הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 105 בנצ' פרס 2 חזרות, לידור 150 דדליפט 2 סטים 3 חזרות

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני בנצ' פרס 2 חזרות 105 קילו P:

לידור דדליפט 150 קילו 2 סטים 3 חזרות, לדעתי הוא יכל יותר, אבל הוא ***** עצלן שלא ניסה
סט ראשון:

סט שני:

תהנו D:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני בנצ' פרס 2 חזרות 105 קילו P:
http://www.youtube.com/watch?v=Xp2j3vZhTZM

לידור דדליפט 150 קילו 2 סטים 3 חזרות, לדעתי הוא יכל יותר, אבל הוא ***** עצלן שלא ניסה
סט ראשון:
http://www.youtube.com/watch?v=2g8z2-EAmKo
סט שני:
http://www.youtube.com/watch?v=C_DWFyBbd0Q

תהנו D:
נתי, כל הכבוד על ה105X2.חושב שאתה צריך לנסות שוב את ה107.5 או 110 כאשר בחימום לפני שיהיה לך חזרה אחת עם בין 95 ל100.ואח"כ נוכל להציב מטרה וזמן ולהתחיל לתכנן את האימון אחורה עם איזו פיריודיזציה למתחילות 😉.אתה חייב להמשיך לחזק את הלחיצה הצמודה שלך שעדיין חלשה וללמוד לצאת יותר מהר מהחזה (מעוד חודש בערך אני חוזר ללחוץ עם הresistance band ועד אז אני אקבל גם board press 2 & 3 ותוכל להצטרף.
צריך גם לשפר את ה set up שלך אני אסביר לך כבר במכון כושר.

לידור, כל הכבוד על הדדליפט שלך, רק בשביל הפרופורציות בתוצאות של התחרויות מהתחרות האחרונה בחיפה.היה בנוער מתחרה אחד בעד 90 קילו (הקטגוריה שלך) עם דדליפט של 170 ולחיצה של 120.אתה רואה בינתיים מה עובד בשבילך והתקדמת בקצב שאף אחד לא היה יכול להבטיח לך כזה קצב אז זה עדיין לא הזמן לעשות ניסויים או שינויים.
השני סטים חשובים משני סיבות :
א.זה מקנה לך ביטחון כי אתה יוצא בהרגשה שהיית יכול לעשות טיפה יותר בכל אחד מהסטים.
וזה חשוב מאד, לצאת כל שבוע בהרגשה שהיית מסוגל לעשות את המשקלים של שבוע הבא.
ב.זה מאפשר לך גם בעתיד ניסיון נוסף בזמן הבדיקה של משקל מקסימלי לחזרה אחת.

עוד מספר שבועות לא רב, נבחר מטרה בהתאם לזמן שיישאר לך עד הגיוס ובהתאם למקסימום שתצליח להוציא גם שבוע לאחר שתסיים עם ה3 חזרות וגם בשבוע שלאחריו.

נ.ב - אתה חייב לחזק את האחיזה שלך בצורה משמעותית, זה עדיין מה שמגביל אותך אפילו שהמגנזיום עוזר.
תקבל עוד פרטים ממני במכון כושר.

סוסוני ים! באמת לא ברור מה קורה שם בחד"כ שלכם. 🙌

כל הכבוד על הטכניקה המצוינת של שניכם. לידור גם ספוטר מעולה בבנצ'. כל הכבוד.

יש אצלנו מאמן טוב (וצנוע מאד) יש כמה ילדים רציניים (נתי לידור ואור) יש עוד כמה שהתחילו לעשות דדליפט ומתקדמים יפה מאד.
חוץ מזה שבזכות הליצנים האלה אני חייב להתקדם כדי שלא יעקפו אותי (נתי, תרגע. אתה עוד רחוק. חוץ מהסקוואט שכבר עברת אותי שם).
ואני חייב לדאוג שיהיו כמה חבר'ה שיוכלו לשמור עליי עוד מעט כשאני אתחיל ללחוץ עם החולצת לחיצה שבדרך וגם עם הקרשים שגם בדרך.

הלוואי ויגיע כלוב ואני אוכל לפתוח קבוצת/חוג פאוורליפטינג אצלנו במכון.

• פותח/ת השרשור
אם זה יקרה אני גם בא להתאמן אצלכם
אם זה יקרה אז אני נראלי יתחיל לחשוב שיש אלוהים (קונים 2 אופני אירובי ב17 אלף שקל במקום כלוב)

אביעד מאמן מספר 1 (קצת חלש אבל הידע מפצה) 👑

נתי, כל הכבוד על ה105X2.חושב שאתה צריך לנסות שוב את ה107.5 או 110 כאשר בחימום לפני שיהיה לך חזרה אחת עם בין 95 ל100.ואח"כ נוכל להציב מטרה וזמן ולהתחיל לתכנן את האימון אחורה עם איזו פיריודיזציה למתחילות 😉.אתה חייב להמשיך לחזק את הלחיצה הצמודה שלך שעדיין חלשה וללמוד לצאת יותר מהר מהחזה (מעוד חודש בערך אני חוזר ללחוץ עם הresistance band ועד אז אני אקבל גם board press 2 & 3 ותוכל להצטרף.

לידור, כל הכבוד על הדדליפט שלך, רק בשביל הפרופורציות בתוצאות של התחרויות מהתחרות האחרונה בחיפה.היה בנוער מתחרה אחד בעד 90 קילו (הקטגוריה שלך) עם דדליפט של 170 ולחיצה של 120.אתה רואה בינתיים מה עובד בשבילך והתקדמת בקצב שאף אחד לא היה יכול להבטיח לך כזה קצב אז זה עדיין לא הזמן לעשות ניסויים או שינויים.
א.זה מקנה לך ביטחון כי אתה יוצא בהרגשה שהיית יכול לעשות טיפה יותר בכל אחד מהסטים.

עוד מספר שבועות לא רב, נבחר מטרה בהתאם לזמן שיישאר לך עד הגיוס ובהתאם למקסימום שתצליח להוציא גם שבוע לאחר שתסיים עם ה3 חזרות וגם בשבוע שלאחריו.

נ.ב - אתה חייב לחזק את האחיזה שלך בצורה משמעותית, זה עדיין מה שמגביל אותך אפילו שהמגנזיום עוזר.
אז אתה בעצם אומר שאני אחד הטובים בארץ לדדליפט לגילי? מגניב לדעת 😃

יאללה צריך ללחוץ על יואל שילחץ על ההנהלה שיביאו כלוב במקום פאקינג אופניים לזקנות

הלוואי וכל המדריכים היו כמוך.

וואלה יש פה תחרויות של דדליפט ובנ'ץ 😃
סקוואט אני יודע שאין מצב שיש בארץ בגלל שאין monolift לפחות זה מה ששמעתי שזאת הסיבה

אביעד כמה היה בנוער מתחרה בקבוצת משקל שלי? (עכשיו 76 בערך, אבל בחיטוב)

בעד 75 קילו בteenage 2 (יש כמה קבוצות שקשורות בגיל) היה 105
בעד 82 קילו בteengage 2 היה 115 בלחיצת חזה.
התחרות שייכת לארגון של wpc ואין לי מושג כמה הם מקפידים ואני מתאר לעצמי שכן על החוקים של העצירה למטה ולחיצה בפקודת השופט. יש מצב שהיית יכול בעד 75 לקחת 105 או 107.
אבל אותו מתחרה שלקח את ה105 האלה בן 16 ובמשקל של עד 75 פסל פעמיים את ה115.
יש מצב שאו שמי שהכין אותו לא הסביר לו איך בוחרים משקלים לopener ,2nd attempt and וניסיון שלישי .או שהוא לא היה מנוסה לפי החוקים עם העצירה והכל.(יש מצב שהוא לחץ 110 או 115 באימונים).
http://www.big-champ.com/Events/Haifa/2009_push_and_pull_Haifa_Israel_Benchpress.pdf

http://www.big-champ.com/Events/Haifa/2009_push_and_pull_Haifa_Israel.pdf

מקווה שזה בסדר לפרסם כאן את התוצאות מתוך אתר אחר.(אם לא אז אפשר לערוך).

לידור, צריך לזכור שהיו כמות מסויימת של מתחרים בתחרות הזאת.וסביר להניח שיש עוד אנשים חזקים יותר או פחות שלא השתתפו.
וזה גם לא פשוט בכלל להגיע בשיא ליום ולשעת התחרות.וללחוץ ולמשוך לפי חוקי הארגון כמובן.

ובכל זאת לפחות במספר חדרי כושר שיצא לי להיות בהם בשנים האחרונות לא ראיתי עוד בני 17 על משקל גוף כמו שלכם (לידור ונתי) שמרימים ככה.

וואי למה לעזאזל לא ידעתי מהתחרות הזאתי לא אומר שהייתי מגיע שמה למקום ראשון אבל אני חולה כבר להיכנס לתחרות של דדליפט או בנ'ץ

יש למישהו מושג מתי תחרות הבאה? שכולל את הדדליפט בתוכו כי אני יודע שיש המון תחרויות אך ורק של בנ'ץ ללא הדדליפט

יש למישהו מושג מתי תחרות הבאה? שכולל את הדדליפט בתוכו כי אני יודע שיש המון תחרויות אך ורק של בנ'ץ ללא הדדליפט

עידן, הם פרסמו באתר הזה על התחרות 50 יום לפני.
לי אישית נודע על הפרסום הזה 30 יום לפני. ולכן כשבוע לפני התחרות "שברתי את הפיריודיזציה" שהיתה אמורה להסתיים 4 שבועות אחרי התחרות וניסיתי את ה200, לאחר מכן התלבטתי אם להשתתף בתחרות והחלטתי באותו שבוע שאני לא משתתף בתחרות כי לא היה לי חולצת לחיצה,ידעתי לאותו זמן נתון שיש רק מתחרה אחד בקטגוריית משקל שלי (ולא היה לי מושג לגבי התוצאות שלו) לא התחשק לי לוותר על משמרת בשבת, לשלם 200 ש"ח על השתתפות ולא היה לי גם איך להגיע.

מה שכן, החלטתי לשים לב להבא מתי יש תחרויות(לבדוק האם זה באותם חודשים כל שנה?)
להתארגן וללמוד להשתמש בחולצת לחיצה (שתגיע בעוד כשבועיים מארה"ב).
להתארגן בפעם הבאה גם על אפשרות להגיע לחיפה.ולהתארגן גם עם המשמרות בעבודה.
בנוסף לקוות ולדאוג ליותר מתחרים בקטגוריית משקל שלי.

בכל אופן מתי שאדע על תחרות נוספת או אם מישהו שומע על זה קודם בבקשה לעדכן.

סבבה בכל מקרה בנ'ץ שלי די חלש אני דוחק כרגע 125 קילו במשקל גוף 82 זה לא התרגיל הכי אהוב עליי גם אני יותר נהנה מלקרוע את עצמי בדדליפטים וסקוואטים אבל הבנ'ץ עולה לאט לאט

מה שכן המטרה שלי בבנ'ץ לרגע הזה הוא 130 קילו שזה די קרוב אחר כך נעלה ל140 בע"ה שזה גם יבוא
דדליפט בכיוון של 220-225 דדליפט אני גם משתפר יותר מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית