הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה במסה נקייה

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
חשבתי הכל!! אבל הסתבכתי במשו קטן

הBMR שלי הוא 1709 הכפלתי אותו ב1.2 יצא לי 2050
ועכשיו כי אני עושה מסה הוספתי 500 אז יצא לי 2550

עכשיו חשבתי חלבון הכפלתי את המשקל שלי ב2 יצא 132 כפול 4 (קלוריות לגרם 1 של חלבון) יצא לי 528
עכשיו חשבתי את השומן כפלתי אותו ב1 יצא לי 66 כפול 9 (קלוריות לגרם 1 של שומן) יצא לי 594
ועכשיו הקטע שלא הבנתי!!

הפחממות זה מה שנשאר אז כמה
קלוריות של פחממות אני צריך ל אכול?!

תגידו לי אם עשיתי בסדר..

ממ עשיתי 528+594 פחות 2550(הקלוריות שאני צריך לאכול במסה נקייה) ויצא לי 1428 קלוריות!!
שזה יוצא 357 גרם פחממות.
איך כ''כ הרבה פחממות?!

פה http://www.***********/showthread.php?t=4880588 תראו בסוף כשהוא חישב פחממות הוא לקח את הBMR שלו כפול 1.2 וחישב למה הוא לא חישב עם הפלוס 500 קלוריות של המסה נקייה?!

כפרעלייכם תענו מהר וברצינות זה חשוב לי!
תודה רבה לעוזרים ולילה טוב!=]

עריכה: בקישור שנתתי פה חשבתי גם את כל הקלוריות שיצאו לו ויצא לו 2043 (הBMR שלו כפול 1.2)
מה עם ה500 קלוריות שהוא צריך לאכול?! למה הוא לא חישב אותם? ובמה צריך לחשב אותם בתור חלבון בתור מה O:?

כן, אתה צריך לאכול 357 גרם פחמימות. אם אתה רוצה, אתה יכול לאכול יותר שומן ו/או חלבון ולהוריד מעט מהפחמימות. כל עוד יש לך לפחות 2 גרם חלבון ו-1 גרם שומן לק"ג משקל, ניתן לשחק עם הערכים כמה שאתה רוצה בהתאם למסגרת הקלורית.

Back
למעלה תחתית