הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[סרטון] פאור קלין ראשון שלי

• פותח/ת השרשור Connect
  • פורסם בתאריך

Connect

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
בבקשה לא לצחוק , פעם ראשונה שאני עושה פאור קלין לא שמתי משקל בכלל רק 10 קילו בכל צד.
אני מרגיש כאילו שאני נותן מכות לעצמי בחזה בעצמות של החזה כאשר אני מרים את זה.
מישהוא יכול להגיד לי בדיוק לאיפה צריך להרים את המוט.
בבקשה עזרה
( אין לי מספיק הודעת תרשמו את הקוד בסרטון של יוטובי . אני לא מתאמץ ,המזווגן לא עבד טוב הזיע נכנסה לי לפה>_>...
נראלי שאחיזה שלי היתה צרה מידי ולכן המרפקים לא עלו מספיק גבוה בקיצור הצעות יתקבלו בברכה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסרטון פרטי.

זה רק ידיים.
איך ניסית ללמוד? יש לך גישה למאמן או מתאמן מנוסה?

אחי, אתה בן, אל תגרה סתם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחי, אתה בן, אל תגרה סתם.

מה? אהה אתה מדבר על זה ,ברור שאני בן זה היה בטעות שנרשמתי ,אני לא מצליח לשנות

זה רק ידיים.
איך ניסית ללמוד? יש לך גישה למאמן או מתאמן מנוסה?

כן כי שם כל החלק העיקרי, אני עשיתי באותו אימון חתירה, ורק התחלתי לעשות את הפאור קלין כדי לראות ....
בעיקרון למדתי דרך קריאה בלבד, יש לי מישהוא נראלי במכוון , אבל לנסות לתפוס אותו זה בלתי אפשרי...

כן כי שם כל החלק העיקרי

מי נסיון החלק העיקרי זה לעשות את כל התנועה במלואה ולשלב בין שני השלבים (פשיטת גב + השלב שבסרטון). זה שאתה מצליח את החלק השני של התנועה (לדעתי לא רע) לא אומר שתצליח את כל התרגיל. חוץ מי זה כמו בכל תרגיל מורכב ובעיקר ופוורקלין אתה באמת תוכל לדעת אם הטכניקה טובה או לא רק כשתגיע למשקל שבאמת קשה לך להתמודד איתו.

יש תרגיל שאפשר להחליף אותו על חשבון הפאוור קליין?

• פותח/ת השרשור
מי נסיון החלק העיקרי זה לעשות את כל התנועה במלואה ולשלב בין שני השלבים (פשיטת גב + השלב שבסרטון). זה שאתה מצליח את החלק השני של התנועה (לדעתי לא רע) לא אומר שתצליח את כל התרגיל. חוץ מי זה כמו בכל תרגיל מורכב ובעיקר ופוורקלין אתה באמת תוכל לדעת אם הטכניקה טובה או לא רק כשתגיע למשקל שבאמת קשה לך להתמודד איתו.

יום שישי אימון, אני יעלה סרטון , של הכל שלם,
עוד שאלה מישהוא יודע איפה זה אומר לשבת כי שאני ממעלה את המוט אני מקבל בעצמות שמתחת לצוואר מכה ,יש לי כבר כחול אני לא מושיב את זה טווב,עזרה
מישהוא.

בעקרון זה צריך לשבת על בשר, אבל אם לא תופסים עם מרפקים מספיק גבוהים אפשר לקבל מכה בעצם.

כתבתי לך בהודעתי הראשונה. קרא אותה בעיון, על אף שהיא ממש ארוכה.

Back
למעלה תחתית