הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעב בלתי פוסק

• פותח/ת השרשור bargol5
  • פורסם בתאריך

bargol5

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
ראשלצ
עברתי לתפריט מסודר מבחינת שעות(כל שלוש שעות ארוחה) ואני בין הארוחות לא מפסיק לנשנש כי אני רעב
הארוחות לא קטנות אבל מתאימות לערכים בנוסף אני אוכל הרבה ירקות וסיבים תזונתיים וזה לא עוזר
תעזרו בבקשה!!

עברתי לתפריט מסודר מבחינת שעות(כל שלוש שעות ארוחה) ואני בין הארוחות לא מפסיק לנשנש כי אני רעב
הארוחות לא קטנות אבל מתאימות לערכים בנוסף אני אוכל הרבה ירקות וסיבים תזונתיים וזה לא עוזר
תעזרו בבקשה!!

אתה במאסה? חיטוב?

תסדר את כמות החלבונים ושומן כמו שצריך.
ואת הקלוריות שיש לך בפחממות "תשים" אותם על דברים משביעים ולא על נישנושים ,פירות וחטיפים אלא על דברים משביעים כמו לחם מלא, פסטות וכדומה.

ואולי תנסה לעשות דווקא ארוחות גדולות.
זה לא בשמיים.

תתאפק ותשתה הרבה מים. אם אתה בהתחלה, תוך שבועיים זה עובר.

תאחד ארוחות ותפסיק לאכול כל 3 שעות.
אם התפריט שלך מועט בקלוריות, תאכל 3-4 ארוחות לכל היותר.

תנסה לשתות מים, ואכול פחמימות מורכבות שאתה רעב ,זה יעבור לך אחרי כמה זמן .

• פותח/ת השרשור
תסדר את כמות החלבונים ושומן כמו שצריך.
ואת הקלוריות שיש לך בפחממות "תשים" אותם על דברים משביעים ולא על נישנושים ,פירות וחטיפים אלא על דברים משביעים כמו לחם מלא, פסטות וכדומה.

ואולי תנסה לעשות דווקא ארוחות גדולות.
זה לא בשמיים.
אוקיי לקחתי לתשומת לבי

תתאפק ותשתה הרבה מים. אם אתה בהתחלה, תוך שבועיים זה עובר.

אני שותה הרבה מים ולא יודע אם זה התחלה אבל אני קצת יותר מחודש עם תפריט כזה(אני מתאמן בערך חצי שנה) אני מקווה שזה יעבור כי זה עדיין התחלה

תאחד ארוחות ותפסיק לאכול כל 3 שעות.
אם התפריט שלך מועט בקלוריות, תאכל 3-4 ארוחות לכל היותר.

הלכתי לפי כל התפריטים בפורטל וכל התפריטים שם הם בערך 6 ארוחות מחולקות לא חייב לחלק?

תנסה לשתות מים, ואכול פחמימות מורכבות שאתה רעב ,זה יעבור לך אחרי כמה זמן .

אני ישתדל לאכול יותר פחממות מורכבות תודה!

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית