עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נתי, כל הכבוד על ה105X2.חושב שאתה צריך לנסות שוב את ה107.5 או 110 כאשר בחימום לפני שיהיה לך חזרה אחת עם בין 95 ל100.ואח"כ נוכל להציב מטרה וזמן ולהתחיל לתכנן את האימון אחורה עם איזו פיריודיזציה למתחילות 😉.אתה חייב להמשיך לחזק את הלחיצה הצמודה שלך שעדיין חלשה וללמוד לצאת יותר מהר מהחזה (מעוד חודש בערך אני חוזר ללחוץ עם הresistance band ועד אז אני אקבל גם board press 2 & 3 ותוכל להצטרף.אני בנצ' פרס 2 חזרות 105 קילו P:
http://www.youtube.com/watch?v=Xp2j3vZhTZM
לידור דדליפט 150 קילו 2 סטים 3 חזרות, לדעתי הוא יכל יותר, אבל הוא ***** עצלן שלא ניסה
סט ראשון:
http://www.youtube.com/watch?v=2g8z2-EAmKo
סט שני:
http://www.youtube.com/watch?v=C_DWFyBbd0Q
תהנו D:
סוסוני ים! באמת לא ברור מה קורה שם בחד"כ שלכם. 🙌
כל הכבוד על הטכניקה המצוינת של שניכם. לידור גם ספוטר מעולה בבנצ'. כל הכבוד.
אם זה יקרה אני גם בא להתאמן אצלכםהלוואי ויגיע כלוב ואני אוכל לפתוח קבוצת/חוג פאוורליפטינג אצלנו במכון.
אם זה יקרה אז אני נראלי יתחיל לחשוב שיש אלוהים (קונים 2 אופני אירובי ב17 אלף שקל במקום כלוב)אם זה יקרה אני גם בא להתאמן אצלכם
אז אתה בעצם אומר שאני אחד הטובים בארץ לדדליפט לגילי? מגניב לדעת 😃נתי, כל הכבוד על ה105X2.חושב שאתה צריך לנסות שוב את ה107.5 או 110 כאשר בחימום לפני שיהיה לך חזרה אחת עם בין 95 ל100.ואח"כ נוכל להציב מטרה וזמן ולהתחיל לתכנן את האימון אחורה עם איזו פיריודיזציה למתחילות 😉.אתה חייב להמשיך לחזק את הלחיצה הצמודה שלך שעדיין חלשה וללמוד לצאת יותר מהר מהחזה (מעוד חודש בערך אני חוזר ללחוץ עם הresistance band ועד אז אני אקבל גם board press 2 & 3 ותוכל להצטרף.
צריך גם לשפר את ה set up שלך אני אסביר לך כבר במכון כושר.
לידור, כל הכבוד על הדדליפט שלך, רק בשביל הפרופורציות בתוצאות של התחרויות מהתחרות האחרונה בחיפה.היה בנוער מתחרה אחד בעד 90 קילו (הקטגוריה שלך) עם דדליפט של 170 ולחיצה של 120.אתה רואה בינתיים מה עובד בשבילך והתקדמת בקצב שאף אחד לא היה יכול להבטיח לך כזה קצב אז זה עדיין לא הזמן לעשות ניסויים או שינויים.
השני סטים חשובים משני סיבות :
א.זה מקנה לך ביטחון כי אתה יוצא בהרגשה שהיית יכול לעשות טיפה יותר בכל אחד מהסטים.
וזה חשוב מאד, לצאת כל שבוע בהרגשה שהיית מסוגל לעשות את המשקלים של שבוע הבא.
ב.זה מאפשר לך גם בעתיד ניסיון נוסף בזמן הבדיקה של משקל מקסימלי לחזרה אחת.
עוד מספר שבועות לא רב, נבחר מטרה בהתאם לזמן שיישאר לך עד הגיוס ובהתאם למקסימום שתצליח להוציא גם שבוע לאחר שתסיים עם ה3 חזרות וגם בשבוע שלאחריו.
נ.ב - אתה חייב לחזק את האחיזה שלך בצורה משמעותית, זה עדיין מה שמגביל אותך אפילו שהמגנזיום עוזר.
תקבל עוד פרטים ממני במכון כושר.
נתי, כל הכבוד על ה105X2.חושב שאתה צריך לנסות שוב את ה107.5 או 110 כאשר בחימום לפני שיהיה לך חזרה אחת עם בין 95 ל100.ואח"כ נוכל להציב מטרה וזמן ולהתחיל לתכנן את האימון אחורה עם איזו פיריודיזציה למתחילות 😉.אתה חייב להמשיך לחזק את הלחיצה הצמודה שלך שעדיין חלשה וללמוד לצאת יותר מהר מהחזה (מעוד חודש בערך אני חוזר ללחוץ עם הresistance band ועד אז אני אקבל גם board press 2 & 3 ותוכל להצטרף.
צריך גם לשפר את ה set up שלך אני אסביר לך כבר במכון כושר.
לידור, כל הכבוד על הדדליפט שלך, רק בשביל הפרופורציות בתוצאות של התחרויות מהתחרות האחרונה בחיפה.היה בנוער מתחרה אחד בעד 90 קילו (הקטגוריה שלך) עם דדליפט של 170 ולחיצה של 120.אתה רואה בינתיים מה עובד בשבילך והתקדמת בקצב שאף אחד לא היה יכול להבטיח לך כזה קצב אז זה עדיין לא הזמן לעשות ניסויים או שינויים.
השני סטים חשובים משני סיבות :
א.זה מקנה לך ביטחון כי אתה יוצא בהרגשה שהיית יכול לעשות טיפה יותר בכל אחד מהסטים.
וזה חשוב מאד, לצאת כל שבוע בהרגשה שהיית מסוגל לעשות את המשקלים של שבוע הבא.
ב.זה מאפשר לך גם בעתיד ניסיון נוסף בזמן הבדיקה של משקל מקסימלי לחזרה אחת.
עוד מספר שבועות לא רב, נבחר מטרה בהתאם לזמן שיישאר לך עד הגיוס ובהתאם למקסימום שתצליח להוציא גם שבוע לאחר שתסיים עם ה3 חזרות וגם בשבוע שלאחריו.
נ.ב - אתה חייב לחזק את האחיזה שלך בצורה משמעותית, זה עדיין מה שמגביל אותך אפילו שהמגנזיום עוזר.
תקבל עוד פרטים ממני במכון כושר.
איפה כל התחרויות האלו שאתם מדברים עליהם תחרות היחידה ששמעתי שיש כאן בארץ זה אך ורק של בנ'ץ
סקוואט לא היה שםהייתה תחרות לא מזמן בחיפה של בנץ', דדליפט וסקאווט.
סקוואט לא היה שם
אביעד כמה היה בנוער מתחרה בקבוצת משקל שלי? (עכשיו 76 בערך, אבל בחיטוב)
יש למישהו מושג מתי תחרות הבאה? שכולל את הדדליפט בתוכו כי אני יודע שיש המון תחרויות אך ורק של בנ'ץ ללא הדדליפט