הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייבוש הגוף

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
הצבתי לעצמי יעד לפני חודשיים, להגיע למשקל מסוים בתקופת החיטוב ושבוע הבא אגיע אליו בשעה טובה!

אם אני ממש רוצה להגזים ולעשות סט צילומים אחרי שאגיע למשקל המטרה שלי,
אילו תהליכים כדאי לעשות להגיע למקסימום ייבוש?

*מציין שהסט תמונות הוא סתם לעצמי, אבל בכל זאת אני רוצה להשקיע ולהגיע למצב חטוב ממש*

כדאי להפסיק לשתות מים יום לפני הסט צילומים משעה 17:00 בערב?
כדאי להפסיד עם צריכת מלח יום לפני?
עוד טיפים?

תודה רבה

כדאי לרדת בפחמימות כמה שיותר, ואז ביום הצילומים עצמו להעלות אותן ככה לא תראה רק יבש, אלא גם השרירים יתנפחו יותר.
נוזלים ומלחים אלה בהחלט משחקים שיכולים לעזור, אבל מציע לך לקרוא על זה יותר כי זה די מסוכן לשחק איתם בלי לדעת מה אתה עושה

• פותח/ת השרשור
כדאי לרדת בפחמימות כמה שיותר, ואז ביום הצילומים עצמו להעלות אותן ככה לא תראה רק יבש, אלא גם השרירים יתנפחו יותר.
נוזלים ומלחים אלה בהחלט משחקים שיכולים לעזור, אבל מציע לך לקרוא על זה יותר כי זה די מסוכן לשחק איתם בלי לדעת מה אתה עושה

מעולה, תודה רבה על ההתייחסות

עוד פעם, אני לא מתכונן לתחרות, אז אשחק עם זה רק יום לפני
לדוגמא בשלישי אוריד את כל הפחמימות ,אמזער את כמות המלחים ואפסיק לשתות מים בסביבות 17:00 בערב (וככה אשתין הכל עד הבוקר לדוגמא)

ואז אתה ממליץ שביום רביעי לאכול הרבה פחמימות לקראת הצילומים? זה לא יפגע בחיטוב לצילומים?

אין לך מה להפסיק עם הפחמימות כמה ימים לפני, צריך זמן, אחרת זה חסר משמעות.
ואני לא ממליץ להפסיק עם מלחים ונוזלים במכה, זה יכול להיות מסוכן, שוב, תקרא קצת על הנושא כי זה עלול להיות מסוכן

קודם כל ייבוש זה לא משחק ילדים,
במידה וזה לא משהו תחרותי ולתקופה נורא קצרה הייתי ממליץ להימנע.

בכל מקרה אם זה לא תחרות ולא אכפת לך מחומרים לא חוקיים לשימוש במסגרת הבנתי שקיים כדור משתן שאפשר לקנות בכל בית מרקחת שמייבש אותך יופי, אבל אין לי יותר מידי מידע על זה אז תחכה לעוד תשובה, אולי @kotzer מכיר.

קודם כל ייבוש זה לא משחק ילדים,
במידה וזה לא משהו תחרותי ולתקופה נורא קצרה הייתי ממליץ להימנע.

בכל מקרה אם זה לא תחרות ולא אכפת לך מחומרים לא חוקיים לשימוש במסגרת הבנתי שקיים כדור משתן שאפשר לקנות בכל בית מרקחת שמייבש אותך יופי, אבל אין לי יותר מידי מידע על זה אז תחכה לעוד תשובה, אולי @kotzer מכיר.
למיטב ידיעתי גם בישראל זה לא בידיוק חוקי לקנות משתנים ללא מרשם, וזה יותר מסוכן אפילו מסתם משחקי מלחים ושתיה

אני עשיתי ייבוש לאותן המטרות כמוך
אני רוצה להגיד שאני בשום אופן לא ממליץ לעשות ייבוש, לא מעודד את זה וכו.
זה מה שאני עשיתי בזמנו-
בערך 5-6 ימים לפניי תעבור לדיאטת קיטו (תחתוך פחמימה למינימום, רצוי לחתוך כמה שיותר).
מבחינת מלחים - רגיל, מבחינת מים - רגיל.
4-5 ימים לפניי התחלתי לשתות כמויות גדולות של מים, כמויות מוגזמות (לא מציין כמה כי שוב אני לא מעודד את זה).
3-4 ימים לפניי התחלתי להוריד מלח. מים המשיכו לעלות במחינת כמות.
יום - יום וחצי לפניי אתה חותך את המים לגמריי. לא עושים את זה בהדרגה אלא במכה אחת. מלחים התחלתי לעלות. בזמן הזה התחלתי לאכול פחמימה עם ספיגה מהירה. הרבה אוכל עם דחיסות קלורית גבוהה, אבל בעל נפח (משקל) נמוך. נניח לא הייתי אוכל בטטה, אלא חטיף שוקולד נניח.

