הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייבוש

• פותח/ת השרשור OoOOO
  • פורסם בתאריך

OoOOO

משתמש מתחיל
172
1
נק' מוניטין:
6
172
1
איך מתייבשים לקראת תחרות בצורה נקייה בלי כל מיני חומרים(גם לא חוקיים)?
הבנתי שזה משחק עם הפחמימות.. אבל אם אני צורך 30 ג' פחמימה ביום קבוע אז צריכה להיות עוד דרך לא?

הרבה אירובי + לא לשתות + מזג האוויר הנהדר של אוגוסט הממ, צריכה להיות תוצאה מעניינת, אל תשכח לעדכן.

לפי מה שזכור לי מאיזה מדריך לייבוש היה כתוב שזה תהליך של שבוע שבו אתה על דל פחמימה ושותה כמויות אדירות של מים 6ליטר+ (תלוי במשקל) על מנת להשתין הרבה וככה לעבד את המלחים , לעשות אימוני ריקון גליקוגן + אירובי ואז ביום שישי אחרי 6 ימים אתה מתחיל להמעיט בשתיית מים וביום שבת שבו אתה אמור להיות יבש יש העמסה קטן אבל אסור לך לשתות מים בכלל.
אם אני טועה תקנו אותי.

מוזר שלא ציינו את זה, אבל מן הסתם בזמן התהליך אתה על מאזן קלורי שלילי ומעט פחמימות...

• פותח/ת השרשור
מסקרנות בעיקר.. אבל נראה לי קצת מסוכן לא לשתות אז אני חושב שנוותר על זה 😃 אולי עוד כמה שנים באמת נלך להתחרות..
אלי אתה אמור להתחיל עכשיו תייבוש לא? נשאר לך שבועיים לתחרות.

מסקרנות בעיקר.. אבל נראה לי קצת מסוכן לא לשתות אז אני חושב שנוותר על זה 😃 אולי עוד כמה שנים באמת נלך להתחרות..
לא לשתות זה ביום האחרון של ההעמסת פחמימות.
מה שקודם לזה זה שבוע שלם של שתייה בכמויות שזה החלק המסוכן...

אני מתחיל תתהליך עשרה ימים לפני, וזה ממש לא לא לשתות, זה תהליך מסובך של משחק עם הפחמימות והמלחים, רק בערב לפני לא שותים...

קודם כל שבועיים לפני מורידים מלחים ופחמימות פשוטות, וכל דבר שמכיל נתרן, ושבוע לפני עושים ריקון פחמימות, כל יום מורידים ממקסימום מאה, עד שמגיעים ביום האחרון ל0 פחמימה, ואז עושים העמסה יום יומיים, ומהערב לא שותים+ לוקחים משתנים, תהליך מאוד מסוכן בלי פיקוח צמוד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית