הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים +שימוש+

danielp

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
-438
38
0
שלום לכולם,
רציתי לדעת אם אחרי שעושים סייקל ומפסיקים מה שניצבר הולך?(אני יודע שאם מפסיקים לטובת ניקוי מחזור הדם אז נגיד צברתי 4קילו ירד קילו וחצי או משהו כזה)
ואחרי זה ממשיכים עוד סייקל והכל חוזר ,בהנחה שאני לא ממשיך עוד סייקל אז גם ה3קילו האלה שנישארו ירדו ?או שמה שנישאר זהו נשאר וזהו?
שאלה אולי קצת דפוקה ולא ממש ממוקדת אבל רציתי לדעת בכל זאת.
תודה ויום טוב.

תלוי בכל מיני גורמים, התזונה שלך, עצימות אימונים, שינה.
אחרי סייקל מסה, בד"כ יש צפי לירידה במס' קילוגרמים (בסביבות 2-4), עקב נוזלים ועד שהייצור הטסטוסטרון הטבעי משתקם לגמרי.

• פותח/ת השרשור
תלוי בכל מיני גורמים, התזונה שלך, עצימות אימונים, שינה.
אחרי סייקל מסה, בד"כ יש צפי לירידה במס' קילוגרמים (בסביבות 2-4), עקב נוזלים ועד שהייצור הטסטוסטרון הטבעי משתקם לגמרי.

נו ונגיד שצברתי 6קילו וירד מהם 2-4קילו (נגיד 4)ואז נישאר 2 השתיים האלה ישארו לתמיד או שגם הם ירדו אם הזמן (אם אני לא ימשיך לעשות סייקלים)?

נראה לי, שאם היית כבר על קצת היכולת שלך להתפתח טבעי, ואז עלית עוד בעזרת חומרים, אז כן, תאבד את רובם המוחלט.
אם היית באמצע הדרך, אז תוכל לשמור אותם. הבעיה היא, שקיצורי הדרך האלה מונעים ממך, בדרך כלל, ללמוד איך להתאמן חכם ולאכון נכון, ואז אין לך את הידע, וההכרה עם הגוף שלך, הנחוצים כדי לשמור.

• פותח/ת השרשור
מה אז יעני ברגע שמתחילים סייקל ראשון זהו אין חזרה התחלתה עכשיו ממשיכים עד הסוף.
סייקל ואחרי זה עוד סייקל ועוד סייקל אם לא הכל הולך לתימיון :( ,
באסה חשבתי שאפשר לקחת פעם ב... ככה לפוש

מה אז יעני ברגע שמתחילים סייקל ראשון זהו אין חזרה התחלתה עכשיו ממשיכים עד הסוף.
סייקל ואחרי זה עוד סייקל ועוד סייקל אם לא הכל הולך לתימיון :( ,
באסה חשבתי שאפשר לקחת פעם ב... ככה לפוש
אתה יכול לעשות מה שבא לך אתה אין שחור או לבן לעשות סייקלים יש מליון ואחד דרכים
מה שאתה לא מבין שהרגע שאתה עושה סייקל מרגיש את זה מה זה עושה לגוף מבחינת כוח מסה מראה אז משם פסיכולוגית אין דרך חזרה .

• פותח/ת השרשור
שהיתכוונתה פסיכולוגית התכוונתה לזה שהסטרואידים מזיקים למוח?
או שהתכוונתה לזה שברגע שאתה מרגיש את הדברים הטובים שבסטרואידים אז אתה לא רוצה להפסיק?

הוא התכוון לזה כשאתה מסיים סייקל אז תמיד בא לך לעשות עוד אחד כדי לגדול עוד (אצל רוב האנשים שבאמת מחשיבים את עצמם מפתחי גוף)

• פותח/ת השרשור
כן אז זה מה שחשבתי...
פשוט דילמה כל העולם הזה של פיתוח גוף:\ מצד אחד אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף ואוהב את זה והכל ,אבל מצד שני יש את הבריאות שגם חשובה .😣
GENOM יש לך איסיקיו?
אני רוצה לדבר איתך לגבי משהו

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית