הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל והיקפים בחיטוב

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
במידה ואני שבועיים שלוש תקוע באותו המשקל אבל ההיקף של הבטן ירד(בקו של הפופיק) זה אומר שהחיטוב בנתיים סבבה או שאני צריך לדאוג?

במידה ואני שבועיים שלוש תקוע באותו המשקל אבל ההיקף של הבטן ירד(בקו של הפופיק) זה אומר שהחיטוב בנתיים סבבה או שאני צריך לדאוג?

בחיטוב משקל אמור לרדת. בעיקר ב3 שבועות.
הבטן הייתה יכול פשוט להכניס בגלל רצון פסיכולוגי לקבל "צמתום הקפים" ולכן יצא לך כמו שיצא.

זה בסדר גמור. לפעמים נתקעים במשקל אבל רואים שינויים על הגוף. מעבר לשלושה שבועות תקיעה (זה קורה לפעמים) הייתי מנסה להבין אם צריך לשנות משהו (להוסיף אירובי, להוריד/להעלות אוכל, לצאת לשבוע נייטרלי אם מדובר בשלב מתקדם בחיטוב).

תחכה קצת יותר, לא בטוח שנתקעת. תנסה לכל היותר להוסיף מעט אירובי לפני שאתה משנה את הצריכה.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אני קבוע במשקל 88 אבל פעם בכמה ימים אני פתאום ב 87...
הבעיה שלי זה שביום שאני מתאמן אני עושה אירובי ככה שביום של אימון אני צריךלאכול 1000 קלוריות כמעט יותר מאשר יום בחי אימון ואירובי.
ככה שקשה לי יום אחרי אימון לאכול פתאום 1000 קלוריות פחות.

הדבר היחידי שקבוע זה הירידה בהיקף של הבטן שלי.

נערך לאחרונה:
בגלל זה אתה לא יורד. לא עושים כזאת נדנדה, עושים ממוצא פחות או יותר של RMR ואוכלים קבוע.

• פותח/ת השרשור
אז אם ה rmr הקבוע שלי הוא בסביבות ה 2500 ובימי ראשון,שלישי וחמישי אני שורף 1000 קלוריות אז לאכול כל יום כ 2500 קלוריות?

הגיוני שב"נדנדה" שלי אני פעם עולה במסה ופעם יורד בחיטוב ובגלל זה ההיקף יורד והמשקל נשאר זהה?

Back
למעלה תחתית