ברוך השם הגיע הזמן שאני אקבל טיפה מנוחה מהצבא והגעתי למקום שיש לי מכון וזמן להתאמן.
בעקרון עוד חצי שנה אני משתחרר אבל עד אז אני רוצה לנצל את המירב ממה שיש לי.
לפני הצבא הייתי גולש פה עשיתי כבר SS ואיזה תכנית לינארית שכחתי של מי, כבר הגעתי למשקלים יפים אבל מסה לא הייתה עליי.
נתונים בעבר היו 1.87 88 קילו נתונים נוכחים 1.87 80 קילו (קשה קשה)
בכל מקרה רציתי לקבל התייעצות מסוימת על איזה תכנית כדאי לי לעשות לאור המכשירים שיש לי במכון הכושר:
מוט חופשי שאין לו איזשהי ספה או כלוב להשתמש בו פשוט זרוק בצד שהפלטה הכי גבוהה שקיימת היא 15 קילו
סמית משין :bad:
משקולות חופשיות עד 25 קילו
פולי עליון
חתירה
פשיטת רגליים
וזהו בערך... המטרה העיקרית שלי היא לעלות במסה בעיקר בפלג הגוף העליון היות ולפני הצבא הפלג גוף תחתון שלי היה חזק משמעותית מהעליון וכעת אין לי את האפשרות לבצע סקוואט או דדליפט.
כמו כן מיותר לציין שרמת האוכל בבסיס ירודה ולא איכותית.
האימונים האחרונים שביצעתי היו כך:
3X10 חזרות דחיקת חזה בסמית
לאחר מכן 3 סטים של 8-12 חזרות דחיקה במשקולות חופשיות
לאחר מכן מתח 3X12 אפילו יותר חזרות תלוי
חתירה 3X10
הנפות לצדדים 2X12
יד קדמית 2X12
יד אחורית2X12
פשיטת רגליים כמה שיש לי כוח .
בנוסף מבצע ריצות מסביב לבסיס
כמות האימונים שאני יכול לבצע בשבוע משתנה בין 1 ל 4, תלוי מה יש לי לעשות באותו שבוע לכן אין לי תכנית מוגדרת ואני הולך על FBW.
עצות יתקבלו בברכה 😉
בעקרון עוד חצי שנה אני משתחרר אבל עד אז אני רוצה לנצל את המירב ממה שיש לי.
לפני הצבא הייתי גולש פה עשיתי כבר SS ואיזה תכנית לינארית שכחתי של מי, כבר הגעתי למשקלים יפים אבל מסה לא הייתה עליי.
נתונים בעבר היו 1.87 88 קילו נתונים נוכחים 1.87 80 קילו (קשה קשה)
בכל מקרה רציתי לקבל התייעצות מסוימת על איזה תכנית כדאי לי לעשות לאור המכשירים שיש לי במכון הכושר:
מוט חופשי שאין לו איזשהי ספה או כלוב להשתמש בו פשוט זרוק בצד שהפלטה הכי גבוהה שקיימת היא 15 קילו
סמית משין :bad:
משקולות חופשיות עד 25 קילו
פולי עליון
חתירה
פשיטת רגליים
וזהו בערך... המטרה העיקרית שלי היא לעלות במסה בעיקר בפלג הגוף העליון היות ולפני הצבא הפלג גוף תחתון שלי היה חזק משמעותית מהעליון וכעת אין לי את האפשרות לבצע סקוואט או דדליפט.
כמו כן מיותר לציין שרמת האוכל בבסיס ירודה ולא איכותית.
האימונים האחרונים שביצעתי היו כך:
3X10 חזרות דחיקת חזה בסמית
לאחר מכן 3 סטים של 8-12 חזרות דחיקה במשקולות חופשיות
לאחר מכן מתח 3X12 אפילו יותר חזרות תלוי
חתירה 3X10
הנפות לצדדים 2X12
יד קדמית 2X12
יד אחורית2X12
פשיטת רגליים כמה שיש לי כוח .
בנוסף מבצע ריצות מסביב לבסיס
כמות האימונים שאני יכול לבצע בשבוע משתנה בין 1 ל 4, תלוי מה יש לי לעשות באותו שבוע לכן אין לי תכנית מוגדרת ואני הולך על FBW.
עצות יתקבלו בברכה 😉