הסיבה להעלות מים ואז לחתוך בשנייה - הגוף רגיל לכמויות מים אדירות ולכן אתה עושה הרבה פיפי. ברגע שאתה חותך את המים הגוף בטוח שהוא עוד רגע יקבל מים שוב ולכן הוא ממשיך להוציא מים בכמויות. בגלל שאתה על דל פחמימה כל גרם פחמימה שאתה מאבד מושך איתו עוד 3 גרם מים וככה אתה יורד במשקל (מקטין מאגרי גליקוגן). הסיבה להוספת הפחמימה היא, במצב בו השריר נמצא ללא מאגרי גליקוגן יש משהו שנקרא סופר-קומפנסיישן. זה מצב בוא אתה מכניס פחמימה לגוף והגוף יודע להכניס את הפחמימה מיד לשריר וזה נותן לך מראה ״על טבעי״ של השריר.

אם המנהלים מרגישים צורך להוריד את הפוסט, אז בבקשה. אציין שוב שאני לא מעודד את זה, רק שיתפתי את החוויה שלי ואיך עשיתי את התהליך.

אני עשיתי ייבוש לאותן המטרות כמוך
אני רוצה להגיד שאני בשום אופן לא ממליץ לעשות ייבוש, לא מעודד את זה וכו.
זה מה שאני עשיתי בזמנו-
בערך 5-6 ימים לפניי תעבור לדיאטת קיטו (תחתוך פחמימה למינימום, רצוי לחתוך כמה שיותר).
מבחינת מלחים - רגיל, מבחינת מים - רגיל.
4-5 ימים לפניי התחלתי לשתות כמויות גדולות של מים, כמויות מוגזמות (לא מציין כמה כי שוב אני לא מעודד את זה).
3-4 ימים לפניי התחלתי להוריד מלח. מים המשיכו לעלות במחינת כמות.
יום - יום וחצי לפניי אתה חותך את המים לגמריי. לא עושים את זה בהדרגה אלא במכה אחת. מלחים התחלתי לעלות. בזמן הזה התחלתי לאכול פחמימה עם ספיגה מהירה. הרבה אוכל עם דחיסות קלורית גבוהה, אבל בעל נפח (משקל) נמוך. נניח לא הייתי אוכל בטטה, אלא חטיף שוקולד נניח.

הסיבה להעלות מים ואז לחתוך בשנייה - הגוף רגיל לכמויות מים אדירות ולכן אתה עושה הרבה פיפי. ברגע שאתה חותך את המים הגוף בטוח שהוא עוד רגע יקבל מים שוב ולכן הוא ממשיך להוציא מים בכמויות. בגלל שאתה על דל פחמימה כל גרם פחמימה שאתה מאבד מושך איתו עוד 3 גרם מים וככה אתה יורד במשקל (מקטין מאגרי גליקוגן). הסיבה להוספת הפחמימה היא, במצב בו השריר נמצא ללא מאגרי גליקוגן יש משהו שנקרא סופר-קומפנסיישן. זה מצב בוא אתה מכניס פחמימה לגוף והגוף יודע להכניס את הפחמימה מיד לשריר וזה נותן לך מראה ״על טבעי״ של השריר.

אם המנהלים מרגישים צורך להוריד את הפוסט, אז בבקשה. אציין שוב שאני לא מעודד את זה, רק שיתפתי את החוויה שלי ואיך עשיתי את התהליך.
מה שאתה מתאר נקרא water cut, ובמידה ולא מבוצע נכון (ואפילו גם אם כן), יכול להוביל לכשל כלייתי, אז אני מסכים איתך שלא כדאי לעשות זאת

מה שאתה מתאר נקרא water cut, ובמידה ולא מבוצע נכון (ואפילו גם אם כן), יכול להוביל לכשל כלייתי, אז אני מסכים איתך שלא כדאי לעשות זאת

אמת.
ובלי שום קשר גם אם כל התהליך מבוצע פיקס המראה היבש לא נשאר ליותר מיום-יומיים גג. חד משמעית לא שווה את זה.
עוד משהו שכדאי להוסיף, מי שלא נמצא באחוז שומן נמוך מאוד, כלומר 10% ומטה זה פשוט לא יתן את אותו אפקט.
בקיצור אינסוף סיבות למה לא לעשות, מעט מידי סיבות למה כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית