הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיי תקוע בשלב של אימון לא אימון,דעה דרושה!

מישהו

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
0
84
0
בגדול,אני בן 24 התחלתי להתאמן כבר לפני 5 חודשים הייתי משקל 95 והגובה 1.95
סחבתי את זה עד ללפני חודש...כשראיתי שלא משתנה כלום ואני נשאר באותו מצב,גם מבחינת הגוף ומבחינת אחוזי שומן גבוהים,החלטתי לעשות חיטוב(ממה שיש בו) ולנסות לאפס את עצמי ולהתחיל מ 0.

תמונה מלפני 6 שבועות
http://i50.tinypic.com/34smp2h.jpg

תמונה מלפני יומיים
http://i45.tinypic.com/14vs26x.jpg

התחלתי את החיטוב הזה ב95 קילו ועכשיו אני 88....ועכשיו אני דיי תקוע,האם להמשיך ולרדת נניח ל85 משהו בסגנון הזה או להתחיל מסה וללכת איתה עד הסוף,כי אם כן זה אומר שאני אצטרך לעלות לפאקינג 110 לפחות בגלל הגנטיקה של הגוף שלי מבנה ידיים רזה...פלוס אחוזי השומן הנוכחים עדיין דיי גבוהים בעיקר באיזור המותניים,דבר שאין לי מושג איך להוריד

האם עליי באמת להמשיך בחיטוב ובדיאטה שלי?

בגדול האימונים שלי הם 3 fbw כוללים חצי שעה אירובי אחרי שעה fbw ובימים שאני לא מתאמן אני הולך לפעמים לעשות בטן וגם אירובי....חשבתי להתחיל אימוני 5X5 ....האם זאת בחירה טובה?

לדעתי אתה באחוז שומן נוח להתחלת מסה , אתה לא חייב לעלות 20 קילו ולסיים באחוז שומן אסטרונומי
מה המשקלי עבודה שלך כרגע בתרגילים כמו סקוואט/בנ'ץ/דדליפט? לדעתי אתה יכול לעשות SS אפילו

• פותח/ת השרשור
זהו שסקוואט לא עשיתי כמעט בכלל רק בתרגיל לחיצת רגליים,גם ככה הדדליפט
אבל בבנצ' הייתי שם משקל נמוך ועושה הרבה חזרות,בזמנו שלא התאמנתי עם משקל נמוך הייתי מרים55-60

אתה צריך לעשות מסה. אם תמשיך חיטוב זה יראה רע. תעשה SS, תקפיד על ערכים קלוריים ואל תאכל זבל כדי לא להשמין סתם.

• פותח/ת השרשור
השריפ
קלוריות שלי במנוחה היא 2100. יש מקום שאפשר לקבל תפריט נקי של מסה?
ועוד דבר,יש הבדל בתוכנית 5x5 ל ss ? מה יותר כדאי לי?

• פותח/ת השרשור
אני שואל את עצמי האם להתחיל מסה גדולה ואת הss ,באמצע הקיץ.
לא כדאי לדחות את זה עוד חודש חודשיים ? ובינתיים לעשות איזה a b טובה? או שפשוט אני יתחיל ss בכל מקרה

אני שואל את עצמי האם להתחיל מסה גדולה ואת הss ,באמצע הקיץ.
לא כדאי לדחות את זה עוד חודש חודשיים ? ובינתיים לעשות איזה a b טובה? או שפשוט אני יתחיל ss בכל מקרה

החלטה שלך...
אתה לא תשמין כ"כ בחודשיים האלה בSS אתה תעלה במשקל אבל גם שריר וגם שומן

• פותח/ת השרשור
החלטה שלך...
אתה לא תשמין כ"כ בחודשיים האלה בSS אתה תעלה במשקל אבל גם שריר וגם שומן

כן בשילוב התפריט שSTARDUST נתן לי פה אני לא יעלה? כלאמר חייב לאכול את התפריט המרובה פחממות הזה? אי אפשר להישאר בתפריט מאוזן דיאטטי? או שאם אני ישאר בתפריט הדיאטטי אני לא יראה תוצאות פשוט....

אני יודע שזאת חפירה אבל אני כבר מודה לכולם על העזרה

כן בשילוב התפריט שSTARDUST נתן לי פה אני לא יעלה? כלאמר חייב לאכול את התפריט המרובה פחממות הזה? אי אפשר להישאר בתפריט מאוזן דיאטטי? או שאם אני ישאר בתפריט הדיאטטי אני לא יראה תוצאות פשוט....

אני יודע שזאת חפירה אבל אני כבר מודה לכולם על העזרה
אם תשאר בתפריט הדיאטטי שלך אתה לא תעלה במסת שריר.

אם תשאר בתפריט הדיאטטי שלך אתה לא תעלה במסת שריר.
מחזק.

וגם אם תאכל 3000-4000 קלוריות ביום אתה לא תהיה שמן, תעלה טיפה באחוז שומן אבל לא בהגזמה כי אתה גם תעלה במסת שריר.

Back
למעלה תחתית