הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש מישהו שיעזור לי ללמוד פאוורקלין.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
ניסיתי לבד והטכניקה עצמה היא לא הבעיה, אלא מנח המוט, אני פשוט לא מצליח להניח אותו על הכתפיים הקדמיות.. כל עצם החזה שלי מלאה בחתכים ועצמות הבריח כואבות רצח מכל המכות שהן קיבלו, אני חייב מישהו שיעבוד איתי ויראה לי הכל כמו שצריך. יש פה מישהו מהדרום-מרכז שמסכים ללמד אותי? אני אבוא אליו כמובן.

תודה.

אני אובד עצות -.-
IMG_1103.JPG

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צלם סרטונים ותעלה לפה, יש מספיק משקולנים פה שיעזרו לך.
העליתי סרטון ואמרו שהכל טוב, הבעיה היחידה בתרגיל היא להניח את המוט על הכתפיים הקדמיות שאת זה אני לא מצליח גם סתם ככה; אפילו אם אני לוקח מוט ריק ופשוט מניח על הכתפיים אני לא יכול לעשות את זה, אני חייב שיהיה מישהו לידי שימקם לי את זה וידריך אותי..

כשאני ניסיתי לעשות פרונט סקוואט,הייתה לי את אותה הבעיה בדיוק!
זה חוסר גמישות אחי,קודם כל אל תחזיק רחב מדי ולא צר מדי,באחיזה שנוחה לך והיא בדרך כלל בערך רוחב הכתפיים או קצת יותר.
בשביל להתרגל קח מוט ריק ופשוט תנסה לשים את זה על החזה,או שפשוט תעשה פאוורקלינים ותנסה לשים איך שיותר על החזה .
בשבוע הראשון לי היו כאבים ולא הצלחתי,בשבוע השני זה ניהיה דבר טבעי בשבילי ופשוט.
אם הטכניקה טובה אתה לא צריך עזרה מאף אחד לדעתי,פשוט אחרי שבוע-שבועיים אתה תשכח מהבעיה הזאת אם תתרגל ותנסה לפתח תגמישות פשוט
קח תמוט ותנסה לשים אותו במקום הנכון והגמישות תתפתח.

• פותח/ת השרשור
כשאני ניסיתי לעשות פרונט סקוואט,הייתה לי את אותה הבעיה בדיוק!
זה חוסר גמישות אחי,קודם כל אל תחזיק רחב מדי ולא צר מדי,באחיזה שנוחה לך והיא בדרך כלל בערך רוחב הכתפיים או קצת יותר.
בשביל להתרגל קח מוט ריק ופשוט תנסה לשים את זה על החזה,או שפשוט תעשה פאוורקלינים ותנסה לשים איך שיותר על החזה .
בשבוע הראשון לי היו כאבים ולא הצלחתי,בשבוע השני זה ניהיה דבר טבעי בשבילי ופשוט.
אם הטכניקה טובה אתה לא צריך עזרה מאף אחד לדעתי,פשוט אחרי שבוע-שבועיים אתה תשכח מהבעיה הזאת אם תתרגל ותנסה לפתח תגמישות פשוט
קח תמוט ותנסה לשים אותו במקום הנכון והגמישות תתפתח.
הבעיה הכי גדולה היא שיש לי שתי דלקות בכתף וזה מגביל לי את התנועה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית