הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה במסה נקייה=]

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
אחרי הרבה זמן הבנתי איך בונים תפריט תזונה(יש לי קליטה איטית חחח)
עכשיו הבעיה שאני לא יכול כל יום לאכול אותו דבר.
או לבנות כמה תפריטים ולאכול אותו דבר זה יותר מידי קשה..
אז חשבתי על משו ותגידו לי אם זה בסדר..=]

נגיד את כל הארוחות אני אוכל בדיוק אותו דבר חוץ מצהריים (כי לפעמים יש לי עוף ואורז לפעמים חזה עוף וספגטי לפעמים פילה עוף , חזה הודו, פירה וכו'..)
אז חשבתי לחשב פעם אחת את הכמות שאני אוכל ביום לבדוק שזה מה שאני צריך..
ואז לאכול אותו דבר בדיוק רק לשנות את ארוחת הצהריים.. ז"א נגיד אכלתי בוקר X ארוחת 10 Y וצהריים 2 חזה עוף ו100 גרם אורז
אז יותר אחריי אני יאכל אותו דבר אבל אם יש משהו אחר בצהריים אני יוכל נגיד 2 עופות ו100 גרם פחממה..

אני משאיר את אותו משקל של הפחממה ואת מספר החלבונים..
אבל את האוכל עצמם אני משנה ( רק למשו בריא עוף פילה עוף חזה עוף וחזה הודו.!)
לדעתם זה בסדר לעשות כמו שהסברתי פה?😃

תודה רבה לעוזרים=]

אין בעיה, אפילו מומלץ לגוון באוכל.
מה שחשוב הם הערכים בסוף היום.

• פותח/ת השרשור
אבל כמו שאמרתי אם יום אני אני יאכל יום א' פחות פחממות יום ב' יותר בערך כמו שאני צריך... לא בדיוק זה בסדר?😃

מה זה נקי? לא לעלות גרם שומן? כי אין דבר כזה.

• פותח/ת השרשור
נקי זה 500 קלוריות מעל הRMR שלך (הBMR שלך כפול 1.2)

זה מעולה לגוון באוכל ככה לא משתעממים ומתרגלים.
הדבר היחיד שאתה צריך להקפיד עליו הוא להגיע לערכים שאותם אתה צריך בסופו של יום, זה לא משנה אם הפחממות באו מאורז או ספגטי, או אם החלבון הגיע מחזה עוף או ביצים, העיקר שהגעת לערכים הסופיים שאותם אתה צריך .

השתדל רק לאכול פחמימות מלאות והמנע מקמחים לבנים למיניהם, כך תרוויח גם את נוגדי החימצון והסיבים החיוניים לגוף ולעיכול

מזכיר מעכשיו שלעלות מסה נקייה זה דבר מאד מאד קשה כשאין באמת "פיקוח חיצוני" על מה שאתה אוכל ותזונאי שיושב איתך 7\24 ורושם כל גרגר מזון שאכלת, בכללי פשוט תנסה לעשות תפריט למשך שבוע, אם אתה שם לב שאתה משמין יותר מידי תוריד פחמימה תוסיף חלבון, פשוט תעצב אותו על פי הגוף שלך.

אתה יכול בעצם לשנות כל ארוחה שאתה רוצה, העיקר למה הגעת בסוף יום,
אגב כשתתחיל טיפה להשמין אל תילחץ מזה,
מזה נקייה זה באמת נדיר.

Back
למעלה תחתית