עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבוד כבוד כבוד כבוד כבוד
לידור תגלה לי מה אימא מאכילה אותך בבית?
שמעתי היא מכינה לך קציצות כבשדרול ומרק דקה D:
4 כדורים שלמים? אתה בטוח שזה לא היה 4 ורבע? אולי 4 וחצי? וואה וואה הוא ממש חזיר אני רואה.הוא אוכל מלא, אבל הוא תימני הם לא גדלים חחחחחח
היום האכלתי אותו ב4 כדורי שוקולד ו2 חטיפי בוטנים 😛
מסתבר שהג'חנון מתקופת הילדות משתלם...כבוד כבוד כבוד כבוד כבוד
לידור תגלה לי מה אימא מאכילה אותך בבית?
שמעתי היא מכינה לך קציצות כבשדרול ומרק דקה D:
שמע אחי, כבוד רציני. יש לך לדעתי 170 ל1, אולי יותר.מסתבר שהג'חנון מתקופת הילדות משתלם...
סתם אני לא מצליח לאכול יותר מדי כבר תקוע חודש על 83 והקטע הוא שכל יום אני מרגיש שאני אוכל יותר (כנראה שלא), צריך למצוא אפשרויות נוספות לאוכל.
תודה אחי 😃 בינתיים אני אמשיך עם ה-3 חזרות אני רוצה לבדוק את הגבול שלי אני מאמין עוד שבוע שבועיים ככה אני אבדוק.שמע אחי, כבוד רציני. יש לך לדעתי 170 ל1, אולי יותר.
אתה חייב לבדוק בקרוב.
מצויין, ורד לסט 1. אתה לא באמת צריך 2. זה סתם יתקע אותך.תודה אחי 😃 בינתיים אני אמשיך עם ה-3 חזרות אני רוצה לבדוק את הגבול שלי אני מאמין עוד שבוע שבועיים ככה אני אבדוק.
אני לא מרגיש שאני ממצה את האימון עם סט אחד... אולי כשאני אגיע למשקל שאין מצב לשני סטים מלאים אז אולימצויין, ורד לסט 1. אתה לא באמת צריך 2. זה סתם יתקע אותך.
בקרוב 200 קילו.
תחתוך לסט אחד. תאמין לי.אני לא מרגיש שאני ממצה את האימון עם סט אחד... אולי כשאני אגיע למשקל שאין מצב לשני סטים מלאים אז אולי
ה200 עוד רחוק
במיוחד שהגיוס מתקרב
אני לא יודע אם אני אצליח לעמוד בפיתוי של לעשות עוד סט...תחתוך לסט אחד. תאמין לי.
אתה תגיע קרוב מאוד ל200 בקצב הזה.
יפה מאוד לידור, המשקלים עולים ואתה לא נראה מתאמץ יש לך עוד לסחוט מעצמך עד שתתקע.
נתי פרוש ל- fitball
![]()
![]()
עוד חצי שנה? הגיוני? :Sלידור כל הכבוד, גם שמרת על טכניקה שזה עוד יותר מצויין 👏
סחטן על הבנצ', מתי ה140? 😃
לא 🙄עוד חצי שנה? הגיוני? :S
בעבודה נכונה, אפילו פחותעוד חצי שנה? הגיוני? :S