עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה דעה קדומה על הבלוג הזה?יש לי דעה קדומה על האתר השנוי במחלוקת "כלכלה אמיתית", אז לפני שאני מבזבז מזמני לקריאה של המאמרים... פרסמת אותם בנימה צינית?
למה דעה קדומה על הבלוג הזה?
לפי דעתי הוא אחד מהבלוגים הכי איכותים שיש היום בעברית על כלכלה.
יש לי דעה קדומה על האתר השנוי במחלוקת "כלכלה אמיתית", אז לפני שאני מבזבז מזמני לקריאה של המאמרים... פרסמת אותם בנימה צינית?
אני לא יודע על מה אתה מדבר , הידע והמאמרים שם ממש איכותים ואתה יכול לילמוד עליהם המון על כללה גם בארץ ובעולם .ממה שיצא לי להתעניין נתקלתי במאמרים פסאדו-מדעיים עם נגיעות של קונספירציה סטייל זייטגייסט.
נושא מאוד מעניין, אז למה בעצם לא ליצור יותר כסף, שיגיע למדינה?
נכון, אבל חלק מהבעיה היא שאנשים קנו נדל"ן תחת ההנחה שהלקוחות שישכרו מהם את הנכס או יקנו אותו מהם בעתיד ויעשו להם רווח הון הם אלה שלמעשה ישלמו את ההלוואה.
ערבים? למה הכוונה?הוא לעתים רחוקות מאוד עד זניחות סטטיסטית נשאר עם הזין ביד. בשביל זה יש ערבים.
אם הבנק גם מאמין שאם אני קונה נדל"ן ואח"כ משכיר או מוכר אותו אז יש לי מאיפה להחזיר...אם ההנחה הזו מתבררת כשגויה, אז הוא נשאר עם ה*** ביד.
Government-sponsored entities like Fannie Mae and Freddie Mac subsidized mortgages for people who, under more-prudent rules of borrowing, would never have qualified for a loan from a conservative banking institution. Congressman Barney Frank in 2003 stated in a moment of candor, "I want to roll the dice a little bit more in this situation toward subsidized housing."[3]Well he certainly did, at the same time accepting with gratitude campaign contributions from Fannie and Freddie.