הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לאחר שירות קרבי, כמה זמן לקח לכם לחזור לעצמכם?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
מכיוון שאי אפשר להתאמן בצורה סדירה בשירות קרבי יורדים הרבה במשקלי עבודה ובמסת השריר.
אשמח לשמוע על חבר'ה שיספרו כמה זמן לקח להם לחזור לעצמם (או אפילו לעבור את איפה שהם היו) לאחר השירות.

זה לא יעזור לך, זה הכל תלוי במה השגת לפני וכמה זמן החזקת את מה שהשגת. או במילים אחרות, כמה פז"ם יש לך מתחת למוט.

• פותח/ת השרשור
זה לא יעזור לך, זה הכל תלוי במה השגת לפני וכמה זמן החזקת את מה שהשגת. או במילים אחרות, כמה פז"ם יש לך מתחת למוט.

אתה צודק, אבל לא לזה התכוונתי בפתיחת האשכול.
עניין אותי לשמוע על התהליך הזה שאנשים עברו, שהשיגו תוצאות ואז איבדו מהם (וכמה איבדו מהם) ואז כמה זמן לקח להם להחזיר את זה.

אני יכול לומר לך מהאימוני שחיה שלי.
אני התאמנתי רציני עד לפני שנה וחצי בערך, ואז בערך מאמצע החופש הגדול לפני שנה דיי הפסקתי והמשכתי להתאמן בצורה דיי צולעת. כרגע אני מתחיל לחזור טיפה לכושר, ועדיין חסר נפח אימונים, אבל לוקח משהו כמו חודש~ להיכנס לנפח ועומס אימונים, ולי לוקח עוד משהו כמו חודש~ לשחזר את התוצאות שהייתי מגיע אליהן אז באימונים.

אני יכול לומר לך מהאימוני שחיה שלי.
אני התאמנתי רציני עד לפני שנה וחצי בערך, ואז בערך מאמצע החופש הגדול לפני שנה דיי הפסקתי והמשכתי להתאמן בצורה דיי צולעת. כרגע אני מתחיל לחזור טיפה לכושר, ועדיין חסר נפח אימונים, אבל לוקח משהו כמו חודש~ להיכנס לנפח ועומס אימונים, ולי לוקח עוד משהו כמו חודש~ לשחזר את התוצאות שהייתי מגיע אליהן אז באימונים.

אתה חייל?

אתה משווה ילד בן 16-17 שהפסיק עם השחייה אבל נשאר לגור בבית לבנאדם אחרי 3 שנים של שירות קרבי עם אוכל חרא ושינה של 4 שעות בלילה?
הוא שאל כמה זמן לקח להיכנס לכושר אחרי פגרה דיי גדולה. עניתי לו כמה לקח לי לגביי הפגרה. תמיד יש הבדל בין סיטואציות שונות ובין אנשים שונים.

הוא שאל כמה זמן לקח להיכנס לכושר אחרי פגרה דיי גדולה. עניתי לו כמה לקח לי לגביי הפגרה. תמיד יש הבדל בין סיטואציות שונות ובין אנשים שונים.

אה. כנראה שפספסת את המילים "לאחר השירות" בסוף המשפט האחרון.

אני עדיין משרת (גדוד חי"ר), אבל חזרתי להתאמן לפני חצי שנה בערך כשקיבלתי הת"ש 2. לקח לי משהו כמו חודשיים וחצי - שלושה חודשים לחזור למשקלים שלפני הגיוס וזה עם 2 אימונים בשבוע בסופ"שים, במאזן קלורי שלילי, עם משקל גוף נמוך ב-10 קילו והתקדמות איטית יותר משיכלתי בכוונה.

• פותח/ת השרשור
אני עדיין משרת (גדוד חי"ר), אבל חזרתי להתאמן לפני חצי שנה בערך כשקיבלתי הת"ש 2. לקח לי משהו כמו חודשיים וחצי - שלושה חודשים לחזור למשקלים שלפני הגיוס וזה עם 2 אימונים בשבוע בסופ"שים, במאזן קלורי שלילי, עם משקל גוף נמוך ב-10 קילו והתקדמות איטית יותר משיכלתי בכוונה.

מוזר, איך זה?

אתה צודק, אבל לא לזה התכוונתי בפתיחת האשכול.
עניין אותי לשמוע על התהליך הזה שאנשים עברו, שהשיגו תוצאות ואז איבדו מהם (וכמה איבדו מהם) ואז כמה זמן לקח להם להחזיר את זה.

אה. כנראה שפספסת את המילים "לאחר השירות" בסוף המשפט האחרון.

הבנת הנקרא. לא מזיק לאף אחד:jester:

לקח לי בערך ארבעה חודשים לעבור את המשקלים שהרמתי לפני הגיוס בערך על אותו משקל עם אחוז שומן יותר נמוך ולעלות בביצועים האתלטיים (סה"כ) בהרבה (אני עדיין בצבא).

אני לא מרים משקלים "גבוהים במיוחד" אבל בוא נגיד שהוא כנראה לא הגיע לX2 בסקוואט וחזר לשם תוך חודשיים שלשה לאחר הפסקה של נגיד לפחות שנה. ואם כן אז כל הכבוד.

אני לא מרים משקלים "גבוהים במיוחד" אבל בוא נגיד שהוא כנראה לא הגיע לX2 בסקוואט וחזר לשם תוך חודשיים שלשה לאחר הפסקה של נגיד לפחות שנה. ואם כן אז כל הכבוד.

למה אתה מתייחס אליי כ"הוא"?

על כל פנים, לא הבנתי, אז זה לא באמת משנה אם המשקלים ש"הוא" הרמתי היו "גבוהים במיוחד", ולמעשה מספיק אם היה מדובר בסקוואט X2 משקל גוף? או שבעצם X2 משקל גוף בסקוואט נחשב למשקל גבוה במיוחד עבורך?

הבנת הנקרא. לא מזיק לאף אחד:jester:

מכיוון שאי אפשר להתאמן בצורה סדירה בשירות קרבי יורדים הרבה במשקלי עבודה ובמסת השריר.
אשמח לשמוע על חבר'ה שיספרו כמה זמן לקח להם לחזור לעצמם (או אפילו לעבור את איפה שהם היו) לאחר השירות.

הקשר (קונטקסט). אין ממש הבנת הנקרא בלעדיו. אפילו הכותרת של האשכול הייתה יכולה לרמוז לך שלא מדובר באיבוד כללי של יכולות ובהחזרתן, אלא באיבוד בתנאים מסוימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית