הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימות

• פותח/ת השרשור AviBFMV
  • פורסם בתאריך

AviBFMV

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0

היי .. 😃
אני על 12 אחוז שומן ומתכנן לרדת ל10 אחוז
אז התחלתי היום את החיטוב דל פחמימה..
אני קצת מתקשה בהכנת התפריט של החיטוב..
ותאמת שהייתי רעב רוב הזמן
לא נראלי שבגלל שאני חושב על זה ,פשוט לא שובע..
א.רציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי לשבוע אשכרה בחיטוב הזה ? :D
ב.מה אפשר לאכול לפני ואחרי אימון ?
ג.האם אפשר לאכול פירות? כי יש בהם גם הרבה פחמימות ..
ד.האם אני ארד בשריר מהחיטוב הזה ?
תודה ! 😃

א. בדיאטות מהסוג הזה מקור השובע הוא מהשומן , אם בא לך משהו מתוק שתה קולה זירו אותי זה ממש הציל , יש גם רטבים של וולדן פארמס היה פה אשכול עליהם לא מזמן תריץ חיפוש
ב. אני הייתי אוכל לפני אימון את המנת פחמימה שלי שהייתה לי בתפריט , אבל בעיקרון זה לא חשוב מה אתה אוכל סביב האימון העיקר שהגעת לכל הערכים בתפריט שלך
ג. אני ממש ממש לא ממליץ סתם פחמימות לא משביעות , תאכל במקום לחם קל או ירקות ירוקים בעיקר , יותר משביע בהרבה
ד. בכל חיטוב מאבדים שריר המטרה של החיטוב היא למזער זאת כמה שאפשר , אם תעשה הכל by the book אתה לא תאבד הרבה שריר

• פותח/ת השרשור
א. בדיאטות מהסוג הזה מקור השובע הוא מהשומן , אם בא לך משהו מתוק שתה קולה זירו אותי זה ממש הציל , יש גם רטבים של וולדן פארמס היה פה אשכול עליהם לא מזמן תריץ חיפוש
ב. אני הייתי אוכל לפני אימון את המנת פחמימה שלי שהייתה לי בתפריט , אבל בעיקרון זה לא חשוב מה אתה אוכל סביב האימון העיקר שהגעת לכל הערכים בתפריט שלך
ג. אני ממש ממש לא ממליץ סתם פחמימות לא משביעות , תאכל במקום לחם קל או ירקות ירוקים בעיקר , יותר משביע בהרבה
ד. בכל חיטוב מאבדים שריר המטרה של החיטוב היא למזער זאת כמה שאפשר , אם תעשה הכל by the book אתה לא תאבד הרבה שריר

by the book?
what book אחי ? D:

• פותח/ת השרשור
הכוונה אם הגירעון שלך יהיה כמו שצריך , התכנית אימונים כמו שצריך , תזונה כמו שצריך , אתה עושה ud2?

לא .. לא יודע מזה חח ..
פשוט חיטוב דל פחמימות
1500 קלוריות ליום
פחמימות עד 40 גרם

כמה שזה נשמע מפתיע גבינות ובשרים שמנים זה מה שיביא לך את השובע פה בגלל השומן
פשוט תיצמד לגבינות עמק 28% קבנוסים סטייקים ושמנת בבוקר טיפה שמן זית פה ושם אגוזים ותראה את השינוי

by the book?
what book אחי ? D:
זה לא משטר פה ,אבל תאלץ לשנות את השפה כשאתה כותב הודעות בפורום בלי כל ה"אחי XD : D
ויש ספר,אם היית יושב טיפה על התחת וקורא במקום שיענו על הכל סביר להניח שהפוסט הזה לא היה קיים.
דני ענה לך יפה מאוד חוץ מזה שבדיאטה דלת פחמימה כמו AD אתה לא אוכל לא לחם קל ולא פירות ולא פחמימה משום סוג..הפחמימות שיש לך בתפריט מגיעות מאלו שיש בגבינות,שקדים וכ'ו וירקות

• פותח/ת השרשור
זה לא משטר פה ,אבל תאלץ לשנות את השפה כשאתה כותב הודעות בפורום בלי כל ה"אחי XD : D
ויש ספר,אם היית יושב טיפה על התחת וקורא במקום שיענו על הכל סביר להניח שהפוסט הזה לא היה קיים.
דני ענה לך יפה מאוד חוץ מזה שבדיאטה דלת פחמימה כמו AD אתה לא אוכל לא לחם קל ולא פירות ולא פחמימה משום סוג..הפחמימות שיש לך בתפריט מגיעות מאלו שיש בגבינות,שקדים וכ'ו וירקות

אוקיי ,אז אם זה לא משטר למה שאני אשנה את השפה ? אני מקלל או משהו כזה?
אני יודע שאתה המנהל אבל אתה לא יכול להגיד לי איך לדבר כל עוד אני לא פוגע באף אחד.אני לא בא להתווכח איתך,רק אומר שזה קצת לא הגיוני מצידך להגיד את זה..ואם תגיד לי את השם של הספר אולי אני אשב על התחת ואקרא במקום שיענו על הכל .

אוקיי ,אז אם זה לא משטר למה שאני אשנה את השפה ? אני מקלל או משהו כזה?
אני יודע שאתה המנהל אבל אתה לא יכול להגיד לי איך לדבר כל עוד אני לא פוגע באף אחד.אני לא בא להתווכח איתך,רק אומר שזה קצת לא הגיוני מצידך להגיד את זה..ואם תגיד לי את השם של הספר אולי אני אשב על התחת ואקרא במקום שיענו על הכל .
THE ANABOLIC DIET
וזה לא משהו נגדך...זה פורום רציני ולא שיחה באיסיקיו...אם תסתכל בהודעות הראשונות שלי גם אני דיברתי ככה והעירו לי.

מזל טוב חן עך הקידום למנהל הפורום,

אם להמליץ על ספר טוב לסדיאטה דלת פחמימה הייתי הולך על הספר של לייל בשם" דיאטה קטוג'נית" ולמרות שהוא לא מעודכן בכל הפרטים הוא נותן ידע בנושא.

הספר מבוסס מחקרית על אנשים ולא על חיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית