עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא יעזור לך, זה הכל תלוי במה השגת לפני וכמה זמן החזקת את מה שהשגת. או במילים אחרות, כמה פז"ם יש לך מתחת למוט.
אני יכול לומר לך מהאימוני שחיה שלי.
אני התאמנתי רציני עד לפני שנה וחצי בערך, ואז בערך מאמצע החופש הגדול לפני שנה דיי הפסקתי והמשכתי להתאמן בצורה דיי צולעת. כרגע אני מתחיל לחזור טיפה לכושר, ועדיין חסר נפח אימונים, אבל לוקח משהו כמו חודש~ להיכנס לנפח ועומס אימונים, ולי לוקח עוד משהו כמו חודש~ לשחזר את התוצאות שהייתי מגיע אליהן אז באימונים.
לא. אבל מה זה קשור?אתה חייל?
לא. אבל מה זה קשור?
אתה משווה ילד בן 16-17 שהפסיק עם השחייה אבל נשאר לגור בבית לבנאדם אחרי 3 שנים של שירות קרבי עם אוכל חרא ושינה של 4 שעות בלילה?
הוא שאל כמה זמן לקח להיכנס לכושר אחרי פגרה דיי גדולה. עניתי לו כמה לקח לי לגביי הפגרה. תמיד יש הבדל בין סיטואציות שונות ובין אנשים שונים.אתה משווה ילד בן 16-17 שהפסיק עם השחייה אבל נשאר לגור בבית לבנאדם אחרי 3 שנים של שירות קרבי עם אוכל חרא ושינה של 4 שעות בלילה?
הוא שאל כמה זמן לקח להיכנס לכושר אחרי פגרה דיי גדולה. עניתי לו כמה לקח לי לגביי הפגרה. תמיד יש הבדל בין סיטואציות שונות ובין אנשים שונים.
אני עדיין משרת (גדוד חי"ר), אבל חזרתי להתאמן לפני חצי שנה בערך כשקיבלתי הת"ש 2. לקח לי משהו כמו חודשיים וחצי - שלושה חודשים לחזור למשקלים שלפני הגיוס וזה עם 2 אימונים בשבוע בסופ"שים, במאזן קלורי שלילי, עם משקל גוף נמוך ב-10 קילו והתקדמות איטית יותר משיכלתי בכוונה.
אתה צודק, אבל לא לזה התכוונתי בפתיחת האשכול.
עניין אותי לשמוע על התהליך הזה שאנשים עברו, שהשיגו תוצאות ואז איבדו מהם (וכמה איבדו מהם) ואז כמה זמן לקח להם להחזיר את זה.
אה. כנראה שפספסת את המילים "לאחר השירות" בסוף המשפט האחרון.
כנראה המשקלים המקוריים לא היו גבוהים במיוחד...
אני לא מרים משקלים "גבוהים במיוחד" אבל בוא נגיד שהוא כנראה לא הגיע לX2 בסקוואט וחזר לשם תוך חודשיים שלשה לאחר הפסקה של נגיד לפחות שנה. ואם כן אז כל הכבוד.
הבנת הנקרא. לא מזיק לאף אחד:jester:
מכיוון שאי אפשר להתאמן בצורה סדירה בשירות קרבי יורדים הרבה במשקלי עבודה ובמסת השריר.
אשמח לשמוע על חבר'ה שיספרו כמה זמן לקח להם לחזור לעצמם (או אפילו לעבור את איפה שהם היו) לאחר השירות.