הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלתי אפשרי להעלות משקל מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
אהלן חברים

אני עושה Ss, אוכל כמו חמור, יושן לפחות 7 שעות בלילה - ולא מצליח להעלות משקל מאימון לאימון.

אני לא מבין בתחום יותר מדי, לפי יוצר התוכנית מארק ריפטו זה אפשרי - אני מנסה להעלות מאימון לאימון משקל בבנץ'
מ20 קילו שכרגע אני עומד ל25 - ולא מצליח.

מה אני עושה לא נכון? אולי להעלות משקל כל שבועיים ולא כל אימון? אולי התחלתי במשקלים גבוהים מדי מלכתחילה ולא נתתי
לשרירים להיבנות כמו שצריך עם משקל מתאים?

התרגילים אותם אני מבצע באופן קבוע הם:

דדליפט
סקוואט
לחיצת כתף
בנץ' פרס
מתח - שאני אמור לעשות, אני לא עושה כי אני פשוט לא מצליח להתרומם - מרגיש מאוד חלש.

חשבתי שאולי אני לא אוכל מספיק, אבל יש לי תפריט של 3000 קלוריות (מ"קילוגרם") שאותו אני מסיים כל יום ועוד אוכל
מעבר אליו.

דבר ראשון יכול מאוד להיות שזו בעיה של טכניקה, אתה יכול להעלות לפה סרטונים שלך לביקורת
דבר שני, באיזה קצב אתה מנסה להתקדם? אתה לא אמור לקפוץ למשל בבנצ' ב-5 קילו כל אימון, אלא 2.5 קילו. עם 20 קילו בנצ' אני ממש בספק אם התחלת עם משקלים גבוהים מדי

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון יכול מאוד להיות שזו בעיה של טכניקה, אתה יכול להעלות לפה סרטונים שלך לביקורת
דבר שני, באיזה קצב אתה מנסה להתקדם? אתה לא אמור לקפוץ למשל בבנצ' ב-5 קילו כל אימון, אלא 2.5 קילו. עם 20 קילו בנצ' אני ממש בספק אם התחלת עם משקלים גבוהים מדי
לזה התכוונתי, מעלה ב2.5 בכל צד ולא ב5. ועדיין קשה מאוד.
גם אני חושב שהמשקל שלי בבנץ' בסדר, אני כרגע על 10 בכל צד. מבצע 3 סטים של 5.

אז תעלה 2.5 קילו כל אימון. 1.25 מכל צד

אולי אני לא אוכל מספיק פחמימות כל יום? זה משהו שחשבתי עליו הרגע ויכול מאוד להיות הסיבה.
מה הערכים שאתה אוכל ביום (חלבון שומן פחמימה), ומה המשקל והגובה שלך?
בתרגילים האחרים יש התקדמות?
אני כרגע על 10 בכל צד. מבצע 3 סטים של 5.
כשאתה כותב כמה אתה מרים מאוד רצוי להבא שתכתוב את סך המשקל ולא כמה בכל צד. למשל 10 קילו כל צד זה 40 קילו אם אתה עובד עם מוט של 20 קילו.

לזה התכוונתי, מעלה ב2.5 בכל צד ולא ב5. ועדיין קשה מאוד.
גם אני חושב שהמשקל שלי בבנץ' בסדר, אני כרגע על 10 בכל צד. מבצע 3 סטים של 5.
אתה לא אמור לספור כמה משקל יש כל צד, אתה אמור לספור משקל כללי
אם ניום הרמת בבנצ' 40 קילו, אימון הבא אתה אמור להרים 42.5
זה יכול מאוד להסביר את הבעיה

תכתוב משקל כולל מוט.

כמה חזרות וסטים הצלחת עם 20 וכמה עם 25?

כמו שכתבו במשקל נמוך תוספת 5 קילו זה הרבה מדי.

• פותח/ת השרשור
מה הערכים שאתה אוכל ביום (חלבון שומן פחמימה), ומה המשקל והגובה שלך?
בתרגילים האחרים יש התקדמות?

כשאתה כותב כמה אתה מרים מאוד רצוי להבא שתכתוב את סך המשקל ולא כמה בכל צד. למשל 10 קילו כל צד זה 40 קילו אם אתה עובד עם מוט של 20 קילו.
הולך לפי התוכנית של קילוגרם למסה של 80 קילו, עכשיו אני מבין בדיעבד שאני לא דוחף מספיק פחמימות וכנראה זו הסיבה
לאי ההתקדמות. לאכול כוס פלסטיק אחת של אורז ביום יחד עם תפוח אדמה ובטטה אחת, זה כנראה מעט מדי.
תכתוב משקל כולל מוט.

כמה חזרות וסטים הצלחת עם 20 וכמה עם 25?

כמו שכתבו במשקל נמוך תוספת 5 קילו זה הרבה מדי.
כן, כמו שכתבתי - אעלה פחות משקל ואוכל יותר.

Back
למעלה תחתית