הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לאכול לפני ריצה או אירובי לפני אימון בחיטוב דל פחמימה ?😲

• פותח/ת השרשור AviBFMV
  • פורסם בתאריך

AviBFMV

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
היי חברה
אז בראשון התחלתי דל פחמימה והמאמן שלי אמר לי שזה לא טוב ושחייב לשלב פחמימה לפחות 3 ארוחות.. אני הפכתי את זה ל2 D:
אז.. בצהריים כמות קטנה ובערב אני צריך,אבל לדוגמא אם אני הולך לריצה ,ראיתי את כמות הפחמימות בתפוח מסכן וזה 17 גרם,בזמן שבחטיף אנרגיה יש 20,והוא יותר טעים חחח D:
מה לאכול 😲 ובכלל מה לאכול לפני אימון אירובי ? 😲
תודה 😃

היי חברה
אז בראשון התחלתי דל פחמימה והמאמן שלי אמר לי שזה לא טוב ושחייב לשלב פחמימה לפחות 3 ארוחות.. אני הפכתי את זה ל2 D:
אז.. בצהריים כמות קטנה ובערב אני צריך,אבל לדוגמא אם אני הולך לריצה ,ראיתי את כמות הפחמימות בתפוח מסכן וזה 17 גרם,בזמן שבחטיף אנרגיה יש 20,והוא יותר טעים חחח D:
מה לאכול 😲 ובכלל מה לאכול לפני אימון אירובי ? 😲
תודה 😃
דבר ראשון - המאמן שלך טמבל,הגוף יכול לתפקד ללא פחמימות,זה שזה מוריד את הביצועים אין על זה עוררין,אבל זה כבר דבר אחר,לתפקד הוא יכול!
דבר שני - זה מאוד משתנה אני רץ הכי טוב בבוקר בלי לאכול כלום,רק קפה!,אבל אני מכיר אנשים במכון שאם הם לא אוכלים משהו קטן על הבוקר אין מצב שהם יכולים לרוץ.
כמובן תלוי גם איזה סוג של אימון אירובי זה.עצים?ארוך?
אבל בגדול בלי להכיר אותך ההיתי ממליץ לאכול פחמימות מורכבות (אורז מלא,לחם מלא)אולי אפילו עם גבינה רזה שעתיים לפני.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון - המאמן שלך טמבל,הגוף יכול לתפקד ללא פחמימות,זה שזה מוריד את הביצועים אין על זה עוררין,אבל זה כבר דבר אחר,לתפקד הוא יכול!
דבר שני - זה מאוד משתנה אני רץ הכי טוב בבוקר בלי לאכול כלום,רק קפה!,אבל אני מכיר אנשים במכון שאם הם לא אוכלים משהו קטן על הבוקר אין מצב שהם יכולים לרוץ.
כמובן תלוי גם איזה סוג של אימון אירובי זה.עצים?ארוך?
אבל בגדול בלי להכיר אותך ההיתי ממליץ לאכול פחמימות מורכבות (אורז מלא,לחם מלא)אולי אפילו עם גבינה רזה שעתיים לפני.

אוקיי אז קודם כל המאמן שלי לא טמבל.
דבר שני הוא אמר את זה כי אני לוחץ על לא לאכול פחמימות והוא ראה שהייתי חלש והתעקש שאני אוכל לפחות קצת,הוא אמר שאני עדיין גודל וחייב פחמימות,חוץ מזה אני מבצע ריצות ארוכות,ו3 פעמים בשבוע fbw.
ואני מתחיל אינטרוולים אז בכלל צריך.. זה האנרגיה שלי..
ותודה חח D:

אוקיי אז קודם כל המאמן שלי לא טמבל.
דבר שני הוא אמר את זה כי אני לוחץ על לא לאכול פחמימות והוא ראה שהייתי חלש והתעקש שאני אוכל לפחות קצת,הוא אמר שאני עדיין גודל וחייב פחמימות,חוץ מזה אני מבצע ריצות ארוכות,ו3 פעמים בשבוע fbw.
ואני מתחיל אינטרוולים אז בכלל צריך.. זה האנרגיה שלי..
ותודה חח D:
קודם כל,אולי המאמן שלך לא טמבל אבל הוא טועה ומטעה אותך באותו זמן...אולי בנושא הזה הוא קצת חלש או שבאמת הוא טמבל כמו רוב המאמנים שחושבים שהם יודעים הכל..אבל לפחות יש לו לב טוב לבוא ולעזור לך וזה נהדר וראוי לשבח.
על איזה דל פחמימה את מדבר? סטייל AD של מתחת ל30 גרם פחמימה או משהו בסגנון 100 גרם?..ומה הכוונה עדיין גודל? מבחינה ביולוגית או כי אתה בתקופת מאסה?כי לפי התיאור פה נראה כי אתה בתקופת חיטוב

• פותח/ת השרשור
קודם כל,אולי המאמן שלך לא טמבל אבל הוא טועה ומטעה אותך באותו זמן...אולי בנושא הזה הוא קצת חלש או שבאמת הוא טמבל כמו רוב המאמנים שחושבים שהם יודעים הכל..אבל לפחות יש לו לב טוב לבוא ולעזור לך וזה נהדר וראוי לשבח.
על איזה דל פחמימה את מדבר? סטייל AD של מתחת ל30 גרם פחמימה או משהו בסגנון 100 גרם?..ומה הכוונה עדיין גודל? מבחינה ביולוגית או כי אתה בתקופת מאסה?כי לפי התיאור פה נראה כי אתה בתקופת חיטוב

תאמין לי הוא אחלה מאמן אין עליו ;susss
הוא עוזר במה שצריך ומסביר לעומק חח,אולי אני לא ציטטתי אותו נכון..
הוא אמר שזה קשה מאוד לעשות דל פחמימה של 30 גרם,ותאמת אני לא יודע כמה גרם זה וזה מה שמשגע אותי! 😲
אני אוכל 2 ארוחות של פחמימה ביום ,בצהריים ובערב,ואני שם אפילו לא חופן של ספגטי או אם זה אורז אז אני שם 3 כפות,אם זה ארוחות אחרות אז רק חלבון ושמן ,אני שותה בנוסף המון מים..
הגדילה זה מבחינה ביולוגית,ואני בחיטוב חח כן D:
כמה לדעתך זה 2 הארוחות פחמימה האלה ביום ?

אי אפשר לספור בארוחות, אפשר בארוחה אחת לדחוף יותר פחמימות מב6 ארוחות אחרות.
תלוי בסוג דיאטה שאתה עושה.
אם אתה על דל פחמימה (30-50 גרם), אז הפחמימות שלך צריכות להגיע מירקות, לא אוכלים ספגטי או אורז.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לספור בארוחות, אפשר בארוחה אחת לדחוף יותר פחמימות מב6 ארוחות אחרות.
תלוי בסוג דיאטה שאתה עושה.
אם אתה על דל פחמימה (30-50 גרם), אז הפחמימות שלך צריכות להגיע מירקות, לא אוכלים ספגטי או אורז.

אולי אני אוכל תלב וזהו ? חחח
אין מצב שאני לא אוכל לפחות פעם ביום ספגטי או אורז,אני גם מתאמן אירובי וגם אנאירובי ואפילו באותו יום...
אז אין מצב.. כמו שאמרתי 2 ארוחות ביום של פחמימות כמו אורז וספגטי לדוגמא,ירקות אולי 4~6 ביום
בלי פירות .. ואם כן,ואני גם לא מאמין שאני אוכל את זה, פרי אחד ביום

אולי אני אוכל תלב וזהו ? חחח
אין מצב שאני לא אוכל לפחות פעם ביום ספגטי או אורז,אני גם מתאמן אירובי וגם אנאירובי ואפילו באותו יום...
אז אין מצב.. כמו שאמרתי 2 ארוחות ביום של פחמימות כמו אורז וספגטי לדוגמא,ירקות אולי 4~6 ביום
בלי פירות .. ואם כן,ואני גם לא מאמין שאני אוכל את זה, פרי אחד ביום

אז תפסיק עם השטויות ותעשה חיטוב רגיל, גרעון של 500 קלוריות ואתה מסודר.
אני גם לא חושב שיש לך סיבה מיוחדת לעשות דל פחמימה ותוכל להגיע לאותן התוצאות,
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אז תפסיק עם השטויות ותעשה חיטוב רגיל, גרעון של 500 קלוריות ואתה מסודר.
אני גם לא חושב שיש לך סיבה מיוחדת לעשות דל פחמימה ותוכל להגיע לאותן התוצאות,
בהצלחה

תודה אבל פאקינג נמאס לי מחיטוב חח .. מסה נקייה מראשון כמה שצריך ועדיין לשלב ספורט.. חחח נעלה בשריר ועוד כמה חודשים חיטוב עד המוות עם התחלה של לא יותר מ13 אחוז שומן .. יהיה יותר קל לרדת .. תודה בכל זאת !

תאמין לי הוא אחלה מאמן אין עליו ;susss
הוא עוזר במה שצריך ומסביר לעומק חח,אולי אני לא ציטטתי אותו נכון..
הוא אמר שזה קשה מאוד לעשות דל פחמימה של 30 גרם,ותאמת אני לא יודע כמה גרם זה וזה מה שמשגע אותי! 😲
אני אוכל 2 ארוחות של פחמימה ביום ,בצהריים ובערב,ואני שם אפילו לא חופן של ספגטי או אם זה אורז אז אני שם 3 כפות,אם זה ארוחות אחרות אז רק חלבון ושמן ,אני שותה בנוסף המון מים..
הגדילה זה מבחינה ביולוגית,ואני בחיטוב חח כן D:
כמה לדעתך זה 2 הארוחות פחמימה האלה ביום ?
אז זהו שבדיאטות דלות פחמימה עד כדי כך גם את 3 כפות ספגטי או אורז לא אמור להיות...
אני מציע שתתחיל לדעת מה אתה עושה ביותר מדויק..כמו כמויות אוכל מדויקות ותפריט מסודר כי ככה חיטוב סביר להניח שלא ילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית