 81.5 ממשקל התחלתי 74,ואז חודש וקצת חיטוב בו הגעתי למשל הנוכחי שלי 75.
אני מתכוון לעשות את התוכנית כך:
אימון A:
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
אימון B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
חתירה פנדלי 3X5
פה ושם אני יוסיף קצת בייסיפ ואולי יד אחורית בלי להגזים.
משקלי שיא לכרגע(מודע לכך שהם לא מכובדים):
S: 72KG
BP: 67KG
DL: 62KG (עוד לא התחלתי לעלות משקלים כמו שצריך מכיוון שהתחלתי רק לעבוד על טכניקה)
P: 42KG
PR: 52KG (הכוונה לחתירה בפנדלי,כנ"ל כמו בדדליפט)
לפני תחילת התוכנית אני יעשה מין ריסט של 10% ואז יתחיל לעלות בדדליפט 7.5KG בסקוואט ובחתירה 5GK בבנץ' ובפרס ב2.5KG כל אימון.
בקרוב אני יעלה תמונות שיהיה לי מין תמונות לפני לתוכנית וגם בישביל הערכת אחוז שומן.
בנוסף אני ינסה לעלות כמה שיותר סירטונים בישביל לקבל הערות על טכניקה.
וזהו,שיהיה לי בהצלחה וסליחה על החפירה. אשמח להערות עצות וכו'!
נערך לאחרונה: