הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שידור חי של 105 ק'ג!!!!!

• פותח/ת השרשור Peroman
  • פורסם בתאריך
זה מטומטם
מה עושים חוקים של איסור שימוש בסטרואידים אם גם ככה כולם לוקחים
אלה שלא מספיקים להתנקות נתפסים, וזה מעצבן

מה פתאום סטרואידים, זה הפציעה!

ואני לא מבין למה כולם מעריצים את קלוקוב כשאקאייב תמיד נותן תוצאות יותר טובות. זה בגלל הקוביות?
קלוקוב בסוף לא נתפס,הוא אפילו לא טס לשם,אז...
עדכון חבר'ה: קלוקוב בכלל לא נתפםס,ואפילו לא טס ללונדון,הוא עובר ניתוח בברך.

נערך לאחרונה:

ואני לא מבין למה כולם מעריצים את קלוקוב כשאקאייב תמיד נותן תוצאות יותר טובות. זה בגלל הקוביות?

אני חושב שזה גם בגלל שהקלינים של אקאייב הרבה יותר "מכוערים" מהקלינים של קלוקוב שנותנים הרגשה של "קלאסה". בכל מקרה, שניהם ענקים וחבל שהם לא השתתפו והלכו ראש בראש כמו תמיד. 😃

• פותח/ת השרשור
יש! קלוקוב בעניינים!

ת'כלס אקאייב הוא אלוף העולם והוא תותח, יש לו טכניקה מכוערת אבל זה לא משנה כי... הוא אלוף העולם!

אני אוהב יותר את קלוקוב, בגלל האנרגיה והעוצמה שהוא הוא משדר על הבמה וגם בגלל הסיבה שיאיר ציין:P.

אבל קלוקוב לא נופל מאקאייב כי הוא הפסיד לו באליפות עולם סה''כ ב2 ק'ג בטוטאל... שניהם דחקו את אותו מישקל ולשניהם נראה כאילו יש עוד. פשוט ציפיתי למיפגש הנ'ל בינהם.
הסיבה שכולם בכו על קלוקוב, כי חשבו שהוא ניתפס או הוא באמת ניתפס. עד שזה לא יהיה רישמי לא נדע... לעומת זאת אקאייב יכול להיות יחלים מהפציעה ויחזור להתחרות.

אני יותר אוהב את אקייב. והאוקראיני הזה מרשים כל פעם מחדש.
ובלי קשר, הייתה תחרות מאוד משעממת יחסית לאליפות העולם.

אני יותר אוהב את אקייב. והאוקראיני הזה מרשים כל פעם מחדש.
ובלי קשר, הייתה תחרות מאוד משעממת יחסית לאליפות העולם.
כה,טורוחטי תותח,חשבתי הוא יעשה לפחות F&J 229ק''ג כמו באליפות העולם,אבל לפחות את הסנאץ' הוא שיפר(זה היה PR שלו בסנאץ').
וצודק,היה מאוד משעמם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית